Подсъзнанието може всичко 2

• 78 892
  • 636
  •   1
Отговори
# 480
много интересна тема, и понеже не съм прочела всичко което сте коментирал Embarassed, ще помоля да ме извините, ако вече сте разглеждали тази книжка  на Тристан Деньоф "Дарете си здраве и щастие", но на мен тя много ми помогна

# 481
  • София
ей рожденничката Party
ЧРД - желая ти всяка минута от всеки ден да е пълна с чудесата, които твоето сърце и ум сътворяват  bouquet
Алегра, Вела, Desss, Oblacheto Hey и всички , благодаря за пожеланията със закъснение ! въпреки , че не ви познавам изпитвам много мили чувства към вас , от сърце желая и на вас сбъднати желания много скоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Връщам се да чета и да се включвам Heart Eyes

PS Алегра , страхотен нов фейс, "евала" дето викат  Peace  Wink
     Вела, страхотна картичка Simple Smile благодаря още веднъж Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 22:56 от galeto123

# 482
благодаря, Галето Grinning тоя фейс откога го търся в нета...ама няма нищо случайно, та взех, че го открих Wink

иначе си мислих за тези 21 дни и писането по 21 пъти на ден, вчера като четях "Поръчки до вселената" на Бербел Мор. Тя твърди, че като си поискаш нещо (поръчаш си го на вселената) повече не трябва да мислиш за него. все едно си пуснал поръчка на фирма за каталожна търговия, сигурен си, че е приета и чакаш да ти я доставят.
не е ли разминаване това?

# 483
Вела , Desss , и всички останали , които ме подкрепят - искам да ви кажа едно голямо благодаря , за руската църква съм сигурна , че ще отида , но и няма да спра с утвържденията си и съм сигурна , че до една година ще ви се похваля Wink

# 484
иначе си мислих за тези 21 дни и писането по 21 пъти на ден, вчера като четях "Поръчки до вселената" на Бербел Мор. Тя твърди, че като си поискаш нещо (поръчаш си го на вселената) повече не трябва да мислиш за него. все едно си пуснал поръчка на фирма за каталожна търговия, сигурен си, че е приета и чакаш да ти я доставят.

И аз я четох, после прочетох Законът за Привличането, а сега съм на продължението й Поискай и ще ти бъде дадено. Идеята в последните две е, че каквото си мислиш целенасочено и вярващо, че ще стане + силна положителна емоция = твоето бъдеще.
Склонна съм да вярвам, че нещата стават с мислене. По трудното е да намериш твоя метод за промяна на мисленето...

# 485

И аз за това си мисля, и не знам кое е правилното, защото и двете ми звучат убедително.
Имала съм случаи, когато съм си повтаряла всеки ден утвърждение и се е сбъдвало.
Но също и съм казвала нещата по веднъж и пак са се сбъдвали.
Не знам просто...
Сигурно няма правилно и грешно, човек избира нещо и го следва.
Един аргумент против честото повтаряне е ако един ден човек е много убеден и ентусиазиран, на втория малко се съмнява, на третия е нетърпелив.. Това различно отношение да отслабва сбъдването.
В лекциите на Хазрат Инаят Хан го пишеше това - че прекаленото вторачване в желанието пречи на осъществяването му. Трябвало да се радваме, да вярваме, но не и да отделяме прекалено много време за мислене и представяне..

# 486
  • България
galeto123,4естит рожден ден и от мен, със закъснение!Все така да ти се сбъдват ме4тите! Hug  bouquet  bigdance2

Запо4нах и аз от няколко дни да пиша сутрин едно голямо желание по 21 пъти Rolling Eyes и се моля да стане,понеже от това зависи вси4ко в живота ми. Но гледам едновременно и да си променям на4ина на мислене,да не съм със старите нагласи.

Като 4е ли това вглеждане в себе си и определяне на утвържденията води и до други положителни ефекти. Аз ли4но взех да се замислям, защо съм стигнала до проблемите си и до осъзнаването им,което било наполовина успех Crazy.Един вид се развиват стратегии да не повтаряме стари грешки... Thinking

# 487
  • София
благодаря, Галето Grinning тоя фейс откога го търся в нета...ама няма нищо случайно, та взех, че го открих Wink

Аз мисля, че 21 дни се правят утвърждения с които да привикнеш, да ти станат начин на мислене. а за молбата към вселената според мен е така, както то е описала Бербел Мор, пожелаваш и забряваш , уверен си , че ще стане, и то става когато не очакваш, иначе ще очакваш след 21 дни да се изпълни молбата. Аз така мисля.

# 488
  • Добрич
Според мен няма значение кой метод ще изберем , за да постигнем желанията си. Важното е да вярваме, че  това е " точно нашия метод". Всеки избира това, което му се струва по - подходящо за него. Вселената би трябвало да откликне във всички случаи. Стига само като четем за други възможни методи да не се съмняваме дали сме избрали "най - правилния".

# 489
по въпроса за тези така коментирани 21 дни и моето мнение е като на Алегра .Ако в действителност искаш нещо и то много  - не мисля че то няма да се изпълни ако не си повтарял желанието си до припадък . Мисля че е по - важно да го изживееш все едно го имаш вече , и да пратиш радостта от това че вече го имаш на Вселената .

# 490

чета "Ключът" на Джо Витале и ви преписвам нещо, което ме впечатли  Embarassed

".......... Да кажете, че сте опитали да привлечете нещо и не сте успели е все едно да кажете, че сте пуснали книга отвисоко, за да падне на точно определено място и не сте уцелили. И тъй като не сте уцели мястото, твърдите че законът за гравитацията не действа. Все едно да кажете на парашутистите, че тъй като не са се приземили на червената точка, а в дърветата, гравитацията не съществува............. Очевидно е, че земното притегляне действа. Просто не знаете как да го използвате, за да получите нещо по определен начин. Същото важи и за закона на привличането"

newsm78 и мен ме обърква много това противоречие между "пускането на желанието на свобода" и постоянното му повтаряне и визуализиране...........

# 491
  • София

чета "Ключът" на Джо Витале и ви преписвам нещо, което ме впечатли  Embarassed
....Пусни желанието си без съмнения, че то ще се осъществи, фантазирай и мечтай за него и го визуализирай всеки ден поне за миг. Създай си навика да мислиш позитивно и да вярваш, че всичко което си мечтаеш ще се сбъдне, бъди смел да мислиш за всичко за което искаш да постигнеш и свикни /най-напред за 21 дни/, че това е възможно, че ти си твореца , че ти си двигателя и след като се убедиш и успокоиш, че е така, малки случки и невероятни неща ще ти се случат, ще се изпълнят и желанията ти  когато спреш да   мислиш само за тях /кога, дали след 21 дни, дали ако кажа утре, дали няма да чакам много..../ просто вярвай и ЗНАЙ че е така. Ззащото вяртата, която си посял когато си пожелал е достатъчна за изпълнението....това е всичко, което трябва да направим, останалото го прави вселената и бог......   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

galeto123,4естит рожден ден и от мен, със закъснение!Все така да ти се сбъдват ме4тите! Hug  bouquet .......
Благодаря, norah!  Party

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 09:41 от galeto123

# 492
Цитат
....Пусни желанието си без съмнения, че то ще се осъществи, фантазирай и мечтай за него и го визуализирай всеки ден поне за миг. Създай си навика да мислиш позитивно и да вярваш, че всичко което си мечтаеш ще се сбъдне, бъди смел да мислиш за всичко за което искаш да постигнеш и свикни /най-напред за 21 дни/, че това е възможно, че ти си твореца , че ти си двигателя и след като се убедиш и успокоиш, че е така, малки случки и невероятни неща ще ти се случат, ще се изпълнят и желанията ти  когато спреш да   мислиш само за тях /кога, дали след 21 дни, дали ако кажа утре, дали няма да чакам много..../ просто вярвай и ЗНАЙ че е така. Ззащото вяртата, която си посял когато си пожелал е достатъчна за изпълнението....това е всичко, което трябва да направим, останалото го прави вселената и бог......  bouquet Love Love
Hug Hug Hug Hug

# 493
# 494
  • Tам през Атлантическия океан
....интересен линк , но някак си мн.комерсиално ми изглежда т.е. по такъв начин е представено все едно реклама на някой от продуктите от  Теле-шоп  newsm78 (може и да греша но това впечатл.създаде в мен на първо четене, ще го попрегвърля пак тоя линк .... може и да бъркам )

Общи условия

Активация на акаунт