Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 761
  • 498
  •   1
Отговори
# 480
Мили дами, якета Монклер се шият в България, но никой няма да ви даде адрес на фабрика, защото просто няма какво да правите в тази фабрика. Фабриките не са магазини, т.е. те не продават стоката. Да остават бройки - къде от спестени материали, къде от връщане на стока и т.н., но тези бройки се разпределят. Можете да се уредите с подобно яке ако познавате някой, който работи там или поне някой, който да познава някой, който да работи там и то с 300 зора...

# 481
  • София по рождение
Някой разбра ли Ели къде отиде?

# 482
# 483
A защо този адрес не се напише тук?Доколкото успях да се ориентирам от първа страница на темата това е позволено.

Решението си е лично мое /не се правя на интересна или нещо такова/.  Едно е ишлеме на Adidas, H&M, друго е на такива висок клас марки. И именно защото има понякога различни недоброжелатели го пиша на ЛС, за да се спази поне някаква конфиденциалност.  Simple Smile 

Здравейте! Дали ще може и за мен адреса Simple Smile

# 484
Здравейте,искам да помоля и аз за координати на фирмата,понеже си търся неща с добро качество,а не поредните реплики-боклуци!Благодаря предварително!

# 485
  • София
чета и слушам само за ишлемета на дрехи, но за ишлемета останали на обувки или чанти не съм чула, ако някой сподели за някой град в България ще ми е интересно Thinking

В Хаджидимово (Гоце Делчев) има магазин с всякакви реплики с много добро качество на нормални цени.Има и някакъв италиански цех,към който има магазин,но не съм го сварвала отворен.

# 486
Здравейте! Интересувам се къде се продават чанти фурла, шити на ишлеме. Някой ако е чувал нещо или е виждал, нека да сподели.

# 487
  • София-Лагера
Здравейте! Интересувам се къде се продават чанти фурла, шити на ишлеме. Някой ако е чувал нещо или е виждал, нека да сподели.
Шият се в Русе,но спред мен е мисия невъзможно.

# 488
Нещо за Бургас или Бургаска област да споделите?

# 489
A защо този адрес не се напише тук?Доколкото успях да се ориентирам от първа страница на темата това е позволено.

Решението си е лично мое /не се правя на интересна или нещо такова/.  Едно е ишлеме на Adidas, H&M, друго е на такива висок клас марки. И именно защото има понякога различни недоброжелатели го пиша на ЛС, за да се спази поне някаква конфиденциалност.  Simple Smile 

Здравейте, може ли да ми дадете адреса. Благодаря!

# 490
Здравейте, моля и аз за адреса за moncler-ките  Wink Благодаря.

# 491

Здравейте, може ли да ми дадете адреса. Благодаря!
Здравейте, моля и аз за адреса в Пловдив

# 492
Този адрес стана, като градска легенда  Laughing
Потребителката (odil), която писа за него не е влизала тук от 2013 г.

# 493
Да и подозирам на никой не го е дала.

# 494
В Хаджидимово и Гоце Делчев дали още може да се открие нещо?

Общи условия

Активация на акаунт