Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 324 695
  • 498
  •   1
Отговори
# 120
Мерси.  bouquet
Понеже беше писала,че си абонирана за смс-и ще се радвам да пишеш в темата,ако разбереш,че имат нови неща. Hug

# 121
  • France
Димитровград-до пожарната, която се намира след Неохим: фабрика за дрехи. Има магазин на пътя. Пижами, дамски-10лв, бански- около 20, блузки, потници по 3-8лв, панталони-около 15. Почти всичко е за износ и със страхотно качество. Дано, кризата не ги е хванала, че има страхотни неща Praynig
Харманли- пътувайки за Свиленград, се завива на дясно на кръговото и се тръгва по бул. България. След около 200м, от дясно, в жълта 2-3 етажна сграда, врата с бяла решетка, се намира магазина на Дивияна/май така се казваше/. Пижамите на Дисни там са по 5лв. Богат избор на мъжки "италиански" ризи-около 20лв, високо качество. Спортни блузи и фланелки 5-12. Шиеха за Лакост: спортните блузи бяха по 15. Детски дрешки:блузки по 4-6, спортен панталон, памучен 12. Това запомних като цени. На фирмененият им плик, пише, че имали магазин в ЦУМ, някакъв МОЛ в центъра.
Хасково- над канала, срещу полицията, аутлет за обувки. От там купих за детето ботуши за 15. Чехли по 5-10, маратонки около 25, джапанки по 4-6. Май е на Дайманд.

# 122
  • Sofia
Димитровград-до пожарната, която се намира след Неохим: фабрика за дрехи. Има магазин на пътя. Пижами, дамски-10лв, бански- около 20, блузки, потници по 3-8лв, панталони-около 15. Почти всичко е за износ и със страхотно качество. Дано, кризата не ги е хванала, че има страхотни неща Praynig
Харманли- пътувайки за Свиленград, се завива на дясно на кръговото и се тръгва по бул. България. След около 200м, от дясно, в жълта 2-3 етажна сграда, врата с бяла решетка, се намира магазина на Дивияна/май така се казваше/. Пижамите на Дисни там са по 5лв. Богат избор на мъжки "италиански" ризи-около 20лв, високо качество. Спортни блузи и фланелки 5-12. Шиеха за Лакост: спортните блузи бяха по 15. Детски дрешки:блузки по 4-6, спортен панталон, памучен 12. Това запомних като цени. На фирмененият им плик, пише, че имали магазин в ЦУМ, някакъв МОЛ в центъра.
Хасково- над канала, срещу полицията, аутлет за обувки. От там купих за детето ботуши за 15. Чехли по 5-10, маратонки около 25, джапанки по 4-6. Май е на Дайманд.
Какви марки са дрехите в Димитровград?

# 123
  • France
Марките са незнайни за мен, тип качествена конфекция. Ама са добри- вече 3г пера, пера и не са мръднали. Съдейки по размерите, май са за Германия....
Забравих да допълня, че в Харманли шият за Зара. Последно като бях там, потниците ги намалиха на 1лв....Имаше и др неща на Зара.

# 124
И аз да докладвам за един нов магазин - ЖК ХИПОДРУМА БЛ.24 - това е на кръстовището на цар Борис 3 и Софийски герои  отсреща е ГУСВ.Магазина е под самия блок има офис 1 ,пощенска банка и един детски кът.Магазина отвън не е нищо особено с бяла алуминиева дограма и пише Маркови дрехи.
Има сака,ризи,якета все от разни марки ,аз много не ги познавам  цените са от 7-11-20 лв.Аз нося 46-48 номер има доста дрехи голям номер.

# 125
София, за деца: пресечката на ул Оборище и бул. Ситняково - пада се на Ситняково малко преди светофара с Оборище отдясно, ако идвате от Румънското пос-во посока гара Подуяне. На партерния етаж точно под табелката Manpower, в големия дългия жилищен блок (кооперация). Има по малко и за мами. Иначе за дечицата - доста. Зареждат приблизително веднъж на седмица. Много GAP, но и други. Цените - поне за мен - напълно устройващи. Магазина го държат същите хора, които и в Кондор на 2рия етаж, но като асортимент май е различно.
София, само за жени:
ул. Уилям Гладстон м/у улиците Ангел Кънчев и Хр. Белчев, ако вървите посока Витошка - отляво. Зелена дограма. Не голям, но много добър магазин, поне за мен. По-официални неща, има и връхни дрехи, панталони, поли, пуловери, ризи, блузи, туники. Има и малко чанти и обувки.
София, за жени и мъже:
ул. Кестенова гора, м/у Хайдушка гора и Гоце Делчев - ако се върви посока Гоце Делчев - отдясно, с едни непрозрачни прозорци изцяло боядисани в зелено, без названия и табели, на партера. По-спортни неща, дънки, блузи.

# 126
В София на бул.Шипченски Проход - 27А( срещу Главпроект до зала Универсиада). Предимно мъжки дрехи но има и добър избор за дамите.

# 127
на H&M знаете ли дали някъде в Сф се шият неща?  newsm78

# 128
Марките са незнайни за мен, тип качествена конфекция. Ама са добри- вече 3г пера, пера и не са мръднали. Съдейки по размерите, май са за Германия....
Забравих да допълня, че в Харманли шият за Зара. Последно като бях там, потниците ги намалиха на 1лв....Имаше и др неща на Зара.
Може ли малко по подробно да обясниш къде в Харманли се анмира този магазин,но  в посока като се идва от Свиленград  Praynig Praynig

# 129
Здравейте на всички във форума.Да поясня ,че става дума за фирма "ДИМАНА" гр.ХАРМАНЛИ(а не дивияна).И се намира на централната улица в града бул."България".Още като влизате в града от софия към свиленград се отклонявате на първото кръгово това е централната улица и не далеч е завода и фирмения магазин.Наистина дрехите са качествени и на ниски цени.Шият за ОТТО Германия,имат богато разнообразие на качествени мъжки ризи и дамски блузи.

# 130
От свиленград към софия се влиза първо в еднопосочно движение караш все по права линия без отклоняване .Главната улица е от влизане до излизане от Харманли.Иначе има околовръстно шосе .

# 131
  • Шумен
Аз искам да питам, ако някой от Шумен чете тази тема, къде точно се намира първия магазин, който е описан в първи пост.

Благодаря   bouquet.

# 132
# 133
# 134
Аз искам да питам къде мога да открия Бершка?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт