Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 324 007
  • 498
  •   1
Отговори
# 420
магазин Миролио на Графа продава ли ишлемета или са някакви аутлет стоки?!

# 421
Знаете ли , къде се произвеждат или продават ишлеме хавлиени иделия и спално бельо? Благодаря предварително

# 422

Магазин Миролио продават нови актуални колекции на марките Диана Галези, Олтре, Елена Миро и други - всичките шити тук за Италия. На практика са ишлемета, но продавани легално и чрез собствена марка магазини. Имат още един магазин в Сливен и до него магазин с плетива - там съм виждала и на други известни марки плетива.

# 423
atenan, въпросния магазин има ли сайт за онлайн продажби? Какви са цените?

# 424
atenan, въпросния магазин има ли сайт за онлайн продажби? Какви са цените?

Нямат сайт за он лайн продажби. Цените по време на сезона са високи, не колкото в Италия, но са високи. Роклите започват от около 100 - 140 лева и стигат до 250, саката са в същия порядък, миналата година бяха пуснали прекрасни палта от кашмир и бяха около 600 лева. Но по време на намаленията правят 70% отстъпка, плюс каквото им остане го разпродават на по 10, 20, 30 лева. Магазинът за плетива в Сливен продава на много ниски цени.
Иди, разгледай и премери нещо и ще разбереш дали са твоите дрехи. Аз пазарувам оттам защото кройките са много по - близо до моите обмерни данни ( не висок ръст, тънка талия и широк ханш), отколкото кройките в магазините за немска мода например или българска. И защото са близо до моето разбиране за елегантност, което обаче не означава, че ще са близо до това на някой друг, който не харесва подчертана женственост.
И мисля, че са едно от много малкото места в София, където можеш да намериш истински бизнес облекла и официални елегантни облекла в големи размери. Имат цяла секция ( на практика половин магазин) за големи номера, хвърлям по едно око от време на време.

# 425
Благодаря за подробната информация!   bouquet

# 426
Добро утро Simple Smile
Интересува ме на кои точно сергии в Димитровград се продават дрехи ма Зара,НМ и т.н.
Детски има ли също?

Благодаря!

# 427

Магазин Миролио продават нови актуални колекции на марките Диана Галези, Олтре, Елена Миро и други - всичките шити тук за Италия. На практика са ишлемета, но продавани легално и чрез собствена марка магазини. Имат още един магазин в Сливен и до него магазин с плетива - там съм виждала и на други известни марки плетива.

Бихте ли обяснила по точно къде се намира този магазин в Сливен?

# 428
  • София
На "светофара", кръстовището на Билла, по диагонал срещу нея.

# 429
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER?

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile

Плийз  Praynig и ако може и за мен един адрес на лс!  bouquet
Ако може и за мен един адрес на ЛС!

# 430
Момичета,

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile

Моля ако може и за мен един адрес на ЛС  Praynig

# 431
  • София
Момичета,

И на мен, моля Simple Smile Blush

# 432
Момичета,

И на мен, моля Simple Smile Blush
Joy Joy Joy и аз искам

# 433
  • София
Добро утро Simple Smile
Интересува ме на кои точно сергии в Димитровград се продават дрехи ма Зара,НМ и т.н.
Детски има ли също?

Благодаря!

И мен това ме интересува, че той пазара е огромен.
 А да и линковете на първа страница за онлайн магазините не работят ако може да ги махнете.

# 434
Здравейте момичета,
чудя се къде в София има магазини за ишлеме дрехи или маркови преоценени такива.
Ще се радвам да помогнете  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт