AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 502
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
моля да ми дадете отзиви за Терапия за коса с горещо олио на Планет Спа (ако може някой който го е ползвал)
Моята майка си го поръчва най-редовно, много и харесва!

# 196
моля да ми дадете отзиви за Терапия за коса с горещо олио на Планет Спа (ако може някой който го е ползвал)
Аз също го ползвам. Харесва ми. Косата ми е много суха и това масло я омазнява и става по - лъскава и не се разхвърчава много, много.

# 197
Аз също го ползвам. Харесва ми. Косата ми е много суха и това масло я омазнява и става по - лъскава и не се разхвърчава много, много.
косата не се омазнява бързо от него нали?

# 198
Напротив - омазнява се ужасно, аз съм с мазни корени и сухи краища и косата ми на втория ден вече е за миене.

# 199
Един от продуктите, който ми харесваше много преди е тоника за комбинирана кожа от зелената серия Solutions- Pure pore fection Skin Refiner Tonic. Кожата ми ставаше чиста, мека и гладка. Но в сайта Skin deep прочетох, че тоник с почти същото име  Тrue pore fection Skin Refiner Tonic е с оценка за опастност 9 от 10 възможни. Оттогава ме е малко страх и не съм го поръчвала. Иначе предпочитам продуктите от серията Naturals- кремове, душ гелове, лосиони. Доволна съм. Рол-оните също са много хубави.

# 200
solutions са си супер - ползвала съм зелените за мазна кожа - измиващата пяна и лосиона - оценката си им е много положителна, кви са тия точки на опасност  Crazy

# 201
и аз ползвам продуктите на Solution и тонока за почистване на грим само че не зеления а сивичкия и съм много доволна.Ползвам го вече 3 години и не съм чувала за такива точки на опасност Thinking

# 202
Сайта Skin Deep дава оценка на опастността от много козметични продукти (на Avon- okoлo 400) и вещества, използвани в козметиката. Оценката е от 0-10 в зависимост от състава на продукта. Не е задължително да му вярваш разбира се, но човек поне се замисля какви отрови слага по лицето си. Още повече, че за  вредните съставки в козметиката се пише и на много други места, а не само в този сайт.

# 203
По тая логика трябва да купуваме само хомеопатия.
Не че имам нещо против...но аз купувам онова, което стои добре на моята си кожа и не ми пука дали друг го определя като лошо  Wink

# 204
Преди и аз не съм мислила много-много за опастностите, но от известно време започнах да се позамислям. Чета много информация за козметиката от различни източниции излиза, че колкото по-видим е резултата от една козметика, то толкова по-опастна е тя, защото е пълна с повече и по-силно действащи вещества. Например за серията Аnew (една от най-скъпите и ефикасни серии на Avon) Skın Deep дава висока оценка на опастност.Въпреки всичко обаче аз продължавам да си купувам различни продукти, но първо гледам състава им и избягвам( доколкото е възможно) съставките, за които знам , че са най-опастни.

# 205
Накой питаше за продукта молив за очи и сенки в черно
Има го каталог 15 , цвят оникс. Цената му ще е 7.90.

# 206
Някой ползвал ли е Ideal Shade -фон дьо тен-а?

# 207
връни 2 стр назад, а

# 208
момичета имам въпрос,майка има скоро рожден ден и искам да й подаря нещо което наистина се бори с бръчките за да я изненада приятно,коя от сериите на anew e пo eфикасна и кой продукт-anew clinical или anew ultimate,помогнете в избора

# 209
Всички козметични продукти (повечето) и особено тези, който се водят висок клас (и струват по 200 лв. кремчето) присъстват във въпросния сайт. Ясно е, че всичко е  бъкано с химия, само не виждам защо има хора, които дават по толкова пари за отрови, при условие, че и за 10лв. могат да си купят същото.
Относно Ейвън - да, и те са в тази графа, но повечето йм продукти са със средна стойност до 6, което ги прави средно опасни.
Всеки преценява какво да използва - мисля, че тайната е в мярката. не може да се откажем съвсем от козметиката, както каза Вилико, но е хубаво да избираме кое точно може да изхвърлим от списъка с предпочитани продукти и да ги заменим с по-безвредните йм алтернативи Hug

Общи условия

Активация на акаунт