Подсъзнанието може всичко 2

• 78 764
  • 636
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
oblacheto hey, потърси си някоя картинка на жена или момиче с много дълга коса. Например нещо такова:

# 211
mijjjka благодаря  за милите думи!  bouquet

# 212
Здравейте момичета,
Благодаря на Бога аз съм по-добре - нямам температура и крака ми е по-добре. Но от 3 дни започнах да пия ударно зелена енергия на Аква сорс и съм по-добре. В началото на октомври ще направя и едно прочистване на организма и после ще засиля имунитета си. Сега леко ще почна да вкарвам малко физически упражнения , за да се пораздвижа.

Благодаря Ви и на Вас за моралната подкрепа.  bouquet
Когато човек вярва в нещо и търси, той го намира с Божията помощ.
Бъдете здрави и силни!

# 213
Здравейте дами  Hug  !
Много ви се радвам.

Знам, че сме го дъвкали, обаче сметнах, че е нужно да го напиша отново. Ако пишете утвърждения, не пишете "Искам....", тъй като ще се изпълни точно това което сте написали - ще искате и ще продължавате да искате....
Напишете или казвайте "Имам...." или "Аз съм....."

Нора, много се радвам, че оздравяваш! Само така!  Hug  Praynig

Облаче, можеш в твоите утвърждения или карта да напишеш колко щастлива си, че мъжът ти е здрав! Или каква радост е за теб, че той се възстановява скорострелно  Peace
А има толкоз много списания с жени с красиви коси, ако не се вижда лицето, изрежи снимката и напиши "Имам прекрасна дълга, здрава и гъста коса!"

Наталке, не го мисли момъка, явно ти е писано нещо по-добро. Ако мога да го интерпретирам така, нашите желания свързани с други се сбъдват, когато "другия" няма против и е настроен на нашата вълна. Мощна сила се получава когато двама искат и вярват в едно и също  Peace

# 214
Благодаря ви, момичета за съветите!
Вела, ще си потърся такава картинка!  Hug
pitt_76, и аз си мислих за този вариант, ама като скрия и изрежа лицето, ще изглежда като перука  Thinking  Hug.
Самото търсене на картинки е много приятно, попадам на много хубави неща. Аз пиша ключова думичка и после отивам в Изображения на Гугъл. И търся това, което най-много пасва на моето виждане.

# 215
Самото търсене на картинки е много приятно, попадам на много хубави неща.
Аз пък срещам неочакван проблем с картинките newsm78 При положение че имам купища списания "Ева", си мислех, че ще е лесно да намеря изображения на нещата, които искам. Обаче се оказа, че съвсем не е така  Tired Имам няколко, другото ще са най-вероятно написани утвърждения или мои рисунки каквато съм художничка...Crazy

# 216
Аз търся в интернет  Peace. Мисля си, че може да потърсиш от онези малките картички, дето ги продават в цветарниците.  Peace

# 217
аз имам много списания джой, те ми посвършиха работа за картинки, но нещо не ме бива с желанията в дългосрочен план, все мисля за по-близки по време неща.

иначе си сложих на десктопа снимка на колата, която искам и почнах да утвърждавам, че я имам, ще пиша за резултат. мъжа ми не е ентусиазиран точно за тоз модел, дали това ще попречи, все пак ние сме едно, и парите ни са общи, нали сме си семейство и аз така ги възприемам нещата...

относно това да внимаваме какво си пожелаваме мисля, че е вярно, но човек не трябва да се оставя да е обсебен от желанието си и ако то не е за подходящото за него нещо рано или късно ще го разбере и ще получи това, което е най-добро за него Peace

# 218
... но нещо не ме бива с желанията в дългосрочен план, все мисля за по-близки по време неща.
Ами това е идеалният вариант - желанията да са краткосрочни  Hug Нали трябва често да правим нови карти, с нови желания Simple Smile

# 219
http://www.bg-donna.com/fengshui/bagua.html
относно картата на съкровищата според фен шуй

# 220
Закон за даването
Дийпак Чопра

http://bogatstvo.net/?p=170

…. Най-важно е намерението, с което е подплатено даването или получаването. Намерението винаги трябва да е създаване на щастие за даващия и получаващия, защото щастието стимулира и поддържа живота и следователно генерира мултипликация. Когато даването е безусловно и от сърце, връщането е пряко пропорционално на даването. Ето защо актът на даване трябва да носи радост - разположението на духа трябва да е такова, че да изпитвате радост от самия акт на даване. Тогава енергията, с която е подплатено даването, се увеличава многократно.
Да се прилага законът за даването, всъщност е много просто: ако искаш радост, дай радост на другите; ако искаш любов, научи се да даваш любов; ако искаш внимание и признателност, научи се да даваш внимание и признателност; ако искаш материално благополучие, помагай на другите да забогатяват. Всъщност най-лесният начин да получиш онова, което искаш, е да помагаш на другите да получават онова, което искат.

Най-добрият начин да пуснете в действие закона за даването (да стартирате целия процес на циркулация) е, като вземете решение всеки път, когато влезете в контакт с някого, да му давате нещо. Не е необходимо да е във формата на материални неща; може да бъде цвете, комплимент или молитва. Всъщност най-мощните форми на даване са нематериални. Дарове като загриженост, внимание, привързаност, признателност и любов са между най-ценните, които можете да предложите, а няма да ви струват нищо. Когато срещнете някого, бихте могли безмълвно да го благословите, като му пожелаете щастие, радост и веселие. Този вид мълчаливо даване крие голяма сила.

...

# 221
Много хубава информация! Може би най-лесно можем да дадем, общувайки с другите, е усмивката!

А пък аз търсих, търсих, изморих се, и май ще си нарисувам картата, вместо с картинки да я правя! Уж са хубави, а пък някак не са ми много по сърце. Ще купя хубави цветни моливи, дали да не помоля и дъщеричката ми да ми нарисува някои от нещата... newsm78

# 222
Привет момичета ,изкушавам се и  ще ви  разкажа моята история. През април месец ми бяха открили съвсем случайно  раково образувание , на шийката на матката ПАП ІV Д , в началото си поплаках доста , но реших че сега е момента да опитам с представите и утвържденията . И така минах всички рутинни прегледи , минах и конизацията и започнах да си представям , че като си правя дамски душ , /който между другото беше абсолютно забранен / , измивам всички останали разсейки , просто ги отмивам от себе си  и чрез водата се изгражда чисто нова шийка на матката и всичко останало , което можех да си представя , че съществува около шийката ми е ново и здраво . И така около 3-4 месеца . Дойде време за контролна цитонамазка и доктора , който ми взимаше материял за изследването ми каза , че не си личи , че е правена конизация , дори ме попита : " Вие сигурна ли сте , че ви е правена точно  конизация ?" .При което разбрах силата на мисълта и предствите, които прилагах ниуморно . След седмица излезе резултатът от цитонамазката и докторката ми каза , че такъв резултат след  конизация , след  ПАП ІV Д не е виждала нито тя , нито лаборантите ,  .Аз се почувствах като богиня - защото разбрах , че наистина стават чудеса , стига да вярваш че се случват . newsm44. сега си представям бебо. preggo smile3521

# 223
  • Tам през Атлантическия океан
http://www.bg-donna.com/fengshui/bagua.html
относно картата на съкровищата според фен шуй
Peace тъкмо се чудех какви са цветовете  Simple Smile

че в 3-4 сайта имаше разминаване в цветовете  Rolling Eyes

( http://www.svatbata.bg/articles/Feng_Shui_part2.html )

Правлните цветове са в сайта където ти си дала ИнаДинова Peace

# 224
klem4e, страхотна история, чудесна, браво!   bouquet
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт