AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 534
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Ако продуктите са от брошурата и има несъответствие в цвета, може да се връщат. Предполагам знаеш, но аз да кажа.  Wink

Е вече го разпечатах и ползвах, как да го върна? И как да докажа, че цвета от картинката и цвета на устните ми е друг? Връщала съм , когато несъответства поръчания от мене цвят и доставения, но така...

# 151
  • Бургас
Няма значение, че си го разпечатала и пробвала-нали иначе няма как да разбереш, че даден продукта не ти понася или че цветът не си отговаря. Имаш право да го върнеш в срок от три месеца от поръчката  Peace

# 152
И аз съм много доволна от сенките с минерали. Наситени, дълготрайни и с лек блясък.

# 153
за новия крем с двата подаръка мисля че е хубав   Simple Smile  майка ми много го хареса взе мострите от всички каталози и все се маже с него и казва че кожата и сутрин изглежда по  свежа и отпочинала  Simple Smile
а пък и с тия подаръци към него мисля че си струва  Simple Smile

# 154
Моите са друг цвят - Russet Rose (червеникавокафяво). На мен ми стоят по-скоро кафяви - засега нищо червеникаво не виждам в тях.  Sad
Предполагам че и сините ще са по-наситени.

Докато от дълготрайните на стр.28 от К14 си взех цвят Топаз. Те пък на брошурата са страшно наситени, а в действителност са много светло синьо.

Стики, от дълготрайните и аз имам синият цвят- той е Скай, и е много светъл дори ми бие на сиво, да не кажа че се нанася трудно и докато изсъхне трябва да не мигаш, че се размазва ..

# 155
Аз пиша за тези, които излизат в К14 - 4 нови нюанса. Топаз не знам какъв си.

Надявах се да са по-тъмни. Иначе са с блясък, не лоши.

P.S. Цветът не е Топаз, а Тюркоаз, извинявам се!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 20:55 от Стики

# 156
Стики, извинявай но би ли ми казала как си си взела неща от следващата кампания, мислех че можем да поръчваме само от текущата? Това само за представители ли е или как?  Rolling Eyes

# 157
  • USA, Steak State
Има друга тема за тези неща

# 158
Момичета някой ползвал ли е крема за очи дневен и нощен за торбички и тъмни кръгове?
Доволни ли сте?

# 159
  • София
аз пък да питам за крема за крака " невидим силиконов чорап" - майка ми иска да си го вземе за загрубяла кожа, но на мен ми се струва по-удачен някой от омекотяващите - в К13 комбинираните оферти стр 118-119. Как мислите вие ?

# 160
Момичета, някой има ли фон-дьо-тена Ideal Shade? Аз сега си го получих и останах много учудена, че шишенцето няма помпичка, а един голям отвор  Shocked Интересно ми е, дали е такъв по принцип или на моя му липсва помпичката?

# 161
Момичета, някой има ли фон-дьо-тена Ideal Shade? Аз сега си го получих и останах много учудена, че шишенцето няма помпичка, а един голям отвор  Shocked Интересно ми е, дали е такъв по принцип или на моя му липсва помпичката?
hahaha

без е явно, надали дистрибутора ще ти гепи помпичката...
аз не го харесах, пробвах мострата, ма не  Naughty
на теб как ти изглежда?

# 162
MoniMama, така си е по принцип. Peace Аз обаче имам друга чуденка за него. Когато решавах кой е подходящ за мен си пробвах мостра и останах много доволна. Вчера обаче се намацах и какво ми се случи Shocked В началото всичко беше перфектно с цвета. След 15-20 минути обаче потъмня. Останах супер озадачена, защото с мострата това не ми се случи. Дали е възможно по принцип, случвало ли се е на някоя от вас (и дали потъмняването не е било фантазия на болния ми мозък  Blush ). Иначе като цяло ми харесва, нанася се лесно (аз за първи път използвам ФДТ през живота си) и не останах някаква петниста (а какви случаи съм виждала... Joy ).

bouquet

# 163
момичета знаете ли този новия крем който рекламират на Ейвън (ревитализиращия) за каква възваст е?

# 164
момичета знаете ли този новия крем който рекламират на Ейвън (ревитализиращия) за каква възваст е?
За 30+, но и хора по-възрастни опитали мострите казват, че им харесва. Трябва да се пробва мостричка.

без е явно, надали дистрибутора ще ти гепи помпичката...
аз не го харесах, пробвах мострата, ма не  Naughty
на теб как ти изглежда?
Стана ми малко смешно, защото аз съм дистрибутор  Laughing и не съм си скрила помпичката. А дали е хубав е още рано да преценя. Веднага са намазах естествено  Grinning и наистина се нанася лесно, не е лъскав, поне на светлината в къщи (все едно съм си сложила пудра). Ще следя дали ще си промени цвета, но мисля, че не би трябвало.
Но наистина ми е странно, че няма помпичка, защото съм ползвала доста видове фон-дьо-тен, включително и на Ейвън, но такъв до сега не съм виждала. Но ще свикна.
Мерси на всички за бързите отговори   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт