Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 710
  • 498
  •   1
Отговори
# 300
Ако се върви в посока от гарата към петте кюшета магазина се пада в ляво веднага след Солунска.Но трябва да уцелите зареждане на такава стока,не винаги има избор.В момента има някой нещица,но ми казаха,че скоро ще има нови.

# 301
Благодаря много!  bouquet Близо ми е и ще проверявам!

# 302
# 303
Здрасти.Имам един въпрос.Къде мога да отида и да накупя от тези реплики на маркови дрехи на едро.Чух ,че имало разни заводи в Димитровград , София , Силистра и още мн места.Имате ли представа къде със сигурност има завод и да е на добри цени.Прочетох също коментари на разни хора ,че са си купували много добри екипи на адидас,реплика разбира се, за по 20лв.

# 304
Здравейте!
Моля,ако някой е ходил скоро в Аутлет центъра до м-н "Хит"в "Младост",да сподели има ли нещо интересно и заслужава ли си да се ходи дотам.Благодаря!

# 305
Запис и следене ,основно за дамски нещица Simple Smile е и детски

# 306
Здравейте!
Моля,ако някой е ходил скоро в Аутлет центъра до м-н "Хит"в "Младост",да сподели има ли нещо интересно и заслужава ли си да се ходи дотам.Благодаря!

Има огромен магазин за китайски стоки/дрехи в Аутлет центъра.

# 307
Самсара,много ти благодаря!Само боклуци ли има ? Hug

# 308
luss, точно за такива неща имах предвид. А и аз не го правя с никаква реклама или лична изгода, което е против правилата на форума.  Simple Smile

ако може и на мен да ми го пратиш  Praynig

# 309
Самсара,много ти благодаря!Само боклуци ли има ? Hug

Има хора, които си пазаруват от там. Аз съм си купила два чифта бикини - за цената си са  с добро качество. Има боклуци, има и тук-таме читави неща.
Знаеш как е с  китайска стока  Wink

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 11:35 от Самсара

# 310
Самсара,благодаря за инфото! HugМоже да се метна тези дни да видя как стоят нещата...

# 311
Ако се върви в посока от гарата към петте кюшета магазина се пада в ляво веднага след Солунска.Но трябва да уцелите зареждане на такава стока,не винаги има избор.В момента има някой нещица,но ми казаха,че скоро ще има нови.
Аз минавам оттам всеки ден след работа, досега не съм видяла нищо интересно в магазините в споменатата отсечка  Rolling Eyes Може ли да ни ориентираш като споменеш някакви конкретни неща, купувани от въпросни я магазин?

# 312
Има ли нещо ново за Варна?

# 313
  • София
Има споменат магазин на първата страница  mach more, но него отдавна го няма в подлеза на Окръжна , ако някой има по прясно инфо къде е преместен магазина да сподели  Peace

# 314
В Русе, тези магазини съществуват ли още? Или вече има други?

Общи условия

Активация на акаунт