Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 709
  • 498
  •   1
Отговори
# 330
Моля ви,някой ако знае да пише къде в Пловдив шият имитации на Бершка ,Зара и др. маркови...Зная на 100%  че тук има ,но къде,...някой ако има някаква  връзка ,моля да пише.  Confused

# 331
  • София
Здраейте, препоръчвам магазин в София на ул. Самуил до ъгъла с ул. Три уши. Има дамски костюми на ESPRIT и  hallhuber на много изгодни цени , костюма излиза до 140лв. Минуса е , че не от всичко има размери Laughing

# 332
  • София
Здраейте, препоръчвам магазин в София на ул. Самуил до ъгъла с ул. Три уши. Има дамски костюми на ESPRIT и  hallhuber на много изгодни цени , костюма излиза до 140лв. Минуса е , че не от всичко има размери Laughing

А мъжки?

# 333
  • София

А мъжки?

не, само дамски са, но ако попадна и на мъжки, ще пиша пак  Wink

# 334
Темата е много хубава и ще се възползвам да попитам, някой знаели къде в София продават детски дрехи на Carters`s и на какви цени са горе-долу?

# 335
в Бокал мисля, че има

# 336
проверих в сайта им ама я нямат тази марка   Sad

# 337
Здравейте дами искам да споделя приятната си покупка от днес! http://www.wallis.co.uk/en/wluk/product/clothing-265973/tops-265 … 5?bi=1&ps=200    ето тази блуза и много други се произвеждат в БГ и открих магазин само с дрехи на тази марка в Благоевград, ул. Мизия, мужду пл. Македония и улица Димитър Талев(или просто в центъра) .  Блузата която виждате ми струваше 16лв. Имаше уникални неща държа да подчертая ,че има номерация 20, 22-за закръглени дами. Обясниха ми че част от стоката се продава и в София на ул. Пиротска.

# 338
на мен ми трябват такиа магазини ама за детски дрехи (по-скоро бебешки), ако някой знае нещо да помага. Благодаря предварително!

# 339
Може ли да питаш къде на Пиротска?

# 340
Здравейте дами искам да споделя приятната си покупка от днес! http://www.wallis.co.uk/en/wluk/product/clothing-265973/tops-265 … 5?bi=1&ps=200    ето тази блуза и много други се произвеждат в БГ и открих магазин само с дрехи на тази марка в Благоевград, ул. Мизия, мужду пл. Македония и улица Димитър Талев(или просто в центъра) .  Блузата която виждате ми струваше 16лв. Имаше уникални неща държа да подчертая ,че има номерация 20, 22-за закръглени дами. Обясниха ми че част от стоката се продава и в София на ул. Пиротска.
Thinking страхотна е. И аз искам такава  Blush жалко, че в Бургас няма такива попадения  Crossing Arms

# 341
  • София
Може ли да питаш къде на Пиротска?
И аз с такава молба  Peace

# 342
  • София

А как се казва магазина в Благоевград?

# 343
Магазина в Благоевград се казва WALLIS . Обадих се на телефона на фирмата производител и те ми казаха ,че стоката им се намира в София , на ул. Пиротска, някъде в началото близо до Халите , срещу магазин Тера Нова . Открих магазина с тяхната стока - казва се  NO COMMENT и може да го откриете в София, ул. Пиротска 7

# 344
Магазин със стока на wallis има и в Пловдив, на Пешеходния мост. Същата блуза я гледах скоро. Цените им са смешни, имат и доста големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт