Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 978
  • 498
  •   1
Отговори
# 390
Дали някой е пазарувал от склада на Ели, намиращ се в складовата зона на БАН, на Цариградско шосе? Взех си два луксозни спортни комплекта на Филип Плейн, клин с дантела на Долче и Габана. Мъжът ми, също два- на Поло бай Ралф Лаурен и на ДСКУАРЕД. Малката само едно клинче на Армани джуниър намаза. Имаше страхотни детски якета на Монклер и Бърбъри, но нямаше номерация.

# 391
За да не е реклама може ли малко информация на лични. Къде точно се намира този склад!!!Благодаря!

# 392
  • София
Дали някой е пазарувал от склада на Ели, намиращ се в складовата зона на БАН, на Цариградско шосе? Взех си два луксозни спортни комплекта на Филип Плейн, клин с дантела на Долче и Габана. Мъжът ми, също два- на Поло бай Ралф Лаурен и на ДСКУАРЕД. Малката само едно клинче на Армани джуниър намаза. Имаше страхотни детски якета на Монклер и Бърбъри, но нямаше номерация.

Ако може малко информация за този скад и за мен на лични. Благодаря!

# 393
Ще пиша тук, че много станахте на лични. Складовете на БАН са веднага след разклона за Младост и летището посока Пл., веднага в локалното, после в дясно има бариера с пазач. Той ви записва, дава пропуск и ви упътва. Гарантираха ми, че стоката е ишлемарска, но все пак исках да се уверя от някой, който е купувал от там.

# 394
  • София
Много благодаря за информацията. Ще е от полза за всички! Simple Smile

# 395
  • София
Ще пиша тук, че много станахте на лични. Складовете на БАН са веднага след разклона за Младост и летището посока Пл., веднага в локалното, после в дясно има бариера с пазач. Той ви записва, дава пропуск и ви упътва. Гарантираха ми, че стоката е ишлемарска, но все пак исках да се уверя от някой, който е купувал от там.

А с какво работно време са и в събота работят ли?
Някакви ориентировъни цени?

# 396
От 9ч. до 18ч., за събота и неделя не знам. Детските шуби и якета на Монклер са 110- 120 лв., спортните екипи 55- 95 лв., според зависи. Имаше някои неща, които ми се сториха скъпи, други евтини. Много е относително.

# 397
  Детските шуби и якета на Монклер са 110- 120 лв., 
Доста добри цени за марка като Монклер.

# 398
Наистина ли вярвате че това са якета на Монклер Simple Smile

# 399
Дамските Монклер са 230- 250- 280лв. Ако някой познава оригинал от реплика, мен също ме интересува. Имат етикети и емблеми, личи че са пухени, но дали да ишлемарски или китайски, един господ знае. Чух, че в Дупница има шивашка фабрика, която е шиела за Монклер, но сега дали шие? Като гледам цените в продавалника са почти същите. Ако има познавач, ще чакам мнение.

# 400
Първо няма кой да ти продаде нещо което струва от 1000 лв. (това е най-евтиното яке и е само един модел,другите вече са повече и стигат до 3000 лв) да ти го продаде за 230 та даже и 300 лв.Може много лесно да го продаде на 50 % от пазарната цена ако е истинско.
Второ няма как да има толкова много якета по магазините,в еди кой си склад имало няколко,в центъра пак 5-6 бройки,в провинцията също имало бройки.
Когато се шие дадена марка,нещата са толкова добре изчислени че не остава нищо.Плат,ципове,копчета, капси всичко е под брой.
В много от случаите си има човек от дадената марка които седи в цеха и гледа какво става,накрая се брой опакова и това е остават само изрезките от плата и малко конци.
Якетата по магазините са си реплики,идват от Китай,Турция,нищо не пречи да ги шият и тук ,взимаш си емблемите и давай,кой колкото иска бройки,имам познати с такива якета но в сайта на Монклер ги няма.
Не мога да разбера каква е тази снобария,за тези пари можеш да си купиш при намаленията нещо оригинално,300 лв.з а реплика лично не бих дал.
В момента и оригинал не бих си купил при толкова ментаци които се срещат всеки ден.

# 401
Сега да обясня как точно става - на фирмите за ишлемета се изпращат платове, конци, копчета, ципове и т.н. Кройките се изпращат на т.н. "капаци" - това е разположение на отделните детайли върху плата. Един капак има ширината на плата и определена дължина - например 2 метра. Когато капаците пристигнат тук те се прекрояват - разполагат се по нов начин детайлите, използва се болдюра/ивата на плата и т.н. и да кажем, че се събира на 180 см т.е. 20 см или 10% от плата остава свободен. От циповете, копчетата и т.н също има лек резерв, който остава. И ето ти  останал плат, копчета и т.н., които на всичкото отгоре са излезли и без пари - веднага се разкрояват с новите капаци и се пуска една малка бройка ишлеме. Другото, което се пуска като ишлеме са дефектните бройки - примерно модели с разнотоние поради различни топове плат - случва се, или бройки, при които е обърната посоката на плата - случва се когато си променил "капаците" и те хванат. Колко от вас са си поглеждали дрехите дами платът и нишките на всички детайли са в една посока.
Ишлеметата обикновено имат белези, по които се разпознават. Например ако на бяло сако подплатата вътре е бяла, но тази на ръкавите и черна - със сигурност и ишлеме, но не иим е останало достатъчно от подплатата.
Освен ишлеметата от оригиналния плат и материали, доста фирми си запазват "капаците" и кроят и продават същите модели от малко по различен плат или с разрични копчета и т.н.
Та варианти много Simple Smile

# 402
На мен  ми се струва нормално да струват толкова пари тези якета. Писала съм тук за друг производител на ишлеме , който има в София и Благоевград магазини . Видях и цената на същия продукт на марката в сайта и онемях-от 18лв  до 32 паунда. В същото време като изключим марката -пухени якета се продават примерно Австрия, в промоция за 50 евро. Просто в БГ нещата са доста пресилени.

# 403
  • София-Лагера
Циповете които слагат на якетата са само 2.
Lampo или Riri /италиански скъпи/ капсите са FIOCCHI.
Това на първо четене може да погледнеш.
Eто цяла статия
http://www.ebay.com/gds/How-to-identify-a-fake-Moncler-jacket-/1 … 0178332400/g.html

После пиши Laughing

# 404
Не искам да убеждавам никой в нищо,кой каквото си реши да си купува.
Щом Ви се вярва че това са оригинали купувайте.

Общи условия

Активация на акаунт