AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 508
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
ексфолирам веднъж седмично , през лятото и по няколко пъти седмично...
А с какво ексфолираш?

# 181
мен ме вълнува има ли ефект - дали свива порите и намалява бръчиците. Писна ми от изгодни оферти на продукти без резултат!
Не знам на този въпрос дали може някой да ти отговори, защото сега за първи път пускат този крем и едва ли има някой, който го е ползвал достатъчно дълго. А и то си е въпрос на кожа и ако един е доволен, то не значи, че и другите ще са доволни. Според мен, докато не го използваш, няма да разбереш  Laughing
Е нали имате право на поръчка по-рано при излизането на нов продукт - затова питам, ясно ми е, че надали е ползван от някой достатъчно дълго, но все пак исках отзиви. Както и ми е ясно, че отговор на 100% няма да получа, защото едни продукти са добри за едни, други - за други. Както и да е.

# 182
Някой има ли отзиви от маската на Планет Спа с кал и минерали от мъртво море?

# 183
  • София
Аз пък искам да повдигна отново въпроса да фон дьо тен-а Ideal Shade. Просто невероятен. Ползвам го вече около седмица и съм все по-доволна. Изобщо не съм забелязала да потъмнява, не мазнее, не ми се налага да слагам пудра след това, което до сега не се е случвало. Кожата ми е нормална (лятото към суха), но за него пише че става за всеки тип. Наистина покрива добре, нанася се лесно и се адаптира към цвета на кожата. Единственото ми оплакване е опаковката му Shocked, направо щях да падна. Сега като е пълен едвам го "изсипвам", а представям си като намалее. В това отношение са се изложили много Naughty. Предишния му вариант беше в тубичка и е определено по-успешен, но...

за това на стр. 78 номер 1 за него питам
Това гелче е подходящо, ако си склонна към подуване. При мен преди действаше много добре, но напоследък...не знам, не съм сигурна. newsm78 Надявам се, не съм те объркала още повече

bonkaivanova, по-назад в тази или предишната тема има доста добри отзиви за тази маска. Тя е за по-мазна кожа. Peace

# 184

Маската е хубава, но внимавай с нея, защото е за мазни кожи. Ако си със суха кожа не е добра за теб, много изсушава кожата. Лично аз ползвам тази с маслини.

# 185
хубава е сравнително, не е силна, нито ефекта й е УАУ, но става за мазна кожа.

# 186
моля да ми дадете отзиви за Терапия за коса с горещо олио на Планет Спа (ако може някой който го е ползвал)

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 17:45 от Силвето_85

# 187
ексфолирам веднъж седмично , през лятото и по няколко пъти седмично...
А с какво ексфолираш?
Да ме простят всички представители на Ейвън използвам пила за крака със специална шкурка на Орифлейм, много съм доволна и от наклона на "главата " на пилата, прилича на хокейна клюшка. Понеже шкурката изтънява си поръчах подобна от Ейвън с последната поръчка , но не съм я получил още - дано е сполучлива. За ексфолиант използвам различни ексфолиращи кремчета за крака на различни производители, последно използвам един на ейвън за бърз педикюр - доволна съм..

# 188
Така и така съм почнала с питанията.Я сега кажете за спрея за предпазване на косата при сушене(червената серия).

# 189
  • София
Така и така съм почнала с питанията.Я сега кажете за спрея за предпазване на косата при сушене(червената серия).

Ползвам стария, който беше в синя опаковка /още си имам от него/ и съм супер доволна  Peace
Като го свърша ще си купя от новия, надявам се да е също толкова добър.

# 190
Amidala, нали ти си беше взела от новия коректор за лак?  Simple Smile
Според теб става ли за топ-лак!

# 191
Понеже шкурката изтънява си поръчах подобна от Ейвън с последната поръчка , но не съм я получил още - дано е сполучлива.

Сподели впечатления ако е тази новата - синя като стъпало!  Wink

Много хубав продукт!
Помага за разресване на косата. Освен това ми я прави блестяща.

# 192
  • София
Amidala, нали ти си беше взела от новия коректор за лак?  Simple Smile
Според теб става ли за топ-лак!

Не, не съм, много му се чудих, ама ... по-натам.
Някой друг писа, че е доволен.

Намерих, брадата е била  Grinning

Получих си и кашона, като засега пробвах само новия коректор за лак (действа безотказно-мацнах си на единия нокът, където вчера от бързане не ми беше засъхнал лака и се беше набръчкал яко и просто заглади нещата. Само че по четчицата остават следи от лака и после се размиват в шишенцето и не знам каква палитра би се получила при по-дълго ползване  newsm78 ); ...

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 22:51 от Amidala

# 193
Благодаря ти!  bouquet
Дано да ми види въпроса!

# 194
  • Бургас
Виждам, виждам, всичко виждам  Mr. Green  Не съм го пробвала още коректора върху топлак, че още не ми се е налагало, но би трябвало да става-в крайна сметка явно има някаква съставка, която леко омекотява и разтваря лака, без да го трие, и така го заглажда  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт