Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 996
  • 498
  •   1
Отговори
# 405
Bata детски ботуши знам със сигурност се шие в с. Касъка до гр. Доспат. Аз купих на дъщеря ми есента бяха 60лв.
Иначе и аз съм чувала за този склад до БАН но незнам дали са оригинални. На последък забелязвам в магазинчета където знам че се продават ишлемета, пускат и турски ментета покрай тях. Покрай сухото, гори и мокрото. Мисълта ми че трябва да се внимава. И да има едно две неща оригинал, както често се случва гледат да те прецакат и ти продават и менте на цена като за оригинал

# 406
При моста Чавдар има едно такова магазинче. От доста години ходя там.Ясно е че няма нищо оригинално,но имат много хубави модели,особено мъжки дънки.За качество е леко тото,имам неща от години не са мръднали,имам и неща на един сезон и край.Но като цяло го препоръчвам има голям избор и много често зареждат.

# 407
Открих и друго магазинче. В Стрелбище на ул. " Майор Първан Тошев" 17. Има находки, зависи кой какво търси... Якета на Пютерей, на 50% - 110лв.

# 408
Търся фабрики или склад за продажба на едро.Основно детски дрехи на марките Zara,H&M,Next,Rebel,Gap.Ако някой има информация,нека се свърже с мен!

# 409
Здравейте,

Интересува ме, някой знае ли къде в Пловдив се шият Монклер, ако не, то поне къде се продават. Доста ми е важно

Благодаря много Joy

# 410
  • Пловдив
 Село Житница (Пловдивско) - на центъра; шият за испански марки-Зара, Берска, Страдивариус и други.Не винаги има нещо в наличност,иначе цените са от порядъка на -5-8 лева.+

Интересуваме някой скоро да е ходил и дали има тениски ?

# 411
  • София
Къде се намира това село ?

# 412
Здравейте,
В Димитровград имало "клетки" ,които продават детски ишлемета Zara,HM,NEXT....
Ако някой  знае нещо,нека ми пише..
Благодаря!:)

# 413
Здравейте,

Интересува ме, някой знае ли къде в Пловдив се шият Монклер, ако не, то поне къде се продават. Доста ми е важно

Благодаря много Joy
Сега да обясня как точно става - на фирмите за ишлемета се изпращат платове, конци, копчета, ципове и т.н. Кройките се изпращат на т.н. "капаци" - това е разположение на отделните детайли върху плата. Един капак има ширината на плата и определена дължина - например 2 метра. Когато капаците пристигнат тук те се прекрояват - разполагат се по нов начин детайлите, използва се болдюра/ивата на плата и т.н. и да кажем, че се събира на 180 см т.е. 20 см или 10% от плата остава свободен. От циповете, копчетата и т.н също има лек резерв, който остава. И ето ти  останал плат, копчета и т.н., които на всичкото отгоре са излезли и без пари - веднага се разкрояват с новите капаци и се пуска една малка бройка ишлеме. Другото, което се пуска като ишлеме са дефектните бройки - примерно модели с разнотоние поради различни топове плат - случва се, или бройки, при които е обърната посоката на плата - случва се когато си променил "капаците" и те хванат. Колко от вас са си поглеждали дрехите дами платът и нишките на всички детайли са в една посока.
Ишлеметата обикновено имат белези, по които се разпознават. Например ако на бяло сако подплатата вътре е бяла, но тази на ръкавите и черна - със сигурност и ишлеме, но не иим е останало достатъчно от подплатата.
Освен ишлеметата от оригиналния плат и материали, доста фирми си запазват "капаците" и кроят и продават същите модели от малко по различен плат или с разрични копчета и т.н.
Та варианти много Simple Smile
  В  ДУПНИЦА ПРОДАВАТ,НО НЕ СА ОТ ОРИГИНАЛНИЯ ПЛАТ , САМО СИ ЛЕПАТ ЕМБЛЕМИ

# 414
Дали някой е пазарувал от склада на Ели, намиращ се в складовата зона на БАН, на Цариградско шосе? Взех си два луксозни спортни комплекта на Филип Плейн, клин с дантела на Долче и Габана. Мъжът ми, също два- на Поло бай Ралф Лаурен и на ДСКУАРЕД. Малката само едно клинче на Армани джуниър намаза. Имаше страхотни детски якета на Монклер и Бърбъри, но нямаше номерация.
ВСИЧКИ ДЕСКУАРЕТИ ,ПОЛО, ФИЛИП ПЛЕЙНИ СА ТУРСКИ ....НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ
ВЪВ БЛ.ГРАД ПО МАГАЗИНИТЕ ВРИ ОТ ТЯХ И СА НАВОДНИЛИ СТРАНАТА,НО ТОВА КУПУВАТ ХОРАТА !НЕ СА УШЛЕМЕ

# 415
Петнадеситина години имах шивашка фирма, шиеща ишлемета. При 1.20 разход за 1 бр., на КАД системата, така ги натиквахме детайлите, че стигахме 0.98 разход, при спазена нишка и хав.При 15 метра кроячна маса и свестен банцингар, всичко е възможно. Примерно, панталони, с етикет 150 Е, оригинален плат и кройка, е ..., ципчето и копчето... не достигнали, щото има 5% брак на консуматива..., ги продавах на търговци, като Ели за 10 лв. за брой. Между другото складът си е доста покрит, Ели прави разкошни отстъпки, казва кое е, и кое не е... Между другото, откакто Азис се появи с Филип Плейн по Нова, цената тръгна на долу. Ако съставни, химични и третиращи марки, в ляв страничен шев са изрязани значи има защо...

# 416
Петнадеситина години имах шивашка фирма, шиеща ишлемета. При 1.20 разход за 1 бр., на КАД системата, така ги натиквахме детайлите, че стигахме 0.98 разход, при спазена нишка и хав.При 15 метра кроячна маса и свестен банцингар, всичко е възможно. Примерно, панталони, с етикет 150 Е, оригинален плат и кройка, е ..., ципчето и копчето... не достигнали, щото има 5% брак на консуматива..., ги продавах на търговци, като Ели за 10 лв. за брой. Между другото складът си е доста покрит, Ели прави разкошни отстъпки, казва кое е, и кое не е... Между другото, откакто Азис се появи с Филип Плейн по Нова, цената тръгна на долу. Ако съставни, химични и третиращи марки, в ляв страничен шев са изрязани значи има защо...
A къде по-точно е склада на Ели? Някакви координати? Благодаря предварително!

# 417
Тук не коментираме оригинални марки и магазините им, а ишлемета. Остатъкът, горницата бройки, които произвеждащата ишлеме фирма реализира, са на границата между оригинал и реплика. В много случаи се изрязват етикети или се променя буквичка на марката.

# 418
ЯСНО НЕ ГОВОРИМ ЗА ОРИГИНАЛИ .., НО ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ИШЛЕМЕ ФИЛИП ПЛЕЙН НЯМА ...ТУК.А ПОД ИШЛЕМЕ КАЧЕСТВО ЗА ИЗНОС НА СНОСНА ЦЕНА РАЗБИРАМ АЗ ...А НЕ КРОЙКИ НА ОРИГИНАЛ И ПЛАТОВЕ ЕВТИНДЖОС И КАКВО КАТО УЖ БИЛО ИШЛЕМЕ ..МАТЕРИАЛА Е ВАЖЕН ..А НЕ ДОЛНОПРОБНИ МОДЕЛЧЕТА ОТ НЕУКИ ШИВАЧКИ

# 419
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Къде се намира склада на Ели, намиращ се в складовата зона на БАН, на Цариградско шосе.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт