Подсъзнанието може всичко 2

• 78 963
  • 636
  •   1
Отговори
# 600
mijjjka, щях да пиша още в събота ама ме завъртя нещо и съвсем забравих, извинявай  bouquet
относно метода Силва поне според мен не са нормални тези усещания, които имаш. доколкото знам нормално е да заспиш докато го правиш, но не и да ти изтръпват крайници.
ти имаш ли книга и коя?
английски знаеш ли? ако знаеш на официалния сайт на Силва може да се даунлодне запис, който по принцип се ползва на курсовете, прилича на бумтене, но с този звук казват, че по-лесно се навлиза в алфа, освен това говори инструктор на записа.
пиши още нещо ако мога да ти помогна Peace

# 601
Благодаря ти, Алегра    bouquet
И аз реших, че не е съвсем редно да имам такива усещания и затова спрях временно заниманията си със Силва. Напоследък май съм под по-голям стрес. Ще изчакам да се поуталожат нещата и по-нататък пак ще ги възобновя  Simple Smile
А иначе за книги - една приятелка ми даде три книжки, но аз прочетох само "Методът Силва" на Хосе Силва и Филип Мийл. Там никъде не се споменаваше за подобни усещания при практикуване на Силва и затова се усъмних...  Rolling Eyes

darena, ами аз не го хвърлям листа. Имам една голяма тетрадка и там слагам всякакви подобни неща  Hug

# 602
  • България
Mijjjka,аз с методът Силва не съм се занимавала,дори нямам представа какво е,затова не знам дали е нормално,на мен понякога ми изтръпва едната ръка,но това е само при нервно напрежение. newsm78

Ето един виртуален подарък от мен(на английски е само,за съжаление),карти с утвърждения. Simple Smile

http://www.vitalaffirmations.com/pool/affirmation-cards.htm?hmir … ZYCFQOx1AodBhhV3Q

Днес видях ,4е книгата на Луиз Хей за благодарността я има ве4е в spiralata.net. Peace

Приятна ве4ер от мен и да се похвалите скоро с нещо  Party!

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 18:20 от norah

# 603
norah, този сайт с афирмационните карти много ми хареса  Hug
Свалих си и книгата на Луиз Хей, дано да имам време скоро да я прочета...
Между другото, гледах онзи ден нова книга на Абрахам, нещо за парите беше  newsm78

Момичета, не мога да гледам картата на съкровищата, която си направих миналия месец - в смисъл, че необяснимо защо ме дразни. Не знам на какво се дължи. Мисля да я изхвърля и по-натам да направя нова...  Grinning

# 604
norah, този сайт с афирмационните карти много ми хареса  Hug
Свалих си и книгата на Луиз Хей, дано да имам време скоро да я прочета...
Между другото, гледах онзи ден нова книга на Абрахам, нещо за парите беше  newsm78

Момичета, не мога да гледам картата на съкровищата, която си направих миналия месец - в смисъл, че необяснимо защо ме дразни. Не знам на какво се дължи. Мисля да я изхвърля и по-натам да направя нова...  Grinning
mijjjka от къде я свали Луиз Хей? Wink

# 605
mijjjka от къде я свали Луиз Хей? Wink

И аз не намерих никъде пълен вариант на книга на Луиз Хей. Поне не и на български. Някой ако каже де има...
Иначе знам, че си заслужава да имаш която и да е от книгите й  Peace

# 606
Ето я - Луиз Хей и приятели - "Благодарността - начин на живот"  Hug
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F5%E5%E9

"Живот по пътя на изцелението" - http://www.booksbg.org/component/option,com_remository/Itemid,26 … ,fileinfo/id,656/

# 607
Благодаря, mijjjka!  Hug
Първата въобще не я бях открила, пък втората я намерих отдавна, ма все си мислех, че това не е пълния й вариант  newsm78

А за твоята карта mijjjka, щом те дрази, трябва да й промениш нещо. Чудя се дали сме още във фазата на новолуние. Ако е така спокойно можеш да си я коригираш. Нали целта й е именно да предизвиква хубави емоции у теб и да те кара да мечтаеш  Flutter

# 608
  • София
norah , страхотна страница, много е готина и практична! Напомня ми на утвържденията от медитациите на Kelly Howell

mijjjka, ти си много енергичен човек, кога успяваш да прочетеш толкова книги, да практикуваш толкова методи, да направиш толкова карти и да осмислиш толкова информация  Simple Smile  bouquet  Crazy завиждам ти  Wink
а относно картата ти, остави я за малко, помисли какво те дразни в нея - това, че нещо не се сбъдва, това, че се съмняваш , че ще се сбъдне, това, че мислиш, че тя е нещото , което те дели от сбъдването на мечтите ти - нещо  такова..... остави я , ако искаш и не мисли изобщо за това , отговора сам е си дойде. така си мисля аз Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 11:07 от galeto123

# 609
norah , mijjjka, благодаря   bouquet

хубав ден на всички   Heart Eyes

# 610
Гале, благодаря ти за думите, но по-скоро бих се определила като хаотичен човек - едно хващам, друго оставям  Joy Що се отнася до книгите, имам малка тайна  Wink Чета изключително бързо, но почти никога не дочитам книгите до край  Laughing Чета до момента, в който усетя, че книгата спира да ми дава нещо ново. Не се чувствам задължена да я дочитам до край - често пъти това е загуба на време.
Другото, което е, за осмисляне на получената информацията е много важно да има и с кого да разговаряш по тези въпроси, защото в разговорите човек си подрежда мислите     bouquet
Картата ще я преработвам. Мисля, че разбрах кое е нещото, което ме дразни в нея  Peace

Много хубав и успешен ден  Hug

# 611
  • София
Гале, благодаря ти за думите, но по-скоро бих се определила като хаотичен човек - едно хващам, друго оставям  Joy Що се отнася до книгите, имам малка тайна  Wink Чета изключително бързо, но почти никога не дочитам книгите до край  Laughing Чета до момента, в който усетя, че книгата спира да ми дава нещо ново. Не се чувствам задължена да я дочитам до край - често пъти това е загуба на време.
Другото, което е, за осмисляне на получената информацията е много важно да има и с кого да разговаряш по тези въпроси, защото в разговорите човек си подрежда мислите     bouquet
Картата ще я преработвам. Мисля, че разбрах кое е нещото, което ме дразни в нея  Peace

Много хубав и успешен ден  Hug
и аз съм така с книгите  Peace предпочитам май да си говоря с вас по темата или да ви чета .

аз моята карта още си я гледам, защото досега съм изпълнила само 1 желание, ама тя е доста дългосрочна  Grinning ще си остарея с нея  Joy

# 612
Здравейте Hug
Днес и аз имам нужда от вас.Просто искам да споделя, едно мое усещане, което не ме напуска напоследък.И е хубаво Heart Eyes
От месец. може би имам едно страхотно усещане на пълнота.Незнам как да ви го обясня.Но е страхотно.Чувствам се толкова сигурна в себе си и никога не съм се обичала по начина, по който се себеобичам сега. Simple SmileМоже би съм взела необходимото ми от книгите, незнам, или пък вече съм го превърнала в част от живота ми.
Просто имах нужда да споделя щастието си с вас.И да ви заразя с неге  ако мога Hug
Бъдете щастливи.И се обичайте  bouquet  bouquet  bouquet
И ви благодаря, че ви има и ,че превърнахме тази в тема в едно от най- прекрасните места на света  bouquet

# 613
# 614
venny_b имам един въпрос : какви книги си изчела до сега ? Моля те за отговор , за да ги сравня с прочетените от мен . Ще съм ти благодарна много !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт