Подсъзнанието може всичко 2

• 78 760
  • 636
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Може би нещо от рода на " От ден на ден ставам все по - здрава и по - здрава. Кракът ми с всеки изминат ден става все по - добре и по - добре. Чувствам се щастлива, че съм здрава."
Защо не опиташ да се обърнеш към класически хомеопат. Мисля, че може да успее да ти помогне в по - бързото оздравяване.

# 106
Вела, благодаря ти за утвърждението.
Хомеопатията помага в началото на заболяването, а моята инфекция е напреднала, сега я спряха малко с антибиотиците и ще се моля да спре да се проявява.

Може би нещо от рода на " От ден на ден ставам все по - здрава и по - здрава. Кракът ми с всеки изминат ден става все по - добре и по - добре. Чувствам се щастлива, че съм здрава."
Защо не опиташ да се обърнеш към класически хомеопат. Мисля, че може да успее да ти помогне в по - бързото оздравяване.

# 107
Миличка, с риск да прозвучи странно в този форум, който е за хомеопатия и алтернативни лечения и практики, бих те посъветвала в този случай да се довериш на традиционната медицина. При един абцес, когато процесът вече е напреднал, утвържденията едва ли ще го спрат - нека бъдем реалисти. Когато се излекуваш, тогава анализирай и изкорени причините, довели до абцеса, за да не се повтаря в бъдеще. Това бих те посъветвала аз  Hug
Между другото, като вероятна причина за абцес Л.Хей в "Излекувай живота си" дава следното - "Преповтаряне на мисли, свързани с болки, оскърбления и отмъщение" и съответният нов мисловен модел следва да бъде - "Давам свобода на мислите си. С миналото вече е свършено. Аз съм спокоен"
Пожелавам ти скорошно възстановяване    bouquet

# 108
darena , на мен ми харесва идеята ти  Peace Можем да направим отделна тема или да пускаме линковете в началото на всяка следваща тема  Simple Smile

# 109
mijjjka, благодаря ти за съвета.
Аз и моето семейство  вече 7 години се лекуваме с нетрадиционна медицина - хомеопатия, иглотерапия и др.подобни.
Имам дъщеря на 4 години и 8 месеца, която се казва Божидара и наистина е Божи дар. Преди 7 години докторите от традиционната медицина- известни светила в Пловдив казаха, че не мога да имам деца.
Но аз я имам - с дълбока вяра аз открих пътя за помощ. Започнах да се лекувам с иглотерапия и забременях.
Истината е, че аз не вярвам на традиционната медицина, защото тя не търси причината, а лекува следствието.
Ето от това се претиснявам аз...
Аз не съм удовлетворена, че ми слагат 2 антибиотика, за да тушират абцеса. И затова се лутам как да я открия тази причина- някаква бактерия в кръвта ли е и ли нещо подобно. Аз от повече от 7 години не съм пила антибиотик, и това беше смърт за мен./зя бъбреците и черния ми дроб/
Надявам се, че ме разбирате.

# 110
аз също не съм за традиционната медицина, но може би малко трябва да повярваш в силата на лекарството, защото с негативното си отношение, може да стопираш действието му newsm78

# 111
Бллагодаря ти Ина за съвета,
Имаш право...сега се замислих над това, че аз не вярвам въобще на традиционната медицина, а в този случай може би тя ще ми помогне, тъй като алтернативната медицина, на която съм разчитала толкова години е безсилна.
Просто трябва да си настроя съзнанието, че в този случай ще получа най-доброто от традиционната медицина и тя ще ми помогне да се възстановя...
Много ти благодаря... Много си права... сега го осъзнавам, че наистина аз съм много негативно настроена към традиционната медицина, и може би стопирам лечението .
аз също не съм за традиционната медицина, но може би малко трябва да повярваш в силата на лекарството, защото с негативното си отношение, може да стопираш действието му newsm78

# 112
nora13 ,опитай се да възприемеш абцеса като оздравителен процес на организма ти.Може би по този начин той се справя с някакъв свой вътрешен проблем.Според мен хубавото е, че го проявява външно, т.е. опитва се да го изтласка навън.Помагай му като мислено изтласкаваш всичко болестотворно все по-навън и по-навън.И си повтаряй, че организмът е самоизцеляващ се организъм.Бъди здрава. Hug

# 113
  • Tам през Атлантическия океан
Някой знае ли кои лунни дни са подходящи за направата на "Карта на жаланията"  newsm78

http://www.kehoeducation.com/component/option,com_joomlaboard/It … catid,11/lang,bg/

тук подробно е обяснено как се прави и се казва че е хубаво да се направи в определен ден  Rolling Eyes ......уви не споменават кои дни са подходящи  Thinking

# 114
Някой знае ли кои лунни дни са подходящи за направата на "Карта на жаланията"  newsm78

http://www.kehoeducation.com/component/option,com_joomlaboard/It … catid,11/lang,bg/

тук подробно е обяснено как се прави и се казва че е хубаво да се направи в определен ден  Rolling Eyes ......уви не споменават кои дни са подходящи  Thinking
А, пише си го  Wink Ето цитат от сайта - "Тя/картата/ се прави само по новолуние, когато луната започва да се пълни."

# 115
Нора, не се отчайвай, казвай се, че всяко зло е за добро и абцесът ще те доведе до нещо правилно за теб!
Аз бях започнала да се лекувам с класическа хомеопатия, но имах съмнения в процеса на лечение и към лекарството, и дали този хомеопат, който не беше лекар, е точния човек за мен, макар че той много се постара при намирането на лекарството. И като прецених, че с напредването на лечението продължавам да се чувствам несигурна, реших временно да се обърна към традиционната медицина, и да потърся като алтернатива билково лечение.
Исках да кажа, че човек не трябва да се настройва крайно към нищо. Може би това изпитание е дошло, за да ти покаже да не отричаш така настойчиво традиционната медицина. Тя има ужасно много недостатъци, но в някои случаи е неизбежна.

# 116
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka Hug

мерси  Simple Smile

п.п.гледах линка с руското филмче за картата и там не бяха споменали, та затова 

# 117
Нора, освен традиционната медицина според мен, трябва да се насочиш към диета, изчистваща организма от токсини. Ограниченията в храната, дори само постенето променят мисленето. Това ще ти помогне да приемеш и болестта, и лечението без съпротива, а с благодарност. Не е нужно да се напъваш много. Една молитва само- " Да бъде волята ти Господи!" - смирява много и помага. Така,че преди утвържденията /другите/, утвърди помирение  с болестта. Не я гони, не се страхувай от нея,  както казва Дънов, покани я, виж какво иска, защо е дошла, нагости я и тя сама ще си отиде.  Peace  Стискам ти палци!Успех!

mijjjka, пускам нова тема, пък дано се получи и да е полезна!   Hug

# 118
  • Добрич
Desss, на други места също съм чела, че за такива начинания новолунието е най - подходящо тъй като се поставя началото на нещо ново, което с всеки изминат ден постепенно нараства. Символът за първия ден се определя от нарастването на Луната. Ако не знаеш кога е новолунието можеш да си вземеш църковно календарче. Там цикъла на Луната е отбелязан.

# 119
Момичета, следващото новолуние се пада на 29 септември, така че имаме още време да дообмислим какво ще включим в картите си  Hug  Аз този път ще си направя!  Peace
Ето оттук също могат да се правят справки за  фазите на луната - http://bulgarian.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=sofia

Общи условия

Активация на акаунт