Подсъзнанието може всичко 2

• 78 767
  • 636
  •   1
Отговори
# 135
Sandia,  ако искаш да подчиниш  таблото само на едно желание - няма лошо според мен. Но прояви творчество, за да не останеш само с едно желание т.е Ако искаш пари- в сектора знания изобрази как от знания се печелят пари, в сектора семество- сложи семейство, което има пари, в кариера- кариера , която носи пари, в сектора приятели- богати приятели и т.н. Grinning Но  мисля си, ако осеяш цялото табло с банкноти, да не те разберат неправилно небесата и да те затрупат с банкноти, а да загубиш други неща.  Thinking

# 136
Момичета, трябва да уточним точно коя зона на картата за какво е, че аз не съм запозната с принципите на фън шуй  Embarassed
Desss , руските линкове, които си пуснала са много интересни  Hug
Sandia, съгласна съм с darena - трябва да има баланс  Peace

# 137
  • around the world, where the heart belongs
Sandia,  ако искаш да подчиниш  таблото само на едно желание - няма лошо според мен. Но прояви творчество, за да не останеш само с едно желание т.е Ако искаш пари- в сектора знания изобрази как от знания се печелят пари, в сектора семество- сложи семейство, което има пари, в кариера- кариера , която носи пари, в сектора приятели- богати приятели и т.н. Grinning Но  мисля си, ако осеяш цялото табло с банкноти, да не те разберат неправилно небесата и да те затрупат с банкноти, а да загубиш други неща.  Thinking

Да, страхотна идея.  Heart Eyes Благодаря. И все пак сега настава трудната задача да се намерят подходящи картини. За мен таблото е странно, защото не виждам неща символизиращи любов и здраве например. Да приемем , че брака е символ на любовта ... може да не искам да се омъжвам пък.
darena,  а къде останаха пътешествията в твоето табло  newsm78

# 138
darena,  а къде останаха пътешествията в твоето табло  newsm78

При приятелите.

. Да приемем , че брака е символ на любовта ... може да не искам да се омъжвам пък.

Просто акцентирай на това, което искаш. Не е задлъжително да присъстват всички сектори. Секторите са за дома и подреждането на дома. Добре е да се спазят  при таблото, но не е задължително абсолютно всички да присъстват. Така мисля. Аз не съм ги спазвала, защото не знаех тези подробности, както и други и сега го развалих моето табло и ще чакам новолунието и ще си го направя отново.

mijjjka- все едно таблото е пред теб, като екрана на компа и разположението на секторите е както съм ги написала по горе.

# 139
  • Tам през Атлантическия океан
Да darena  Peace така е,явно в първата статия от която взех инфото.нещо са се объркали, във всичката ост. информация която успях да прочета юго-запад е брак , лювов  Peace

4.Юго-изт                            5. Юг                    6.Юго-зап.                 

3.Изток                            9. СРЕДА                  7. Запад             

2.Северо-изт.                   1. Север                   8.Северо-зап.

-------------------------------------------------------------------------------

пари                         репутация                              брак

семейство                                                                деца

знания                       кариера                                приятели

---------------------------------------------------------------------------------

mijjjka, още идин страхотен рус.сайт (ако не си попадала още на него) http://www.7sky.eu/index.php?razdel=index&language=RU  Hug

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 09:58 от Desss

# 140
м...да, май скоро всички ще правим нови карти.... Thinking

# 141
  • на брега на морето
искам да попитам корифеите (не е заяждане  Peace )
ако подсъзнанието ни ни разболява, и по-специално вината се приема за причина за образуването на тумори и рак, какво причинява рак на едно куче или на диво животно (защото има и такива случаи) ?

Според моята любима авторка Луиз Хей ракът е заболяване, причинено от негативни емоции. Животните също притежават емоции, но те не могат да мислят положително. Те са здраво "притиснати" от хората. Избивани, изтезавани, изхвърляни. Точно, както постъпваме със себеподобните си. Лично аз съм се убедила, че когато прегръщам и целувам каквото и да е животно, незабавно чувствам силно облекчение от лошите си емоции. Притеснявам се, че именно те ги поемат върху себе си.  animal085  animal037  Animal Snail  Animal Tropical Fish newsm57  261uu Animal Pig

# 142
  • Добрич
Доналд Тръмп, мисля, че си права. Преди да родя гледах два сетера. Много ми е мъчно, че трябваше да ги пратя на село заради детето.  Общуването с тях  ме разтоварваше и ми влияеше положително.

# 143
Според моята любима авторка Луиз Хей ракът е заболяване, причинено от негативни емоции. Животните също притежават емоции, но те не могат да мислят положително. Те са здраво "притиснати" от хората. Избивани, изтезавани, изхвърляни. Точно, както постъпваме със себеподобните си. Лично аз съм се убедила, че когато прегръщам и целувам каквото и да е животно, незабавно чувствам силно облекчение от лошите си емоции. Притеснявам се, че именно те ги поемат върху себе си. 

Доналд Тръмп , точно според Луиз Хей ракът и туморите са продукт на чувството за вина и угризения.
Откъде чувство за вина, особено пък у едно диво животно?

# 144
  • на брега на морето

Доналд Тръмп , точно според Луиз Хей ракът и туморите са продукт на чувството за вина и угризения.
Откъде чувство за вина, особено пък у едно диво животно?
[/quote] Права си, но не съвсем. Пък и никой не знае докъде стига интелекта на животните. Бъди сигурна, че разбират и чувстват повече, отколкото си мислим. Само че нашата човешка надменност ни държи очите затворени за всичко живо около нас. Нали бяхме венеца на природата? Видяхме го този венец, удавен в едно-единствено цунами! Както и да е. Ракът е заболяване заради ОТРИЦАТЕЛНИТЕ емоции във всякакъв аспект. Не са само чувството за вина и угризение. А колкото до  дивите животни, значи има и друга, органична причина. В Австралия живее едно животинче (забравих му името), което умира почти единствено от рак. И не се знае кое го причинява. Аз имам предвид високата честота на рак у градските и дворните животинки. #Crazy #Crazy #Crazy

# 145
  • around the world, where the heart belongs
Аз да ви кажа днес прерових цял куп списания. Имам толкова изрязани неща за таблото си, че мисля, че ще ми трябва половин стена  на 29-ти hahaha Освен картини си изрязох и думи като любов , здраве, кариера за да сложа и тях.

# 146
Хахаха... и аз съм така  Laughing Трябва да си намеря някакъв доста голям лист за картата  Hug
Питах се дали има значение кога да започнем да правим картата?  newsm78 В смисъл, че новолунието започва на 29.09. в 10.13. Тогава ли? Или може през целия ден?  Rolling Eyes

# 147
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka Wink мисля че картата може да се направи и ден/дни след 29.09. важното е луната де е растяща  Simple Smile

малко офф  Wink Днес специално за "Картата на съкровищата" купих коркова дъска (от Кауфланд, има прИмоция 40Х60 за 4,99) мисля че е доста подходяща  Hug

# 148
  • Добрич
Desss, преди 29. Луната е в последната си четвърт и с всеки изминат ден намалява все повече и повече. Мисля, че може би таблото трябва да е поставено на необходимото място на 29. септември, а вероятно може да се направи и по - рано. За по - сигурно си мисля, че е добре да се остави някое от желанията за последния ден. Така таблото ще е готово на 29. и може ба бъде поставено на подходящо място.

# 149
Да му се незнае, нова карта ще се прави и туй то. Мойта като гледам съм я правила около 15ти - когато е било пълнолуние  Sad
Пък и с всички указания за посоки... определено ще я преправям след/на/около 29ти.

Дессс, ще посетя и аз Кауфланд май ми се струва  Mr. Green

По между другото, нещо не маловажно - на картата не трябва да има хора и животни, защото енергията им се отразявала на желанията, така спомена онази жена на руското клипче.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт