Подсъзнанието може всичко 2

• 78 766
  • 636
  •   1
Отговори
# 195
ladybg, според мен точно "Дишам едвам едвам..." не трябва да казваш и да мислиш - така само утвърждаваш наличието на проблема вместо да го премахнеш. Пробвай с визуализации - например представи си,че си в борова гора и вдишваш с пълни гърди аромата на бор. Или че си на морския бряг в ранна утрин и усещаш йодните изпарения. Паралелно с това работи и с утвърждения - От ден на ден дишам все по-леко и все по-свободно.
Луиз Хей при симптоми на астма дава следното утвърждение - "Сега за мен е безопасно да поема живота си в свои ръце. Избирам да бъда свободен". Ти, разбира се, можеш да си ги формулираш и по по-ефикасен за теб начин  Hug Пожелавам ти бързо подобрение и да пишеш за резултата         bouquet
Алегра, би могла да сложиш снимки на своето семейство в най-щастливите ви мигове или да опишеш как си ги представяш нещата като идеален вариант  Simple Smile

# 196
Прекрасни сте, благодаря, че ми припомнихте някои неща.   bouquet
Ще правя табло.  Hug

# 197

имам карта от около една година, но досега нищо от нея не ми се е сбъднало  Sad

по-лесно ми се получава със случайни изрезки, за който после съм забравила.........

mijjjka, виж и това
http://helikon.bg/index.php?act=books&do=detailed&id=126647

това е 10седмична програма, ако някоя я е правил да сподели, защото и тя не ми се получи, ама май
по други причини............

# 198
.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 01:40 от nataliika

# 199
Чудя се - мъжът ми има проблем с черния дроб, и ако го отразя това в картата като желание той да оздравее, това правилно ли е? От една страна той е отделен от мен човек и трябва може би сам да си го  постави за цел. Но от друга страна той е мой мъж и е част от моето бъдеще и от моят свят?

# 200
nataliika , имам я въпросната книга. Даже миналото лято ходихме с един приятел на семинар на Гал Сасон в Кибеа. Още тогава обаче ми се видя отвлечена и доста трудна за изпълнение програма. Дори не съм я и изпробвала. Прочетох книгата, защото ми беше интересна, а и самият Гал беше готин като човек  Simple Smile Но не мисля, че е система за мен или поне не за този момент.  Не знам, може би някой ден отново да се върна към нея и да се окаже, че е вече подходяща  Hug При теб защо не проработи, ако не е тайна? Имаш ли обяснение?

облаче, не знам какво да те посъветвам  Rolling Eyes От една страна той наистина е отделен човек и болестта е излаз на негови проблеми... От друга страна сте едно семейство...
Все пак си мисля, че можеш да сложиш утвърждение за здравето на мъжа си - все пак това засяга и теб, и цялото ви семейство  Hug

# 201
желанието ми беше свързано с друг човек,
макар че в началото на книгата да пише, че няма да стане
и като си формулираш желанието да бъде примерно "искам красива любов" или нещо такова,
моето желание беше "искам със ........... прекрасна връзка"
и то не стана  Sunglasses  Twisted Evil

ама иначе много се постарах  Joy

# 202
Нали знаеш, миличка, че има едно основно правило във всичките тези системи - никога не трябва да пожелаваме конкретен човек, а този, който е най-подходящ за нас    bouquet

# 203

абе знам си, че е така, ама се правех на много хитра  Twisted Evil

# 204
Нали знаеш, миличка, че има едно основно правило във всичките тези системи - никога не трябва да пожелаваме конкретен човек, а този, който е най-подходящ за нас    bouquet

и още нещо - да искаме без съмнения, с вяра

# 205
mijjjka , благодаря!

nataliika, аз когато съм в такава ситуация, си казвам желанието каквото е. Но винаги добавям - Ако е по Божията воля и също Да се случи най-доброто за мен.

Да ви споделя идея, за тези, които си правят картата във вариант за компютъра. Аз реших да използвам като символи кристалите на водата от книгата на Емото Масару.

Обаче не знам как да изобразя това, че искам косата ми да стане дълга и красива, без да използвам изображения на хора.  Embarassed

И още нещо - нали при утвържденията трябва да сме конкретни в исканията си. И ето, например на мястото на здравето трябва да изброим конкретните си желания или като цяло да сме здрави?

# 206
За здравето - да, трябва да сме максимално конкретни в утвържденията  Peace
За косата - не знам. След като ще я правиш компютърна картата може би най-удачно би било ако нарисуваш в paint-a жена с дълга и красива коса  Rolling Eyes Не ми хрумва друго, останалите момичета може да дадат по-добри идеи  Simple Smile

# 207
  • Tам през Атлантическия океан
Кога ще се изпълни желанието ?!

Всичко зависи от нашата карма. С "точност": желанията се сбъдват  минимум   седмица,максимум до 3 години . Както се казва в една пословица  -"..това което ни е  обещано три години ще го  чакаме."Известни са и случаи , когато  желаното се реализира в същия ден . Но най-често става така , че човек  вече е забравил за желанието си  , и внезапен тел.звън донася радостната вест . Важното е да помним че трябва да чакаме без да се пришпорваме . Да не напрягаме нещата и себе си , да не "призоваваме" желанието силно . Отбелязали сме си цел , записали сме сия  или сме я  залепили с картинка  - трябва да вървим към нея , да приемаме  помощ  от невидимите помощници, нашите Ангели-Хранители  ,да не забравяме да благодарим  - и така ще  излезнем на съвсем ново равнище в живота . Нашите желания ще се сбъдват . Това е така , трябва да повярваме , и ще бъдем възнаградени със страхотни резултати   Grinning

п.п.преведено от тук http://www.liveinternet.ru/community/fang_shui/post29908073

# 208
аз си направих картата още преди няколко месеца, без да съм следвала някакви правила.И определено съм на мнение, че това, че здравето, което желая не е "сложено"примерно на югозапад, а работата не гледа в дясно картата ми е "неправилна".А и какво означават "правилата" когато става въпрос за желания и мечти?

# 209
смятам, че преди човек да почне да постига това което желае, че е хубаво да постигне да желае...което трябва ("внимавайте какво пожелавате, защото може да го получите" - цитат по памет)

Общи условия

Активация на акаунт