Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте и честити празници на Шарийз и Мими от Вн, с пожелания за всичко най-хубаво и много здраве   bouquet

Момичета, избрахте ли си педиатър или ще си записвате бебчо при вашия лекуващ лекар????
Аз мисля при моя да е, че съм доволна за сега от него, а и каката си беше от бебе при него.....
Ели, в какъв смисъл при вашия лекуващ лекар-имаш предвид личния лекар или ...? За да е при него не трябва ли да е освен личен, но и педиатър?
Аз все още не съм избрала, а времето минава, чета много добри отзиви за някаква докторка В.Александрова от Терапията, чудя се все още, искам да ми е по-наблизо(не че Терапията ми е особено близо,но...), както и за д-р Хариева от МД, но тя пък не работи с касата, а в началото ще има доста прегледи и за всеки ако се плаща, не излиза "изгодно", доколкото може да е изгодно здравето на едно бебе и все пак....

# 166
  • Варна
Ели, в какъв смисъл при вашия лекуващ лекар-имаш предвид личния лекар или ...? За да е при него не трябва ли да е освен личен, но и педиатър?

Да, за личния лекар ( ДжиПито) говоря, не е нужно да е задължително педиатър! Но за избора е важно да стане скоро, защото трябва да дойде след раждането да види бебето... аз не бих се замисляла, но той има намерения да заминава извън България да работи.... и така..
Друго предимство е, че ни познава (здравословно) цялото семейство, знае кои лекарства не ни понасят и кога може да се справим с по-лека терапия или направо антибиотици ... 

# 167
  • на Земята
Цитат от Нинка Маслинка;

Шарийз  .Да си здрава, обичана и едно хубаво и пухкаво бебче ти желая
Пловдивските мами насочихте ли се къде ще раждате, а с уговорка ли ще бъдете.И още едно въпросче от къде пазарувате за бебчетата.
Хубав ден сладурки

Маслинке, ако идваш с нас по срещички щеше да знаеш,нооо ти нещо ни пропускаш май?! Naughty Thinking
За раждане повечето сме се насочили в Селена за сега.
Покупки от всякъде-Вис Виталис,щтъркел и т.н.
Айде другият път ни удостой с внимание и заповядай с нас на среща!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 12:31 от pokjei

# 168
Здравейте сладки мами  Hug  bouquet
Честит Рожден Ден на Шарийз!   bouquet Hug Нека бъдеш най-обичаната и глезена жена и мама на света, а скоро да гушнеш малкото човече, което да те дари с много щастие!
Мими, честит празник и на вас! Пожелавам ви още много години шастлив семеен живот, изпълнен с разбирателство и любов!
Ели, аз си мислех, че лекаря трябва задължително да е педиатър... все пак става дума за малко бебенце... общопрактикуващия лекар (ДжиПи-то) все пак не е задълбавал толкова в детските болести  newsm78 Трябва да е със специалност педиатрия (има много такива ДжиПи-та). Защо не избереш педиатър, пък нека вашия доки ви е един вид "второ мнение"   Peace

# 169
Мими честит празник още много много много години заедно  bouquet
Аз гладя дрешки и вече стопих някое килце УМРЯХ ОТ ЖЕГА ама малко ми остана и няма да се предам на финала Laughing
За педиатъра - педито на Дени е и личен лекар аз също се записах при нея и бебка ще е в кюпа PeaceТя е много добър диагностик и много добре обяснява не оставя неизяснено нещо всичко каквото трябва да знаеш казва и го записва на листче после да си го препишеш ако трябва да не стават грешки Laughing

# 170
Мами, я да ви пусна аз едно линкче да си дадете мнението, което много ценя! Става въпрос за името на втория ни младеж Heart Eyes

Ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329684.msg8564159#msg8564159

# 171
  • Варна
Ели, аз си мислех, че лекаря трябва задължително да е педиатър... все пак става дума за малко бебенце... общопрактикуващия лекар (ДжиПи-то) все пак не е задълбавал толкова в детските болести  newsm78 Трябва да е със специалност педиатрия (има много такива ДжиПи-та). Защо не избереш педиатър, пък нека вашия доки ви е един вид "второ мнение"   Peace

Да, съгласна съм за второто мнение! Wink  Не мисля за педиатър, защото свекърва ми е педиатър, но тя не е в града и на нея само по телефона мога да разчитам за съвет! Но от тази ситуация произлизат и много "усложнения" (така да го нарека). Тя ми казва "купи еди кое си лекарство", след преглед при моя лекар той казва друго и в един момент почвам да се чудя кой да послушам! Но, да си призная честно разчитам повече на личния лекар (от опит)!
А ако наистина замине ще съм в дилема - при кой (нов и непознат) педиатър или лекар да се записваме!??  newsm78

# 172
  • Пловдив
Нинка Маслинка, Покджей е права-следващия път заповядай и ти на кафенце.
Зависи какво искаш, но аз пазарувам отвсякъде-Штъркел, Пинокио, Вис Виталис, магазина на Чиполино и разни други.

Честит рожден ден  nbirthday  party023 newsm51Шарийз. Всичко най,най хубаво.
Честита годишнина на Мими.

# 173
  • Варна
Мами, я да ви пусна аз едно линкче да си дадете мнението, което много ценя! Става въпрос за името на втория ни младеж Heart Eyes

Ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329684.msg8564159#msg8564159

Отказа ли се от магарешкото име?  Grinning

А в другата тема ми хареса Крис. Обаче ми се струва че подобно гласуване няма да те задоволи напълно. Съобрази името с това как ще се вързва с бащиното и фамилното име като звучене по-добре, отколкото да разчиташ на чужди мнения.

# 174
  • Sofia
Az ne 4e se pritesnqvam..prosto spodelqm..Nqkoq druga maika ,koqto da se gotvi za 6einovo?

# 175
  • Sofia
вече ще пиша на кирилица...извинявам се

# 176
Честит празник на имащите повод да почерпят!

feel_u, аз ще се въздържа от мнение кое име ми харесва, защото и аз мисля като Пуканка. По-важното и според мен е трите имена да звучат добре заедно, отколкото имената на двете братчета да си подхождат.  Hug

janin4eto_87, пиши на кирилица или ползвай кредора на форума! Така ще получиш повече отговори. Аз поне мнения, написани на шльокавица, ги пропускам.  Peace
Упс, видях, че вече си се поправила Wink

# 177
Az ne 4e se pritesnqvam..prosto spodelqm..Nqkoq druga maika ,koqto da se gotvi za 6einovo?

Аз  Peace
Фийл Давид и Крис ми харесват на мен лично но и аз като Пуки мисля че с анкетата няма да стане работата Grinning

# 178
Аз пуснах темата не за гласуване, а по-скоро за нова идея за име... защото не клоня към нито едно от имената в анкетата  Rolling Eyes

А магарешкото Марко си отпадна отдавна - Марко Ялнъзов не е много европейско Simple Smile

# 179
  • София
feel_u, според мен трябва да съобразиш името по-скоро с бащиното и фамилното отколкото с това на баткото. По-добре вмъкни в анкетата и бащиното и фамилно име. Понякога се получават комизми. Все пак като порастне няма да го питат как се казва и брат му а с трите си имена човек е обречен цял живот. Друго, което трябва да се има предвид е, че едно сладурско име за момченце не винаги подхожда на зрял мъж със сериозна професия. В тази връзка Крис (когато не е като галено обръщение) не ми звучи сериозно. Мое мнение!

Общи условия

Активация на акаунт