Подсъзнанието може всичко 2

• 78 847
  • 636
  •   1
Отговори
# 510
  • България
Mijjjka, аз май не съм 4ела вси4ко назад в темите,да взема да попро4ета преди да питам. Embarassed Laughing
А ина4е ,наистина не се знае какво пе4елим ,когато губим и обратно. Затова, може би трябва да се наблегне на това какво наистина искаме и от какво имаме нужда,а не само емоционално да искаме,искаме и да утвърждаваме,без да сме сигурни дали това са истинските ни нужди и желания.

# 511
  • България

Сега се сещам за един от основните духовни закони, който не трябва да забравяме - Това, което се случва с нас и респективно - това,което не се случва, е най-доброто за нас от еволюционна гледна точка. Лично аз съм имала вече доста случаи да се убедя в неговата истинност      bouquet
Да,много то4но! Peace  bouquet

# 512
Mijjjka, аз май не съм 4ела вси4ко назад в темите,да взема да попро4ета преди да питам. Embarassed Laughing

Ааа, не се притеснявай да питаш - ние ще ти отговаряме    bouquet
Така ще си припомняме и неща, които забравяме  Embarassed

# 513
  • България

Ааа, не се притеснявай да питаш - ние ще ти отговаряме    bouquet
Така ще си припомняме и неща, които забравяме  Embarassed
Hug
Повторението било майка на знанието! Joy
А ина4е мисля ,4е освен да искаме ,винаги трябва да сме благодарни за това,което имаме,за да не го оценим едва,когато го загубим!
Хубав уикенд на вси4ки!  bouquet

# 514
Записвам се за темата!
Купих вчера книгата за подарък, но ще опитам да я прочета преди това...
Ще се опитам и да прочета цялата тема тук, мисля, че ще ми е полезна Simple Smile

# 515
  • София
Записвам се за темата!
Купих вчера книгата за подарък, но ще опитам да я прочета преди това...
Ще се опитам и да прочета цялата тема тук, мисля, че ще ми е полезна Simple Smile
привет и добре дошла  Peace всичко в тази тема е полезно, не е случайно, че си попаднала в нея Simple Smile

# 516

Сега се сещам за един от основните духовни закони, който не трябва да забравяме - Това, което се случва с нас и респективно - това,което не се случва, е най-доброто за нас от еволюционна гледна точка. Лично аз съм имала вече доста случаи да се убедя в неговата истинност      bouquet
Да,много то4но! Peace  bouquet

аз подкрепям също  Peace

# 517
 Tada Честит празник на всички които носят името на Св. Димитър
  bouquet  bouquet  bouquet

# 518
Честито на всички именници и от мен!  Hug
Ето и един поздрав към всички - http://www.youtube.com/watch?v=K-ZJ9gcIpIE
Тази песен ни залива почти от всяка радиостанция, но заслушвали ли сте се в текста й?  Simple Smile Това по повод на американския начин на мислене, който обсъждахме по-нагоре  Wink
Хубав почивен ден на всички!   bouquet

# 519
Току що прочетох "Излекувай живота си". Страхотна книга  Peace
В началото открих  линк към утвърждения на Хей. Например от това

60. ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ

От одобрението към себе си произтича само добро. Не говорим за суета или гордост, защото те просто са изражения на страха. Да обичате себе си означава да цените чудото, което сте. Вие наистина имате стойност. Обичайте да бъдете себе си!
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз ценя това, което правя. Достатъчно добра съм такава, каквато съм. Изказвам това, което мисля. Поисквам това, което желая. Отстоявам силата си.

кое трябва да повтаряме  ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ или  това цялото Аз ценя това, което правя. Достатъчно добра съм такава, каквато съм. Изказвам това, което мисля. Поисквам това, което желая. Отстоявам силата си.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 14:21 от *Nessa*

# 520
ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ трябва да се повтаря - другите твърдения са следствия от основното!  Grinning И то по възможност е добре да се повтаря пред огледало. Или да се пише    bouquet
Между другото, аз затова си сложих и този аватар  Joy

# 521
Благодаря ти, mijjjka. Страхотен аватар наистина.

# 522
Сега се сетих,че много от идеите на Луиз Хей и Норбеков се припокриват,но има една сериозна разлика. Според Луиз Хей трябва непрекъснато да повтаряме утвърждения ( когато става въпрос за някакво наше желание, цел, нещо което искаме да притежаваме). Според Норбеков обаче отправяме своето желание към Вселената само веднъж и не мислим постоянно за него,защото това забавяло изпълнението му. Това много ме обърква защото иначе всичките им идеи са много сходни  newsm78

# 523
  • Tам през Атлантическия океан
*Nessa* добре дошла в темата  Wink

Направи това с жаланията така като ти го чустваш за добре , правилно  Wink

Успех   bouquet

# 524
  • Добрич
...Направи това с желанията така като ти го чувстваш за добре , правилно...

Напълно подкрепям Desss. Важното е да си в хармония с желанието си и да не се съмняваш това ли е най - правилният начин. Бъди убедена, че си избрала най - добрия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт