AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 518
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
ясно значи на мен ми е доста рано за Ревитализаращия крем
МониМама   bouquet

а имам още един въпрос за гелчето за очи на Solution дали е хубаво и какъв е точно ефекта от него

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 13:04 от Силвето_85

# 166
Пак ще попитам - крема на първа стр.+подаръците, новия - имате ли отзиви? за нощния говоря, на него съм хвърлила око

# 167
viliko, сестра ми е използвала мострата. Каза, че бил мазничък, бил малко като гел (както казва тя - питателен  Joy ), но не и мазеела кожата от него, добре и било лицето. Тя е със смесен тип кожа. Казва, че ще го купи Peace

# 168
Да, за крема на първа страница говорим. Серията Rejuvenate, замени серията Retroactiv, която беше 25+. По прочетено от другата тема - има доволни, които са опитали мострите. viliko пробвай ако имаш възможност мостричка на крема, защото офертата си заслужава.

# 169
Момичета, ще се самоповторя - ползвах мострата, хареса ми - въобще не е мазен, има изключително приятна "копринена" текстура, нищо общо с гел, но това е само две нанасяния, от което реален ефект не може да се види. Цената че е добра - добра е, като сложим и подаръците, но мен ме вълнува има ли ефект - дали свива порите и намалява бръчиците. Писна ми от изгодни оферти на продукти без резултат!

# 170
  • Бургас
За да се види дали даден крем има рекламираното (реално или не) действие, трябва да се ползва поне месец, два. При положение, че този крем е съвсем нов за нас, няма как да има някой, който реално да има възможност да ти отговори има ли ефект или не  Peace Нали знаеш-риск пИчели, риск губи  Mr. Green Иначе, за бръчиците, абсолютно гарантирано, препоръчвам отново Концетратът с бохилурокс (който сега е подарък при закупуване на друг продукт от Anew Clinical) , който ми заглади всички появили се бръчици, след около месец и половина ползване. Не, че ми бяха много или пък дълбоки, но все пак сега всичко ми е гладко. Не е само при мен доброто му действие, тъй като го бях похвалила в темата за борба с бръчките, и съфорумка, която си го е взела и пробвала, сподели, че наистина има някакво видимо подобрение  Wink

# 171
мен ме вълнува има ли ефект - дали свива порите и намалява бръчиците. Писна ми от изгодни оферти на продукти без резултат!
Не знам на този въпрос дали може някой да ти отговори, защото сега за първи път пускат този крем и едва ли има някой, който го е ползвал достатъчно дълго. А и то си е въпрос на кожа и ако един е доволен, то не значи, че и другите ще са доволни. Според мен, докато не го използваш, няма да разбереш  Laughing

# 172
аз да си повторя въпроса

гелчето за очи на Solution дали е хубаво и какъв е точно ефекта от него?

# 173
аз да си повторя въпроса

гелчето за очи на Solution дали е хубаво и какъв е точно ефекта от него?
За кое гелче, по-точно става въпрос, че не мога да се сетя  newsm78

# 174
за това на стр. 78 номер 1 за него питам

# 175
Аз в момента ползвам тази серия и съм доволна, но не знам ти какво точно очакваш. Аз съм с чувствителна и смесена, към суха кожа и от тези кремчета, поне лятото (сега като се застуди, не знам дали ще са ми подходящи) кожата ми изглеждаше много добре. А гелчето използвам за да ми хидратира кожата под очите. Предполагам, че ще ти допадне, защото и ти едва ли имаш нужда от кремове против бръчки  Laughing

# 176
е не мисля че ми е рано за кремове против бръчки  Wink

# 177
е не мисля че ми е рано за кремове против бръчки  Wink
Тогава можеш да пробваш новия крем, за който писахме преди малко. Той е за най-ранната възраст.

# 178
за Ревитализиращия ли говориш?Аз по горе питах за него и ми казахте че и за него ми е рано

# 179
аз пък да питам за крема за крака " невидим силиконов чорап" - майка ми иска да си го вземе за загрубяла кожа, но на мен ми се струва по-удачен някой от омекотяващите - в К13 комбинираните оферти стр 118-119. Как мислите вие ?

Кремовете за крака на ейвън са хубави : и омекотяващите, които се предлагат в момента и с Какао ( май го спряха от производство ) и сега "силиконовия чорап". Не бива да се мисли обаче, че оправят всичко. На загрубяла кожа май нищо не може да помогне освен може би свинска мас ... Joy.
Аз взех "силиконовия чорап" на съпруга си, защото се оплака че му се напукват петите. Той обаче иска експресно решение - нито да кисне, нито да ексфолира, само да маже по веднъж два пъти на месец... Оплака се че не помагало. Тогава взех на себе си и съм доволна, но при условия че ексфолирам веднъж седмично , през лятото и по няколко пъти седмично...

Общи условия

Активация на акаунт