AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 536
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Да похваля минералните сенки - новите, с блясък. Страхотен продукт. Издържаха ми цял ден, освен това ги нанесох много бързо и равномерно. Следващия път (15 каталог) ще си взема още 2 цвята.
Мога да ги сравня с пигментите на МАК. Ейвънските са по-наситени!  Peace

# 136
  • гр. Пловдив
Стики, на коя страница са тези сенки и за кой каталог става въпрос?

# 137
лично аз не съм доволна от продуктите на AVON.Крема за мазна кожа е отвратителен,лющи се от лицето,имам и за почистване на лицето 2 в 1 с краставица и от него цялото лице ми стана в пъпки

# 138
харесвам продуктите на ейвън с изклучение на шампоаните особено naturale's не съм чувала някой да е доволен от тях Peace

# 139
лично аз не съм доволна от продуктите на AVON.Крема за мазна кожа е отвратителен,лющи се от лицето,имам и за почистване на лицето 2 в 1 с краставица и от него цялото лице ми стана в пъпки
Е не всичко продукти са некачествени.Аз също абсолютно съм недоволна от който и да е крем на ейвън.Или се лющи от лицето като кир,или пък омазнява кожата.Но има и доста качествени-лосиончетата и спрейовете за тяло,кремчетата за пети,душ-геловете... Peace

# 140
Да спор няма. Просто съм пробвала шампоаните и не ми харесват, но има и доста хубави неща както казваш Hug

# 141
  • София
харесвам продуктите на ейвън с изклучение на шампоаните особено naturale's не съм чувала някой да е доволен от тях Peace
Снаха ми само тях  харесва

# 142

В 14-та книжка са на стр.29. Отгоре пише 100% пигменти.
Има и четчица - с нея ги нанесох. Дори мисля да си взема още 2 от тях - много ми е удобна!

В 15-та брошура са на стр. 150. Цветът не отговаря много.

Сега имам от всички сенки на фирмата. Определено тези са номер 1.  Peace
(не обичам течни и кремообразни - събират ми се на клепача )

# 143
  • София
Бях забравила за тази темичка и затова се самоцитирам от другата. Ще съм много благодарна за съветите ви.  Hug

Да похваля новия парфюм Бонд 007-страхотен е, мъжкия Унгаро също се хареса на моя мъж.Тия дни ще ползвам и новата спирала-тази,която е  от две части, за изтриване на грешките и ще дам оценка. Simple Smile
Къде мога да ги видя и поръчам?  newsm78

Нови продукти са и ще се поръчват от каталог 15- т.е. от 23.10.  Peace

# 144

В 14-та книжка са на стр.29. Отгоре пише 100% пигменти.
Има и четчица - с нея ги нанесох. Дори мисля да си взема още 2 от тях - много ми е удобна!

В 15-та брошура са на стр. 150. Цветът не отговаря много.

Сега имам от всички сенки на фирмата. Определено тези са номер 1.  Peace
(не обичам течни и кремообразни - събират ми се на клепача )

Стики кажи как е синия цвят. Бях си взела дълготрайните прахообразни, добри са като качество но цветът е бледоват. На тези с минералите синьото ми изглежда по-насително и по в мастилената гама, наистина ли е така?

# 145
Моите са друг цвят - Russet Rose (червеникавокафяво). На мен ми стоят по-скоро кафяви - засега нищо червеникаво не виждам в тях.  Sad
Предполагам че и сините ще са по-наситени.

Докато от дълготрайните на стр.28 от К14 си взех цвят Топаз. Те пък на брошурата са страшно наситени, а в действителност са много светло синьо.

# 146
Бях си поръчала мини гланца на колор тренд, не е лош, но пак ми лепне. Явно всички гланцове на Ейвън са такива. FlutterМай единствените, които ми допадат в това отношение са на Манхатан.Искам да попитам за сенките стик на колор тренд, как стоят, кремообразни ли за или нещо като прах.Харесах си нюанс Пийч Нектар. Hug

# 147
  • София
Вчера си получих поръчания парфюм Tresselle. Много ми харесва - доволна съм  Peace

# 148
Взех си парфюма PASSION DANCE /от нетната/ и е страхотен!  Peace
Червилото обаче пак не отговаря цвета - поръчах почти телесен като самите устни уж, а дойде ярко цикламено, за ultra colour rich говоря  Confused Еми пет пъти се заричам повече червила да не поръчвам и вече наистина ще престана , напълних се с неизползваеми червила вече 4!

От новия каталог мисля да си взема на първа стр крема - нощен+подаръци околооченн и измиващия гел. Снощи пробвах тестера и определено ми хареса, но ще се радвам и вие да споделите отзиви !

# 149
  • София
Ако продуктите са от брошурата и има несъответствие в цвета, може да се връщат. Предполагам знаеш, но аз да кажа.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт