Отговори
# 180
ама ядосвам се понякога-как така можело лекаря на бебето да не е педиатър?!??

# 181
feel_u, щом искаш идеи, ще ти дам моя фаворит за мъжко име, преди да го споделя с мъжа ми - Филип.
При нас отпадна, защото искаме да се харесва и на двама ни, а мъжът ми имаше някакви резерви към това име.

ама ядосвам се понякога-как така можело лекаря на бебето да не е педиатър?!??
Аз нещо не разбрах - за какво се ядосваш?  newsm78

# 182
  • Велико Търново
Според мен Максим Ялнъзов звучи достолепно, а галеното Макс също ми харесва Simple Smile Имам познат Максим, който е много енергичен и слънчев човек.

# 183
Мананче, мерси за инфото за дюшечето. Като отидем да вземем оттам легълцето ще видим на място дали имат наличнсот от размера.

Мими, честита годишнина, да се обичате винаги както в началото и ако имате сили да си народите още дечица))))))

Сега да питам, някой знае ли светен сервиз където мога да закарам колата и да я разглобят за допълнителен оглед. Минаха сутринта от ДЗИ, ама трябва да се закра в сервиз, за да могат да я разглобят и да я снимат допълнително на втори оглед.

# 184
barabina ядосвам се на някои идеи, като на elissa_kv  че можело да си запишеш детето при своя Джи Пи, нищо че не е педиатър. А доколкото знам си има разлика между лекар на възрастни и деца  Rolling Eyes

feel_u според мен и Давид и Крис и Максим си вървят с Денис.Аз също не мога да преценя, но според тези писания Давид е съвършено име: http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=286

# 185
barabina ядосвам се на някои идеи, като на elissa_kv  че можело да си запишеш детето при своя Джи Пи, нищо че не е педиатър. А доколкото знам си има разлика между лекар на възрастни и деца  Rolling Eyes
Ами тя не дава идеи на другите доколкото разбрах се чудя тя какво да прави.Пък и първото дете май е записано при него така че тя знае най добре не се ядосвай излишно Hug

# 186
Feel U а с Янис какво стана? Отхвърлихте ли го? Янис Ялнъзов звучи добре Simple Smile Ама не знам децата му някой ден как ще се казват - Янисов/а?

# 187
feel_u   мойте критерии за име са същите като твоите. Даже част от имената който си дала са и в моя списък  Mr. Green Вярно че е малко странно Давид Петров например, ама на мен ми харесват такива имена и това е Simple Smile

# 188
Здравейте мили мами,
аз доста се поизгубих напоследък, но имах разни работи да върша и затова не съм се вясвала тук.
Много, много благодаря на всички за пожеланията послучай моето "бракуване"
Кръсниците ни закъсняха за бракосъчетанието, защото са адски расеяни и двамата, дотичаха от различни посоки, тя с неувит подарък, той пък ходил да си взима заплатата и се заблял. Голям цирк беше, много се забавлявах hahaha Joy ПОсле ходихме на един руски ресторант и си изкарахме супер, а вечерта се качихме в един хотел на Симеоново, където беше страхотно и много ХЛАДНО.
Иначе имам ужасна нисък хемоглобин и почти не мога да ходя от главобол и гадене, в същото време съм изстинала и си лежа в къщи. Не съм в много добра кондиция, общо взето.
 Ще ходя да ви чета, че съм изпуснала бая теми, да видя кой какво и защо.
Лек и прохладен ден на всички мами  bouquet

# 189
Момичета, мерси, че се включихте!

Еличка, ние така и така вече едното го кръстихме Денис, а Денисов/а като бащино ми звучи абсурдно. Все пак си мисля, че дотогава бащиното име няма да е задължително да е с -ов/-ова. А Янис се оказа 100 % гръцко и май не се използва никъде другаде...

Адина, мерси за сайта! И аз си падам по такива нумерологични изчисления и ще го прегледам подробно!   bouquet

Давид е силно име, значи "възлюбен", "обичан", само дето не знам как им се вика на галено. Повечето хора казват, че е еврейско и си го представят риж и къдрокос, пък и стават 3-ма с "Д" в семейството - Димитър (мъжо), Денис и Давид...  Joy

Барабина, Филип също е хубаво име и много модерно напоследък, ама Фильо звучи ужасно!

Майлили, ще го съобразя естествено с бащиното и фамилното, затова търся имена, които вече са възприето и в БГ  Hug

Мими София, Давид отдавна го има в БГ, по -странното е Дейвид Петров  Mr. Green Ама свиква се да ви кажа: Денис Ялнъзов сега ми звучи толкова нормално, както и Момчил Ялнъзов  Peace

Предложиха ми и Еди, видях, че се използва този му вариант (не Едуард, което си звучи малко претенциозно) в чужбинско, ама мъжо не го харесва, било му "никакво"...

Ще го мисля още....

# 190
bebo4ka къде се изгуби Hug
как мина прегледа на 5.Правиха ли запис

# 191
adina, продължавам да не те разбирам. elissa_kv си има нейни си причини да направи подобен избор и на никого не дава идеи. По-скоро търси друг вариант, защото този в момента не я устройва.  Hug

elissa_kv, мои приятели са доволни от педиатрите в курортна поликлиника. Казаха, че имали и денонощна спешна помощ, но не съм сигурна дали тази спешна помощ важи, ако не си им клиент. Което ми напомня пак да се поинтересувам от конкретните имена!

Барабина, Филип също е хубаво име и много модерно напоследък, ама Фильо звучи ужасно!
Е, не! Ти ме разби направо! Едно на ръка, че не знаех колко е модерно, ама как ти дойде наум това Фильо  hahaha

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 13:53 от barabina

# 192
  • Варна
barabina ядосвам се на някои идеи, като на elissa_kv  че можело да си запишеш детето при своя Джи Пи, нищо че не е педиатър. А доколкото знам си има разлика между лекар на възрастни и деца  Rolling Eyes

smile3506  Хъм, няма да коментирам!!  Peace

elissa_kv, мои приятели са доволни от педиатрите в курортна поликлиника. Казаха, че имали и денонощна спешна помощ, но не съм сигурна дали тази спешна помощ важи, ако не си им клиент. Което ми напомня пак да се поинтереувам от конкретните имена!

Барабина, ще съм благодарна ако споделиш имената, когато ги проучиш!

beer Хайде, наздраве! Отивам на обяд! cook

Лек ден! Целувки!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 13:55 от elissa_kv

# 193
Благодаря на всички за хубавите и мили думи! Heart Eyes  bouquet

А в нашето АГ неискаха да ме изпишат без да кажа при кой ПЕДИАТЪР,не GP ще бъде детето.И  тогава кой ти е мислел за такова нещо,никой не ме предупреди,че трябва да се уговоря с такъв ,че с 300 зора ме изписаха.Понеже нашите тука са едниииииииии искат предварителна уговорка с родителите,нямали места вече и всевъзможни неща ще измислят ,за да не те вземат.Друг е въпроса,че той е педиатър,ама повечето му пациенти са пенсионери.Е питам аз как ще се оправим ние в тоя АБСУРДИСТАН?Та сега пак съм в чуденка кой ще ми запише детето като никой неиска да приема нови newsm78?

По повод на това ,което каза janin4eto_87,недей така бе мила,че сега ще вземем да се притесняваме и ние.
Имам моменти ,в които и аз не усещам да шава много нашата бебка,ама мислех,че е нормално нали и става малка кочинката hahaha вече.Сега ще взема да треперя и поглеж съм хукнала към болницата.Уж съм го минала веднъж,ама пак съм си паника.Преди от страх,че незнам сега от страх пък,че знам Joy,няма угодия.

На  ЙОАНКА,и отговорих в другата темичка при анкетата Hug

# 194
bebo4ka къде се изгуби Hug
как мина прегледа на 5.Правиха ли запис
Здравей Гери,
тоновете му слушаха на бебето, запис не са правили. Обясниха ми че едва ли не че като ида да раждам щели да ми сложат коланите за запис. Абе много са тъпи тия от ЖК на Шейново, не ми казаха, че преди един месец хемоглобина ми е много нисък и аз се чудя защо ми е толкова зле и така ми се върти целия свят, като ходих следващия път тогава случайно го видяха, сега е още по - нисък и ми е още по зле, много съм разочаровна от тях. Като разбраха, че съм си избрала лекар, едва ли не ми се разсърдиха #Crazy Сега на 15 пак съм ма консултация и после ще ходя при Гагова да ми прави записи с коланите.

Общи условия

Активация на акаунт