Отговори
# 210
  • София/Търново
Хубаво, че всички сте на високия клас помпи. За съжаление не мога да си позволя такава покупка, особено, ако знам, че може да не ми дотрябва.
А за стерилизирането ще го измисля някак.

# 211
  • София
8Eos8, предишния път ползвах другата помпа на Чико, която струва 26 или 27 лв. Ако имаш вързможност си я вземи нея. Доста е добра, защото за тази, която си показала не съм чела хубави неща. Но пък може и да ти е удобна.
Можеш да я извариш в тенджера, нищо няма да им стане на накрайниците.

# 212
  • София
Еос, сега разбрах, че говорим за различни помпи. Друг вариант е таблетки за студена стерилизация, въпреки че мен ме притеснява, че все пак си е химия.
Аз си мислех помпата мъжа ми да ми я носи всеки ден стерилизирана както е в кутията. Докато не се отвори стерилизацията се запазва 24ч. Освен ако в отделението не могат да ми я вършат тази работа.

Не се обръщам към никой конкретно, но ако смятате да кърмите с най-добри чувства ви съветвам да прочетете статиите в кърмаческия форум. Не разчитайте на персонала в болницата. Най-често те са причина кърмата да спре или да се получат някои усложнения. Не ми се навлиза в подробности, но най-често поради елементарни грешки кърмата спира и детето се отбива. Дано всички съумеем да кърмим колкото време желаем.  Peace

Невидимата, как така бебето е седалищно, а крачетата са нагоре  newsm78 Моята щерка е с вирнати към ребрата ми крака, а главата й е долу. Усещаш ли къде хълца?

# 213
Забравих да кажа за памперсите Simple Smile Аз си взех Sleep&Play понеже от тях намерих малка опаковка... Чух че са по-тънки, защото са нещо като летен вариант на нормалните има памперси, за да не запарват детските дупета лятото... Не знам до колко е вярно де  newsm78

# 214
Помпата на Авент със сигурност се стерилизира в стерилизатора на Авент за микровълнови, само трябва да свикнем как се разглобява Peace

# 215
  • София/Търново
Elichka_mama и аз съм взела от тях. Именно:по-тънки са, от това се оплакват майките-бая пропускали. Но поради липса на опит казвам само чуждото мнение.

adina
  все си мислех, че по-трудно е сглабянето...  Whistling

# 216
Здравейте момичета! Виждам, че обсъждате педиатрите за бъдещите ни бебоци!!!
Нашата лична лекарка по някаква случайност е и педиатър. Много сме доволни от нея и двамата със съпруга ми. Винаги ни дава направления, ако не е сигурно за нещо винаги предпочита допълнителна консултация със специалист, отколкото да назначи лечение.
Винаги е на разположение и е много мила и внимателна  децата.  Wink

Честито на рожденничката Шарийз!!!  smile3525 newsm67
и весел празник!!!

# 217
За всички, които се съмняват дали нещата им стават за стерилизатори:

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=91_72&products_id=654

Сестра ми и приятелка, която роди на скоро, много ми го похвалиха. Аз смятам да взема едно шише за корито, че още го използва и каката и така да го дезинфекцирам за бебчо.

# 218
  • София
Таня, ти и коритото ли ще дезинфекцираш? Не е ли малко прекалено? Все пак децата не могат да се изолират от заобикалящата ги среда. От педиатър съм чувала, че колкото повече дезинфекцираш около детето толкова по-трудно после възприема алергените на околната среда и страда от алергии по-често от връстниците си.

# 219
Elichka_mama и аз съм взела от тях. Именно:по-тънки са, от това се оплакват майките-бая пропускали. Но поради липса на опит казвам само чуждото мнение.

adina
  все си мислех, че по-трудно е сглабянето...  Whistling

май си права, за сгобяването не бях се замислила newsm78 трябва да изкарам един курс при мъжо-той с един поглед направи и двете действия  Mr. Green

# 220
Честито на рожденничката Шарийз!!!   
Да е жива и здрава и много щастлива! Пожелавам и много от това, което не се купува с пари и много пари за всичко останало  bouquet

# 221
Честито на рожденничката Шарийз!!!   
Да е жива и здрава и много щастлива! Пожелавам и много от това, което не се купува с пари и много пари за всичко останало  bouquet
Heart Eyes  love001 мноооооого благодаря!

# 222
  • София
Докато се върна от разкрасителни процедури - козметик, фризьор и маникюр и вие сте изписали пак няколко странички! Мноооооооого ми е хубаво, че се поглезих, сега ми е едно приповдигнато! Обадих се на мъжо да му кажа, че довечера искам да ме води на вечеря навън, за да си разходя прическата и маникюра!  newsm03
Честит рожден ден на Шари! Бъди много щастлива и обичана жена и майка!  newsm51
На Мими честита годишнина!Бюбов, разбирателство и хармония ви желая от сърце!
Бебочка, хайде, бе мила, от кога те чакаме да се появиш!Чакаме снимчици!Желая ти бързо оздравяване!
Жанинче, няколко момичета сме се насочили към Шейново ( аз, Гери, Бебочка, Инчето, извинявайте ако пропускам някоя ) ако нещо те интересува питай!
Педиатър нямам още и се притеснявам, че времето тече, а ние сме неориентирани!
Аз ще пропусна утрешната лекция, но за вторник съм на линия, Бебочка хайде и ти се включвай в групата на ученичките!

# 223
Здравейте  wavey
Минавам да дам отчет и да пусна най-после и аз малко снимки  Blush
Така се случи ,че днес трябва да ходя и при двамата доктори.При първия на ЖК - бебока е добре,плацента ,води всичко е ок.Пусна изследвания,даде ми направление и каза след 10дни пак.Не ми даде обменна карта - трябвало към направлението да си прикрепя изследванията правени до момента.Ни секрет ми взе,ни тонове слуша  Grinning Ама сега следобеда при другия ще ми вземе секрет и тонове ще записваме  Grinning Според док от ЖК бебока е 2600,46см.А миналата седмица при другия беше 2500 - ходи им вярвай после за кила и размери  Laughing Та така.
Снимала съм дрешките, креватчето и една превръзка от тези за бременни ,че са ми толкова смешни че не е истина  hahaha
Ето ги :
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=283841

Честит рожден ден и от мен Шари   bouquet
Мими на теб честита годишнина   bouquet

# 224
  • София
ЧРД Шарийз   bouquet Само усмивки и положителни емоции ти пожелавам, с най сладкото бебче  Hug
Мими, честита 10-годишнина, още няколко пъти по 10 щастливи години заедно ви желая   bouquet

Аз също да споделя, колко приятно си изкарахме вчера с Надето и Цвети, наистина не усетихме как са се изнизали повече от 2 часа Simple Smile
Наде, дай линк на покупката си от този магазин, за който говорехме, че много снимки са се събрали и не мога да се ориентирам  Hug Аз вечерта през мол-а минах и влязох в едно не особено евтино магазинче, но се влюбих в едни красоти и не можах да се сдържа  Embarassed Ще ги заснема като се завърна в София, че нямам фотоапарат с мен  Peace
Аз от помпите съм си избрала тази на Нук, някой има ли отзиви за нея? Виждам че всички на Авент сте се спрели, по добри ли са?

Общи условия

Активация на акаунт