AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 452
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • USA, Steak State
Az izob6to ne se 4udq za bijuta-haresa li mi si go vzimam,vse pak vinagi imam opciqta da go varna

# 76
  • София
Az izob6to ne se 4udq za bijuta-haresa li mi si go vzimam,vse pak vinagi imam opciqta da go varna
Права си, и може да си я взема. Пък и ако толкова не ми хареса-айде по пътя. До сега не бях почти връщала продукти. Миналата седмица върнах 2 и рекламация отделно за недоставени мостри в пълен брой. Явно румънците счетат единичната мостра от дневен/нощен крем за к-т, а не както е посочено в приложението "в к-т по 5" за 1.80лв.

# 77
  • София
Oт дълготрайните сенки досега май всички са доволни.  Wink

# 78
Поръчала съм си от новите с минерали цвят Mocha. Във вторник ще пристигнат и ще дам веднага мнение.

# 79
Някой виждал ли е или поръчал  черната гривна - Zoe?
И какви са ви впечатленията?
Много се двоумя дали да си я взема.
Видях я на ръката на една жена в квартална сладкарница вчера, макар че не съм любител на черното ми направи впечатление и ме накара да се загледам, хареса ми че НЕ изглежда масивна ( впечатление което оставя на снимката) както и че НЯМА вид на евтина и пластмасова... За който носи черно и такъв стил е идеална.

# 80
  • София
Някой виждал ли е или поръчал  черната гривна - Zoe?
Видях я на ръката на една жена в квартална сладкарница вчера, макар че не съм любител на черното ми направи впечатление и ме накара да се загледам, хареса ми че НЕ изглежда масивна ( впечатление което оставя на снимката) както и че НЯМА вид на евтина и пластмасова... За който носи черно и такъв стил е идеална.
Много ти благодаря, ще си я взема и ще ви кажа после как ми стои.

# 81
И аз си я поръчах тази гривна не се стърпях Embarassed в четвъртък ще я взема и ще споделя как е Wink

# 82
И аз я искам тая гривна,но ми се струва че е по официална. newsm78
Но може и да греша.Вие как мислите?
Дали може да се носи и през деня и къде? newsm78

# 83
  • София
И аз си я поръчах тази гривна не се стърпях Embarassed в четвъртък ще я взема и ще споделя как е Wink
Аз също Peace
За протокола - бялата също е много хубава

# 84
и аз си я поръчах черната след като видях едни снимки на бялата  Simple Smile спомням си че някои я  беше снимал и изглеждаше супер Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 85
  • София
и аз си я поръчах черната след като видях едни снимки на бялата  Simple Smile спомням си че някои я  беше снимал и изглеждаше супер Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз newsm47

# 86
а да наистина   Embarassed Simple Smile  и съм ти мнооооого благодарна за това Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 87
  • София
Ще чакаме да снимате и черната.  Praynig

# 88
  • София
Ще чакаме да снимате и черната.  Praynig
Аз мога най-рано в четвъртък.

# 89
  • Стара Загора
Новото масло за тяло от серията Skin So Soft хубаво ли е?

Общи условия

Активация на акаунт