Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 816
  • 498
  •   1
Отговори
# 285
  • София
luss, има само мъжки костюми, дамско не шият откакто е почнала кризата.

Е, много жалко... Нищо ли дамско няма?

# 286
Нищо, аз специално питах, защото табелата беше мъжки и дамски костюми.

# 287
  • София
Нищо, аз специално питах, защото табелата беше мъжки и дамски костюми.

Е, какво, благодаря ти много, спести ми едно разкарване! Peace

# 288
Odil може ли и аз да те помоля за адреса в Пловдив на лс

# 289
Ако някой е от Пловдив - другия уикенд можем да се срещнем организирано, тъй като аз ще ходя да си взимам някои неща от мястото, за което бях писала.  Simple Smile
Така и неразбрах за това място,защото се включвам късно,
но все пак дайте малко яснота ,за да не спамим темата
предполагам не е голяма тайна

# 290
Момичета, а нещо за София с дамски неща? Интересувам се главно от рокли и хубави костюми за работа? Ще съм много благодарна ако някой сподели!  bouquet

# 291
Здравейте Simple Smile) Някоя от вас получи ли адреса за Moncler в Пловдив?

# 292
Здравейте и Честито Възкресение Христово!   bouquet

Преди време, в появил се и после изчезнал пост на odil, изпратен ми на имейл, мернах въпросния адрес в Плодвив и след припомняне от нея, през почивните дни посетих магазинчето. Преди да продължа с разказа, бих искала да предупредя odil да не се засяга, мнението си е мое, базира се на лично впечатление и преценка и не е насочено срещу нея. Peace  Освен това съм й благодарна, че явно съм единствената или от малкото, които са получили ценната информация за нейното магазинче и успях да задоволя болното си любопитство. НО, сега да успокоя и вас: магазинът (няма да казвам къде се намира, щом тя не е пожелала да сподели в темата) не заслужава и 1/10-та от вниманието, което му бе отделено в темата. Посетих го с огромното желание да намеря там нещо ценно, различно, качествено,... но установих, че става въпрос за...хмм нещо средно между безмарков "outlet" с боклуци (разбирайте незакупени от никого номера и модели) и дрехи втора употреба от изкуствени материи. Нямаше якета Монклер, но мисля че тя и не е казвала че има в този магазин. С изключение на едни чанти Армани, от естествена кожа, на не достатъчно изгодната цена от 170 лв., там няма абсолютно нищо интересно, което да си струва ходенето до магазина. При най-голямото ми желание да си купя нещо, дори компромисно - не успях да намеря.  Rolling Eyes Знам ли, може би не ровя достатъчно умело, защото дрехите бяха просто поставени едни върху други на рафтове и закачалки, без определен ред и разглеждането бе трудно и неприятно. В един момент дори реших, че има някакво объркване, защото не мога да си представя как нечии гардероб може да бъде обзаведен само с "нещата" от там, повярвайте ми просто няма с какво ooooh! (между другото имаше и бельо и не много лоши като материя, но иначе бабешки пижамки). А разкарване от София до Пловдив, единствено за да посетите магазинчето би било безумие.   #Crazy

# 293
Мами,здравейте! записвам се да следя темата и бих искала да ви попитам нещо  Simple Smile Една позната каза че има магазин в ж.к. Младост (зад Хита) и там продавали евтини турски и китайски стоки като в магазините,но на значително по-ниски цени. От скоро живея в София и все още не съм разучила всички квартали,та...ако някой знае за този магазин може ли да ми даде адрес  newsm78 Благодаря Simple Smile

# 294
  • София
Мами,здравейте! записвам се да следя темата и бих искала да ви попитам нещо  Simple Smile Една позната каза че има магазин в ж.к. Младост (зад Хита) и там продавали евтини турски и китайски стоки като в магазините,но на значително по-ниски цени. От скоро живея в София и все още не съм разучила всички квартали,та...ако някой знае за този магазин може ли да ми даде адрес  newsm78 Благодаря Simple Smile
Намира се точно до ХИТа, в бившия кореком, сегашния аутлет Принцесс, където има боулинг..., не знам как по-подробно да ти обясня, следващата сграда след ХИТ и с големи букви пише Аутлет Принцесс.  Дано да съм била полезна.

Цените не са поевтини, но магазинът е наистина огромен... - чанти, куфари, обувки, дрехи - мъжки, детски, дамски... за плаж... ама всичко има. Магазина се казва Дензел (или Дензил, не знам как точно се чете)

# 295
Мами,здравейте! записвам се да следя темата и бих искала да ви попитам нещо  Simple Smile Една позната каза че има магазин в ж.к. Младост (зад Хита) и там продавали евтини турски и китайски стоки като в магазините,но на значително по-ниски цени. От скоро живея в София и все още не съм разучила всички квартали,та...ако някой знае за този магазин може ли да ми даде адрес  newsm78 Благодаря Simple Smile
Намира се точно до ХИТа, в бившия кореком, сегашния аутлет Принцесс, където има боулинг..., не знам как по-подробно да ти обясня, следващата сграда след ХИТ и с големи букви пише Аутлет Принцесс.  Дано да съм била полезна.

Цените не са поевтини, но магазинът е наистина огромен... - чанти, куфари, обувки, дрехи - мъжки, детски, дамски... за плаж... ама всичко има. Магазина се казва Дензел (или Дензил, не знам как точно се чете)

Благодаря много   bouquet

# 296
да се включа и аз в групата като добавя един разкошен магазин в поморие
Има голям избор на дрешки и играчки,скутери,триколки,АТВ
стоката е английска и немска  на доста популярни марки-H&M,Name it,ladybard,Disney,Fischer price,chicco,i и други.цените са много добри-очарована съм
триколка Little Tikes- 140лв,пясъчници тип масички с аксесоари по 40-50лв ,колелета и акомулаторни бъгита по 65лв
магазина се намира в центъра  до кафе Коръба,в уличката зад будката за цигари

# 297
  • Варна
записвам се да ви следя.  bouquet

# 298
На бул''Хр.Ботев" след Солунска се пада,там могат да се намерят ишлемета и маркови дрешки.

# 299
На бул''Хр.Ботев" след Солунска се пада,там могат да се намерят ишлемета и маркови дрешки.
      може ли по-подробно да опишеш мястото.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт