Подсъзнанието може всичко 2

• 78 811
  • 636
  •   3
Отговори
# 165
И аз искам да помпля,някой да разкаже,как,по какъв начин действа картата? Ако има някъде линк,или да прочета.....?- за да не ви карам да ми разказвате.... newsm78 Ама пък,ако ми разкажете,ще е страхотно....Спомням си в Тайната...мъжът,който си имаше такава карта..след 5 год, той живееше в къщата на мечтите си....Ох,и аз искам.....е,не като неговият палат,ама едно къщурче, в което да има много здраве и любоФ....не ме разбирайте,че това ми е някаква фикс идея..просто,защото се сетих за мъжът от филма.И аз сега ровя за снимки,изрезки,и разни интересни неща... Hug
    Темата е страхотна,и вие всичките също.... Hug

# 166
Sandia, картата мможе да се мести, но по принцип трябва да е през повечето време пред очите ти. За мен например това означава да е в офиса. Което няма да стане. Така, че е у дома пред мен на бюрото ми. Може да се прибира, за да я криеш от хора, които според теб не са доброжелатели. И точно това казва за любимия човек- да не слагаме неизвестни хора, когато желаем да привличем любов в живота си. По добре да бъде написано с думи. Но не се сещам дали като утвърждение трябва да са думите. Някой може ли да ми каже? Във всяки случай трябва да извикват картината на нещото, което желаеш. Същото е и с бебето. Заменянето- не си спомянам как става.Само веднъж го гледах набързо.
Пинкито - чети,чети и всичко ще разбереш. Линка е два поста по- нагоре от твоя.Успех! Hug

Сандия, слагаш нещо, което ще ти извика в съзнанието картината на желанота. Таблото има за цел да те кара по-често да се сещаш за това, което искаш и да визуализираш картината по-често. Аз така го разбирам. А самото табло има значение, като енергетика и послание.

Аз още не съм изрязала нито една картинка. И на 29 ще съм на път май. А какво правят с таблото тези, което често пътуват? Снимат си го и си го слагат на лаптопа ли? newsm78
Успех на всички!

# 167
  • У дома
Това табло само го отлагам, но и не знаех, че се прави по определен начин.
Аз си написах 25те желания и ги сложих в пирамидката. Първото се сбъдна след по-малко от ден, но беше и по-простичко. Мога ли да си вадя листчето и да ги чета или да не пипам? Моля по-опитните за съвет.

# 168
Ами в "поръчки към вселената" идеята е да си напишеш желанията и да ги "забравиш", да не досаждаш така да се каже на Вселената през 5 мин - амааа, мойто желанийце кога ще дойде наред, а? а? а?

Аз обаче мисля, че е добре нещата да се мислят и да се повтярят, и да се вярват, защото думите и мислите се превръщат в действия и се случват  Mr. Green  Peace

# 169
И точно това казва за любимия човек- да не слагаме неизвестни хора, когато желаем да привличем любов в живота си. По добре да бъде написано с думи. Но не се сещам дали като утвърждение трябва да са думите. Някой може ли да ми каже?
Шакти Гауейн пише дословно следното - "Ако търсите нова връзка, изберете снимки или думи, които да описват качествата, които желаете да притежава въпросното лице и отношенията ви с него. Покажете себе си заедно с идеалния за вас човек". Т.е. можем да напишем "Искам да срещна такъв и такъв човек"  Peace
Момичета, препрочитам отново "Творческа визуализация" на Гауейн! Уникална книжка е! Препоръчвам ви я много!  Hug
Шакти препоръчва да се прави карта за една-единствена цел или област от нашия живот, за да сме сигурни, че ще включим всички елементи без излишно усложняване на нещата. Това давало възможност на съзнанието да си представи по-ясно целта, отколкото ако включим всичките си цели в една карта - както май повечето от нас ще направим  newsm78

За картата си мисля, че няма нужда да я гледат други хора, защото евентуалният им скептицизъм или недоверие би могъл да осуети изпълнението на желанията.

Между другото, darena, нищо не пречи да си носим таблото със себе си. Аз така мисля да направя. Затова ще се опитам да се вместя в лист A4... дано да успея   Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 09:54 от mijjjka

# 170
Atalanta, мисля че няма проблем да извадиш листчето и да го четеш  Hug

# 171
  • Tам през Атлантическия океан
Значи  Wink в клипчето не се казва че не трябва да се слагат изрезки на хора а порсто да се внимава защото малко или много влияят т.е. трябва да се избягват сн. изразяващи лоши/тъжни емоции , природни бетствия/катаклизми ( примерно лошо време,дъжд и т.н.)
Хора могат да присъстват за да придадат настроение/емоцията  на "картинката"

ето и примерна карта от сайта http://www.7sky.eu/printmap.php?type=large  (просто акцента е върху емоцията)

Ами в "поръчки към вселената" идеята е да си напишеш желанията и да ги "забравиш", да не досаждаш така да се каже на Вселената през 5 мин - амааа, мойто желанийце кога ще дойде наред, а? а? а?

