Отговори
# 225
Енигма аз в 33 бях с 2,600 бебе, сега съм 36 седмица, не ми се мисли колко е станало, на ехографа ми излезе термин 25 септември според размера му и се опулих. Сега ще го видим колко е станал тоя юнак  като ида в на 15 Crazy За превръзките съм си взела нощни на always
trixy  непременно да разходиш прическата и маникюра. Между другото в Шейново не искат нощници, от там дават и се карат като си донесеш твоя. Това ми го каза една мацка дето ражда скоро там Crazy
Я кажете за лекцията утре бе мацки?

# 226
Енигма, много са сладки покупките! Влюбих се в тази жилетчица и в едно боденце със слонче беше, а имаше и нещо като гащеризонче, което много ме грабна. Страхотни са!  Hug А тая превръзка направо ме уби Shocked! Верно ли ша ни требват такива чудеса!!!!????
Честит Рожден Ден на Шарийз newsm51
Честита годишнина на Мими! txtloves
Ех, това ми напомня, че в края на този месец ни е първата годишнина с мъжа ми... как лети времето!!! Чудя се какъв подарък да му направя Thinking.

# 227
Енигма, много са сладки покупките! Влюбих се в тази жилетчица и в едно боденце със слонче беше, а имаше и нещо като гащеризонче, което много ме грабна. Страхотни са!  Hug А тая превръзка направо ме уби Shocked! Верно ли ша ни требват такива чудеса!!!!????
Честит Рожден Ден на Шарийз newsm51
Честита годишнина на Мими! txtloves
Ех, това ми напомня, че в края на този месец ни е първата годишнина с мъжа ми... как лети времето!!! Чудя се какъв подарък да му направя Thinking.
shikimiki може да му подариш ..... бебе  bouquet Не ти ли е минавало през ума Wink Надявам се не се сърдиш а шегата  bouquet Hug

# 228
Лети, лети. Питай mimi_ic кога са минали 10г.  Mr. Green Ма много са си 10г. бе! Това дали означава, че се е омъжила на 15  newsm78
За подарък, понеже и аз наскоро купувах такъв за годишнина, давам идея за в краен случай, ако не измислиш друго. Парфюм. Моят мъж му се зарадва. Пък после не били суетни, мъжка им работа  hahaha

# 229
shikimiki може да му подариш ..... бебе  bouquet Не ти ли е минавало през ума Wink Надявам се не се сърдиш а шегата  bouquet Hug

Joy Бебочка и мъжа ми вика, че бебе ми бил подарил! Ама все пак искрено се надявам да не му го подарявам тогава, а малко по-нататък Wink. Защо смяташ, че ще се разсърдя бе бебоче? hahaha

# 230
Лети, лети. Питай mimi_ic кога са минали 10г.  Mr. Green Ма много са си 10г. бе! Това дали означава, че се е омъжила на 15  newsm78
За подарък, понеже и аз наскоро купувах такъв за годишнина, давам идея за в краен случай, ако не измислиш друго. Парфюм. Моят мъж му се зарадва. Пък после не били суетни, мъжка им работа  hahaha
hahahaНе се замислих, колко много са 10 години наистина!!!!!!! Аз за неква си една ахкам Joy! Всъщност ние с мъжа ми сме горе долу от толкова в "отношения", ама след толкова премеждия през годините, то не беха раздели, събирания, сълзи, сополи Joy Та едва преди по-малко от година се оженихме! Ще имам предвид парфюм/даже знам какъв Wink/, но все пак ми се иска нещо запомнящо и несвършващо! Много съм романтична Embarassed! А мъжа ми...хич не е hahaha, ама много си го обичам! Все ще му измисля нещо, най-много обича гащи да му подарявам Joy!

# 231
hahahaНе се замислих, колко много са 10 години наистина!!!!!!! Аз за неква си една ахкам Joy! Всъщност ние с мъжа ми сме горе долу от толкова в "отношения", ама след толкова премеждия през годините, то не беха раздели, събирания, сълзи, сополи Joy Та едва преди по-малко от година се оженихме! Ще имам предвид парфюм/даже знам какъв Wink/, но все пак ми се иска нещо запомнящо и несвършващо! Много съм романтична Embarassed! А мъжа ми...хич не е hahaha, ама много си го обичам! Все ще му измисля нещо, най-много обича гащи да му подарявам Joy!

# 232
shikimiki  ами нали сега сме едни чувствителни уж,това имах предвид. Стъпвам на пръсти тъй да се каже Laughing Party Hug
Въпреки че аз съм си все същото малко дебелокожо същество Blush и слава богу не ме трескат хормоните Crazy

# 233
Е как са публикува тва два пъти?! Нещо се скапа системата за миг ми се струва!

# 234
Е как са публикува тва два пъти?! Нещо се скапа системата за миг ми се струва!
Случва се, аз в Продавалника бях задала един въпрос 4 пъти, щях да умра от срам, заради моментното скапването технологията Crazy

# 235
  • Велико Търново
jijibiji, zapovqdai http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251280&pid=7499611  Simple Smile Имай предвид, че това е от по-елементарните има много, ама мнооооого други, така че навести магазинчето. Като застанеш точно пред входа на "Емилиян Станев" с граб и ще видиш прозорците на магазина отгоре Simple Smile

# 236
shikimiki   ами нали сега сме едни чувствителни уж,това имах предвид. Стъпвам на пръсти тъй да се каже Laughing Party Hug
Въпреки че аз съм си все същото малко дебелокожо същество Blush и слава богу не ме трескат хормоните Crazy
Мен ме трескат ама за други неща Joy! Много ми се прави секс/който рядко получавам поради татковска параноя/, много съм се разглезила/като котка само ходя и се галя hahaha/ А мъжа ми е като сибирски трапер - железен. Само ме гледа смутено и ме търпи естествено hahaha, всъщност е много нежна душа... Айдеееее отплеснах се Joy!

# 237
shikimiki   ами нали сега сме едни чувствителни уж,това имах предвид. Стъпвам на пръсти тъй да се каже Laughing Party Hug
Мен ме трескат ама за други неща Joy! Много ми се прави секс/който рядко получавам поради татковска параноя/, много съм се разглезила/като котка само ходя и се галя hahaha/ А мъжа ми е като сибирски трапер - железен. Само ме гледа смутено и ме търпи естествено hahaha, всъщност е много нежна душа... Айдеееее отплеснах се Joy!
М дааа виж за секса не се бях сетила, моя мъж също го е страх въпреки, че умира за секс и все ми обяснява как като родя щял да ме води някъде за три дни само двамата да си наваксаме Joy
Аз сънувах даже по едно време че правя секс Blush Толкоз се бях затъжила за това удоволствие hahaha

# 238
Като говоря за мъжа ми, трябва да го заведа на лекар сега, че е пипнал някакав неприятен вирус с повръщане, разтройство и температура. За да не отиде днес на работа явно е много зле. А за лекар не ще и да чуе, много е вироглав! Ама сега го изнудвам, че уж заради мен ще ходим, а аз съм му записала час при дофтора на него Wink. Требва да сме подли понякога Joy. Айде стискайте палци да не избяга като разбере! hahaha

# 239
Шики що не му кажеш, че искаш да отиде на доки заради теб, че сега на края ти трябва само да се разболеете с бебчето...
Предполагам, че така сам ще тръгне...

Общи условия

Активация на акаунт