Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 702
  • 498
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, видях в един магазин чанти COCCINELLE и TOSCA BLU. Продавачките твърдят, че са ишлемета. Някоя от Вас, дами да е чувала чанти от този клас да се произвеждат в България? Мисля си, че чантите са реплики, но ценичките им бяха доста над 150 лв.

# 316
  • София
Здравейте, видях в един магазин чанти COCCINELLE и TOSCA BLU. Продавачките твърдят, че са ишлемета. Някоя от Вас, дами да е чувала чанти от този клас да се произвеждат в България? Мисля си, че чантите са реплики, но ценичките им бяха доста над 150 лв.

Чувала съм и съм виждала и далеч по-скъпи марки да се произвеждат у нас, дори ходих в цеха,но за съжаление там под бройка им е дадено абсолютно всичко: ципчета, копчета, капзи и не остава нищо тук.За тези двете марки съм чувала,че ги произвеждат в цеховете на Марциа или как точно се произнася не знам.
А къде е този магазин?

# 317
  • Берлин
Запис

# 318

оооо Laughing я кажи кой е магазина

# 319
не му прочетох името, но се намира на Графа в отсечката от Г. С. Раковски надолу към св. Седмочисленици. Между другото прегледах сайта на COCCINELLE  и не видях чанта като тази в магазина. А в сайта на ТOSCA BLU има една, която малко прилича на тази в магазина и затова все още си мисля, че бяха доста скъпи "реплики".

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 22:29 от barbamamma

# 320
  • София
не му прочетох името, но се намира на Графа в отсечката от Г. С. Раковски надолу към св. Седмочисленици. Между другото прегледах сайта на COCCINELLE  и не видях чанта като тази в магазина. А в сайта на ТOSCA BLU има една, която малко прилича на тази в магазина и затова все още си мисля, че бяха доста скъпи "реплики".

Има следният момент,че във фабриките, където работят тези марки и по-скъпите имат уникалния шанс да притежават кройката и тогава от далеч по-евтини материали се правят абсолютни копия на оригинала.Аз имам такава чанта, след като я закупих за 100 лв, случайно в един сайт Луиза виа Рома или нещо подобно попаднах на оригинала /марката поне за мен е неизвестна/,който струваше 550 евро.Но моята беше само по кройка копие на тази чанта,нито кожата,нито циповете,нито нищо не беше като оригинала.

# 321
  • София

На самия Граф ли? Като вървиш от раковска към пазарчето от дяно ли? Може ли още малко ориентир  Praynig

# 322
# 323
# 324
 Peace Здравейте и от мен! От няколко месеца търся къде в България се шият детски и дамски модели на марката Moncler? Знам, че е имало цех в Дупница, но от доста време не продават свободно на нашия пазар. От Вас разбирам, че шият и в Пловдив и ако може да ми дадете адрес и телефон, ще съм крайно благодарна.

# 325
Peace Здравейте и от мен! От няколко месеца търся къде в България се шият детски и дамски модели на марката Moncler? Знам, че е имало цех в Дупница, но от доста време не продават свободно на нашия пазар. От Вас разбирам, че шият и в Пловдив и ако може да ми дадете адрес и телефон, ще съм крайно благодарна.
Цехове има, но всяко яке или елек Монклер има сериен номер, който се регистрира в централата. Те са под бройка и вървят към всеки артикул. Има шанс да си намериш нещо, което е дефектно или неприето като стандарт от марката или нещо не толкова качествено, т.е. реплика. Всички твърдят, че якетата са оригинални, но... иначе по магазинчета за ишлемета можеш да намериш разни якенца.

# 326
Здравейте, попаднах на вашата тема. Имам якета на Монклер, мъжки и Лио Джо дамски. Ако имате интерес на лични.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 12:53 от kapita

# 327
kapita, а в кой град се намираш?

# 328
  • София по рождение
ауу, че интересна тема, как не съм ви видяла по-рано Hug

# 329
Аз знам, че Монклер шият в Кюстендил.

Общи условия

Активация на акаунт