Аз обаче мисля, че е добре нещата да се мислят и да се повтярят, и да се вярват, защото думите и мислите се превръщат в действия и се случват  Mr. Green  Peace
Да , това е така просто желанието ни не трябва да става натрапчиво , някъде четох че така го заключваме и не го пускаме  Rolling Eyes  Един вид не трябва да пришпорваме нещата ..... трябва да ги "оставим" ...те просто ще се случат от самосебе си  Hug

# 172
Здравейте!
И аз се включвам със събирането на материали за карта!  bouquet Сега ще проверя линковете, които сте дали. Hug Благодаря на всички за информацията, аз не я знаех и сама нямаше да направя нещата добре!!!
Искам да ви споделя нещичко, което е малко, но все пак за мен е от значение. Много съм лакома за сладки неща и шоколад  Embarassed и това като се комбинира с антидепресантите , които забавят обмяната на веществата, и от една година съм + 10 кг, че и повече понякога. Опитвах с всякакви  ограничения в храната, поотслабнах, но само като почна да се храня нормално и пак ги качвам. И сега на морето качих 5 кг за 10 дни. Обаче това ме накара да се престраша да започна една диета и вече свалям! Иначе нямаше да се организирам да я започна, ако не бях качила тези 5 кг! Така че всяко зло е за добро. Освен това вече приемам себе си всякак - и по-пълна, и по-слаба. Просто сега искам да съм по-слаба, защото все пак така се чувствам по-хубава, но не мразя себе си заради килограмите си.

# 173
darena, какво точно се има предвид в мисълта на П. Дънов - да посрещнем болестта, да я нагостим и т.н.   bouquet Hug

# 174
Момичета,аз смятам да направя 2 еднакви карти на желанията,по една за офиса и в къщи.
Дали ще е проблем?
Също си мисля,че в офиса мога да сложа картата на десктопа и така по дискретно да я гледам.

# 175
darena, какво точно се има предвид в мисълта на П. Дънов - да посрещнем болестта, да я нагостим и т.н.   bouquet Hug

Облаче, аз не знам точно какво е имал впревид, но моето тълкувание/предположение/ е да не роптаеш срещу болестта , а да си зададеш въпроса - защо е дошла? Дошла е нещо да вземе, което ти пречи или ще й го дадеш / ще я нагостиш с него/ или няма да си отиде. Простичко казано- тревогите ти са ти докарали заболяване- дай й ги! ама наистина й ги дай т.е спри да се тревожиш и тя ще си отиде. Е, не винаги е така просто, особено когато е сериозно заболяването, но се опитвам. А да посрещнем болестта според мене - да я гледаме в очите - без страх и паника, а спокойно като нещо от живота, дори смирено. Дошла е на нещо да ни научи, дошла е да ни помогне, дошла е за добро.  Hug

# 176
darena, какво точно се има предвид в мисълта на П. Дънов - да посрещнем болестта, да я нагостим и т.н.   bouquet Hug

Облаче, аз не знам точно какво е имал впревид, но моето тълкувание/предположение/ е да не роптаеш срещу болестта , а да си зададеш въпроса - защо е дошла? Дошла е нещо да вземе, което ти пречи или ще й го дадеш / ще я нагостиш с него/ или няма да си отиде. Простичко казано- тревогите ти са ти докарали заболяване- дай й ги! ама наистина й ги дай т.е спри да се тревожиш и тя ще си отиде. Е, не винаги е така просто, особено когато е сериозно заболяването, но се опитвам. А да посрещнем болестта според мене - да я гледаме в очите - без страх и паника, а спокойно като нещо от живота, дори смирено. Дошла е на нещо да ни научи, дошла е да ни помогне, дошла е за добро.  Hug

Hug  bouquet
Това го срещнах и в книгата "Болестта като път". Заапочнах да я чета и много ми хареса. Но всяко нещо, което ме кара да се вглеждам в себе си ме разтройва, дори и да е позитивно, така че се наложи да спра да я чета.
Много ми липсва четенето на такава литература...

# 177
  • around the world, where the heart belongs
darena, благодаря ти за изчепрателния отговор , който си ми дала.   bouquet

Дес и на теб мерси за уточнението за хората.

Мисля, че вече всичко е ясно, остава само да дойде заветната дата.  Laughing

Дарена, и аз пътувам и съм си мислела да я снимам на телефона, ама ще е доста малка снимка, а иначе като снимка на лаптопа е много добра идея, на декстопа примерно чудничко.
Само не знам дали картата може да се снима и следователно да присъства на две места едновременно.  Ще потърся инфо Rolling Eyes

# 178
привет на всички .Много ми е забавно да ви чета постовете и мога да кажа , че даже не ми трябва и табло на желанията , което не означава , че няма да си направя  Wink. Зареждам се с много позитивна енергия.И сякаш си връщам настойката от времето когато бях на оздравителният курс на Норбеков.
Всяка сутрин благодаря / както във филма Тайната / , че имам прекрасен дом , здрави и палави деца и обичлив съпруг.Остава само таблото на желанията да си направя  и съм шест. smile3521  Благодаря ви много   bouquet Hug

# 179
  • around the world, where the heart belongs
клемче, тука сме се събрали само позитивно мислещи, казващи всеки ден "Живота е хубав".  Mr. Green Аз това го казвам и на приятелите си все по-често, а те мислят , че изперквам прогресивно.  hahaha Важното е, че им влияя по някакъв начин и на тях, дори и малко да е. И се чувствам добре.  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт