Отговори
# 135
А как така станах изведнъж в 9 месец  newsm78
На обяд като писах ми показваше 8м. поне така си мисля........
Настана време за пране на бебешки дрешки  Laughing

# 136
Няма страшно, нали ви казвам, не се връзвам на такива простотии, че и да се разстройвам и ядосвам на това...

Просто съм изумена, че такива налитат и на напредналобременни жени... А на вид - един напълно нормален, вече позастаряващ мъж!

Абе емоции напоследък колкото щеш!

А какво ще носите на екипа, който ви е израждал... или поне на лекаря?
Предния път майка ми беше взела вместо бонбони... пилета на грил, биричка, картофки, ядки и уиски и се оказа, че е улучила, тъй като изписването е по обяд, а докторът, който ме изражда не беше подвил крак от сутринта и тъкмо излизаше от някакво раждане с усложнения...

Хубаво че не се ядосваш на такива простотии. Аз много бързо се паля и сигурно бих му забила един на този. Simple Smile /нещо съм много агресивна от известно време/

Иначе и аз съм в чуденка какво точно се носи на екипа при изписване.  newsm78

По въпроса с подаръците, честно казано ми се вижда доста селски този обичай. Изглежда ми точно като това на сватба да се кичат по булката банкноти. Пък и едва ли някоя от нас е накарана да забременее насила от мъжа си, че чак да очаква да и се плати за това. Не искам да засегна никой, това си е лично мое мнение.

# 137
Шивани, мисля че съм малко по-добре... днес точно минахме през големият ни парк и седнахме до едно езерце с лилии, добре ми подейства определено, а и купих блузка към комплектчето за изписване на малчо и се поуспокоих още повече)))

Момичета, пак искам да питам за матрачетата, че гледам никой не ми е отговорил, но не знам откъде се купуват в София... легълцето май ще ни е с размер 130 на 70 и незнам дали това са стандартни размери или се правят по поръчка.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 00:23 от ina.gg

# 138
Инче, доколкото знам стандартът е 140/70 и 120/60. И нашата кошара на баткото беше по-нестандартна и си спомням, че със зор натъпкахме матрачето и сложихме решетките, ама не си спомням за размерите... Но 10 см са си много и май ще трябва да е по поръчка... Thinking

# 139
feel_u,  ooooh! уфф от това се опасявах... а леглото не сме го взели още и в последния момент ако кажат по поръчка дюшечето и се забавят...

Ама май и ти бодърствш като мен  Party хехх

# 140
  • София
Инче, нашето легло е с този размер от магазин Малечко.
Освен това Шивани е пислала, че от магазина на Арбор са си взели и матрак,
така че и там провери. Малечко дават инфо и по телефон и са много любезни.
Аз съм в драма - запушен ми е фатално носът, а приятелят ми не дава да отворя варата
широко и ми е топло и хич не мога да заспя.. Не знам как ще изкарам и тази нощ..   Cry

# 141
  • Варна
Вий що не спите бе? Амахааааааааааа.Я бързо под строй към леглата. Mr. Green

# 142
Здравейте,мами!
Вчера бях при доки-бебка е с главично предлежание.Плацентата и водите са добре.Движим се със седмица назад.Била съм дребна и бебка затова е така.Омръзна ми да ми говорят за смърт! #2gunfireНа доки коментара беше,че природата се грижи да са дребни бебетата,че иначе мамите умирали.
*Pukanka* един хемороид ме мъчи и затова сега седя на Д-то,че да ми мине сърбежа.Днес ще ходя на хирург да го види,че само с Масту-S не става.
Ще се опитам да поспя.

# 143
Фийл Ю, ама според мен, от снимките ти си тъмна блондинка също Wink... Много съм любопитна малкия дали ще е и той като батко си или ще му е пълна противоположност  Heart Eyes.

Малки закачалчици за детски дрехи няма ли по бебешките магазини? Егати тъпото ако е така...  Confused Само в чекмеджета ли ще стоят бодита, гащеризони?

Относно подаръка за мамата, и аз съм на мнение, че цветя стигат, но не какви да е и не няколко... ами да е нещо запомнящо се, както букета на Цвети...

Говоря си така, щото нашия татко беше нонстоп с мен в болницата, доста се бяхме ошашкали и не остана време за цветя... Свеки ни беше устроила тържествено посрещане с хелиеви балони, картинки с щъркели и поздравителни надписи в къщи обаче...
Спомени... надявам се пак да ни "изненада", защото обожавам балони, дето летят  Crazy  Laughing...

А, за специалния букет, после доста дуднах на Милото, как ме е оставил без такъв, та надявам се си е научил урока  Mr. Green Heart Eyes...

Лек и спокоен ден на всички от мен!

# 144
http://media.snimka.bg/0630/007514848-big.jpg хей ме на вчера, със специалната ми рокля за бременни от ГАП която намерих на разпродажба за крупната сума от 15 гущера... снимката е ужасна, ама държа да се похваля- фук фук...
Размер на корема около 113см в изправено положение, кила 79  Rolling Eyes...

# 145
Момичета, пак искам да питам за матрачетата, че гледам никой не ми е отговорил, но не знам откъде се купуват в София... легълцето май ще ни е с размер 130 на 70 и незнам дали това са стандартни размери или се правят по поръчка.
Във варненския магазин Бебчо имаше три размера от всички видове матраци 120/60, 130/70 и 140/70, което ме кара да мисля, че 130/70 не е нестандартен размер. Ето и линк към сайта: http://bebcho.bg/bg/sorted.php?cat=44&subcat=134

А какво ще носите на екипа, който ви е израждал... или поне на лекаря?
Предния път майка ми беше взела вместо бонбони... пилета на грил, биричка, картофки, ядки и уиски и се оказа, че е улучила, тъй като изписването е по обяд, а докторът, който ме изражда не беше подвил крак от сутринта и тъкмо излизаше от някакво раждане с усложнения...
Според мен, екипът ще се зарадва най-много на пица и суджуци   Mr. Green 100% съм убедена, че ще бъдат изненадани, че този път не е уиски и бАМбони.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 07:16 от barabina

# 146
  • Sofia
Zdraveite vsi4ki!Sled  4-5 dni vlizam v devetiq mesec...v4era bqh na pregled i lekarkata kaza,4e placentata e treta stepen na zrqlost,bebeto e 2950g,a glavi4kata  mu e 91mm...zvu4i vse edno 6te rodq sled 1 sedmica:)Tq kaza su6to da se oslu6vam za dvijeniqta na bebeto i ako namaleqt ili iz4eznat da trugvam za bolnicata...bez zna4enie dali e prez no6tta ili prez denq..nqkoi da ima pove4e opit ot men ili da sa mu kazali su6toto?

# 147
janin4eto 87, не се разбира точно какво питаш. Ако намалеят или спрат движенията на бебето няма как да не разбереш, то е толкова голямо вече, че усещаме едва ли не всяко негово помръдване. А щом не мърда значи нещо с него не е наред. Имам предвид ако не усещаш движения цял ден-два, а не няколко часа. Затова ти е казала лекарката при подобен случай да тръгваш веднага към болница. Ще проверят какво става с него и ако се налага ще предизвикат раждане. З-та степен зрелост на плацентата означава, че вече е узряла, но по принцип в началото на 9-я месец не би следвало да се притесняваш, щом лекарката не е намерила нищо нередно.
Пиши на кирилица, моля  Peace

# 148
  • София
Ха, добрутро и от мен, не че сега ставам, калпазанката се погрижи да се ококоря в ранни зори! Ей, това дете много е щуро, поне баща и можеше да я успокоява преди като си сложеше ръката на корема ми и тя се кротваше, вече и той милия е безсилен.....
Изпратихме го на работа преди малко и трябва да се захвана с гладене на ризи докато е по - хладно!
Фиил, егати гнусаря е тоя извратеняк! Добре, че приемаш по - спокоино нещата и не се ядосваш!
Инче, аз честно казано не съм чувала за легло с такъв размер, знам че има 60 на 120 и 70 на 140, нашето е от първия размер и матрака също!
[sfkbfk], ма много си се нафръцкала, бе! Роклята е страшна!  Peace

# 149
Добро утро   bouquet

ina.gg за матрачето-най-добре хвани телефоните на няколко магазина и питай за да не се разкарваш, защото поне на половината магазини няма този размер  bowuu

janin4eto_87 и аз скоро влизам в деветия и сме с главичка 91  Simple Smile  , но теб какво те притеснява? би трябвало сега да ходих на консултации всяка седмица, а това за движенията  е валидно за всички Peace

Гледам си говорите за почерпушки, та се сетих  Crazy Ако си плащам една крупна сума за раждането, трябва ли и да почерпвам екипа  newsm78 май множко ще ми дойде  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт