Отговори
# 150
Здравейте и от мене момичета.Аз днеска съм вече официално в майчинство голям кеф Simple Smile и вече ще се отдавам на покупки нашта беба си няма почти нищо оше ама и след като се преобърна седалищно и се крие какво е ??? Искам да ви попитам някой има ли дигитален термометър на chicoo и как се работи с него купих си ама май не схващам нешо дали не е дефектен,За сега това от мене  Hug Hug

# 151
 Здравейте момиченца ,минавам само набързо да ви почерпя за мое здраве,че днес остарявам с още една годинка.После ще ви чета ,че чакам гости . beer3  party023
Понеже и аз така и не се научих да слагам от хубавите картинки,лкойто на каквото е да се чуства почерпен! Heart Eyes

# 152
  • София
Добро утро! Гледам снощи е имало нощна смяна тук  Wink

Жанинче, добре дошла сред нас!  Simple Smile Мисля, че това, което са ти казали на прегледа е в реда на нещата.

Feel_u, много гнусно преживяване си имала  Sick Аз май съм позабравила какво е да се возиш в градския транспорт.

Шивани, много стабилен човек ми изглеждаш. Много ти се радвам!  Simple Smile

Браво за хубавите новини от прегледите ви! Надявам се все така да сме до края.

Софко, честита рокля!

Алекс, какви са тия глупости дето ти ги говорят, бе  #2gunfire

Шарийз, честит рожден ден!  nbirthday Пожелавам ти много здраве, леко раждане и сладурско бебче!

Елза, аз имам дигитален термометър на Чико, само не разбрах за такъв ли питаш или за педиатричен? Като за начало сложи батерии, защото няма в комплекта  Wink

Аз незнам какво е редно да се занесе на доктора след ражданто. Майка ми е медицинска сестра и да ви кажа никой вече не се впечатлява от уиски и бонбони. Просто всеки това носи. Аз повече бих се изкефила на аранжирана кошница хубаво вино и френски сирена (щото са ми слабост  Wink ). Иначе при изписването болницата ни организира почерпка с шампанско и торта, остана и аз да нося такава.  Crazy
В нашето семейство когато се роди дете бабата предава на майката някоя от семейните ценности. Когато аз съм се родила майка ми е получила от нейната майка много красив златен медальон с буквата М на него. Сега го гласи да го предаде на мен. Интересно е че и баба, и майка и аз сме с тази буква, а сега живот и здраве и дъщеря ми. Ще се радвам ако след време мога да й го предам при раждането на нейното дете  Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Само се записвам!

Няма ли да свършат тези жеги вече?

# 154
shareez, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила! Бъди здрава, обичана и с най-голямото щастие на ръце след известно време  Joy

Мерси за инфото за матрачетата, така ще направя ще звъня. Ами тия от Пигис Хауса, там сме си харесали легълцето, казаха че е с такъв размер 130/70... ама то е с шкаф отстрани, който после се маха и става по-дълго легло.

Айде отивам аз да се приготвям, че тия мизерници от ДЗИ ще дойдат в 10:00 да снимат колата на оглед.

# 155
Здравейте,мами!
Вчера бях при доки-бебка е с главично предлежание.Плацентата и водите са добре.Движим се със седмица назад.Била съм дребна и бебка затова е така.Омръзна ми да ми говорят за смърт! #2gunfireНа доки коментара беше,че природата се грижи да са дребни бебетата,че иначе мамите умирали.
Това ме разби егати човека.То има и дребни майки раждали по 4 кг. бебе и са си живи и здрави в 21 век да ти го изтърси това #2gunfire
Добро утро сега от нас
Шарийз всичко най най и да те слушат всички  newsm59  bigdance2  ura

# 156
  • Бургас
Добро утро Красавици Hug

Шарийз   newsm59  bigdance2  ura
много здраве,любов и късмет.

# 157
Шарийз  newsm59.Да си здрава, обичана и едно хубаво и пухкаво бебче ти желая Hug
Пловдивските мами насочихте ли се къде ще раждате, а с уговорка ли ще бъдете.И още едно въпросче от къде пазарувате за бебчетата.
Хубав ден сладурки

# 158
shareez ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 159
Здравейте момичета, не съм изчела всичките страници, които сте изписали. Идвам само да се отчета, че да не ме мислите. Ние сме добре, следят ни честичко тоновете. Поработвам все още на половин работен ден, до края на тази седмица и затова ми е трудно да ви следя. Сев, моля те промени на 1 стр. болницата ми от Тина Киркова на Шейново - Благодаря за което! Целувам ви всички, и ви мисля да знаете, дано намеря временце да погледна новинките около вас! Hug
П.С. Виждам, че някой има РД, shareez ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - здраве, щастие и много късмет, един сладък и пухкав бебок да гушкаш в най-скоро време  bouquet
Ако съм пропуснала и други събития за честитене, моля сега да се вземат в предвид, честитя на патерици Hug Heart Eyes

# 160
Здравейте и от мен! Аз един ден да реша да си легна по-рано и вие да изпишете темата нощес  Laughing Ама нали трябваше да хода на очен лекар и съм станала малко преди 6.30 днес  newsm46 Поне от там имам добри новини - очните дъна са ОК и мога да си раждам нормално.

n_alex76
, ужасен е тоя лекар  #Cussing out

elza, аз имам ето такъв термометър на Chicco http://family-bg.com/prX_1861.htm Него си го продават с батерия и като го включип, слагаш под мишницата и той като измери температурата (обикновено за около 1 мин.) леко изпищява. Много лесно се работи с него  Peace

shareez, Честит рожден ден!   party023 nbirthday Gift

# 161
Здравейте кукли GrinningАз минавам набързо,че днес имам повод да се похваля.С моя мъж сме заедно вече 10г txtloves Two Hearts newsm38 Tada ::balon:.Сега обаче трябва да си размърдам вече голямото дупе и да се заема с някой неща че ще имаме гости.Лек ден на всички и да се пазите  love001 newsm51

# 162
Шари, честит рожден ден! Много здрава и обичана!

Мими ИС, честита ви годишнина! Пожелавам ти през следващите 10 да сте още по-влюбени и да не останете "само" с четири наследника!

Сев, пожелавам ти раждането наистина да е нормално!!! Дано ти отпадат едно по едно всички притеснения!

Добре дошла на новата мама и от мен!   bouquet

Фийл Ю, ама според мен, от снимките ти си тъмна блондинка също Wink... Много съм любопитна малкия дали ще е и той като батко си или ще му е пълна противоположност  Heart Eyes.
Хахаха  Joy Софко-Бофко, прикрита блондинка ли имаш предвид? И на мен това ми е много интересно...за братчетата... Аз искам новият младеж да е тъмнокос и тъмноок, според мен сме хванали намалението с русото и светлоокото и количествата вече са изчерпани  Joy Ще видим  Simple Smile

Какво още... ще се сетя....

# 163
Добро утро и от мен. То докато ви изчета станало ден  Mr. Green Вчера не се включвах много активно, че пренесохме компа и нета още не е скачен, а и тази вечер май няма да бъде. За сега пиша от при мама и тате, които чакам да се приберат и да поразкажат колко е красиво морето  Sad
Инче колкото и да мразите Пигис като магазин, със сигурност видях, че там има матраче 130/70, защото ги разглеждахме, но съответно нямаше нашия размер и модел  Crazy Там матрачетата са поставени до количките.
Това с магазина на Арбор много гадно  Close И ние си чакаме гардеробчето, а и продукцията им според мен е доста качествена.
Фийл в София има неперкъснато такива извратеняци по градския транспорт. Това също беше една от причините да реша, че ще ставам шАфиОр  Mr. Green А и някой беше споделил, че примерно в публичните домове бил много предпочитан секса с жена в напреднала бременност, та може и да не е извартен чова(ека, а на нас да ни се струва така  Wink
Честит рожден ден на Шарийз   bouquet Нека най-съкровените ти мечти да станат реалност.
Честита годишнина на Мими_ИС   bouquet Обичайте се толкова дълго, колкото вие си пожелаете.

# 164
  • Варна
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден на Шарийз и Честито на Мими ИС !

Аз да се похваля - Днес ще докарат леглото на каката!!!   Hands Clap Много се радвам, почвам и аз да пера и гладя дрешки...

Фиилчо, е гати случката..... тея баби и дядовци са 80% от ползващите градски транспорт... те за забавление ли се возят не мога да ги разбера... И винаги някой от тях сяда до мен в автобуса, и защо не се къпят редовно тея хора не знам....  Rage ууууууууххххх.......

Момичета, избрахте ли си педиатър или ще си записвате бебчо при вашия лекуващ лекар????
Аз мисля при моя да е, че съм доволна за сега от него, а и каката си беше от бебе при него.....

Общи условия

Активация на акаунт