"Ах каква мечта, МАРТ ще стават ЧУДЕСА"

• 13 905
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добре дошли на новите мами!  Hug Пишете повече за вас.  Simple Smile

# 166
Ми... ние вече сме в края на 15 седмица. На 8 в понеделник бяхме при чичо доктор и за сега всичко е наред..имаме си дълги бедра...и много шаваме, защото едва успяха да ни измерят.. Laughing Направихме всички изследвания - източиха ни поне 5 епруветки кръв... очакваме резултати утре. Аз лично съм доста учудена защо на някои от вас им взимат пари за изследванията и прочие. Аз понеже ходя в един медицински център от година - имах проблеми преди тази бременност - та там за преглед ми взимаха 30 лв., но след като вече се установи бременността, докторката ми каза да си взема направление от личния лекар и от тогава всичко минава по здравна каса. Единственото изследване, което платих беше за синдром а Даун в Майчин дом - 15 лв.

# 167
  • София - Рим и обратно
Весе, виждам, че си много добра по количките, какво ще кажеш за тази:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2704

Това е моята количка!!!!! Shocked Shocked
Аз съм си я заплЮла отдавна, тя ще е Heart Eyes
Гледах я в Скай Сити в черно, 1200 лева. Все си мисля, че в Италия ще са по-евтини, оттам ще я вземем Party
Само дето багажника на колата ми е малък, дано се побира... Без зимния кош разбира се.

Веселче, добър избор Peace

# 168
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Да споделя и за мазилото за стрий, взех на Мустела това дето може да мажеш всичко.
С аромат е, добре че ми допада, свеж е. Добре се размазва по тялото, обаче лепне  #Cussing out
Днес съм с пола с подплата и подплата направо ми е залепнала за дупето и корема  ooooh!
Не е чак толкоз гадно, но по ми допада Мама Дона на Чико

# 169
Ние сме в ...мисля в 13-та вече. последния път като отидох на лекар си мислех, че съм в края на 10-та, но се оказа, че съм вече 11-та и 5 дни, та вече не знам. И ние мърдаме също много. Направиха ми обичайните изследвания. Урина и кръв в 5 епроведки при една нервна леля  Laughing. Казаха ми следващия път ще говорим за другите, дето не са по здравната каса. Малко съм притеснена, бях с жестока алергия в болница и ме натъпкаха с лекарства, които уж стават за бременни, но мен си ме е страх и се моля всичко да е наред. Иначе сме щастливи и много се радваме  Hug

# 170

Аз лично бих предпочела Конкорд Фюжън пред нея  Peace
http://www.concord.de/en/moving/buggys/concordfusion/travelsystem/xenon.html
Тук си трябва отделен кош. Но този Скоут, или както е там, се сгъва и става като чанта  Peace Така, че няма да заема място. Аз много я бях харесала за второто бебе, но Бъгстъра ще ми трябва заради малкото кила  Grinning
Сега видях, че новата колекция е с по-тъмни цветове. Това май е модата тази година, защото повечето нови дамаски са по-тъмни  Rolling Eyes
Много е хубава,но не виждам цена.Колко струва-знаеш ли?

Добре дошли на новите мами Simple Smile

# 171
# 172
Ох, това е също и моята количка! Grinning
И аз отдавна съм я харесала, но ако Веси каже нещо и за нейната - колко струва, колко тежи и до колко год може да се ползва?

Искам да ви питам нещо- преди не обичах риба , а сега от месата само това мога да ям Embarassed. И особено маринована риба - вредно ли е? Има и друго КИСЕЛО  doh , днес едвам изържах и отворих от киселите краставички които правих миналата седмица и почти изядах целия буркан , после отворих и туршия с камби и карфиол и от нея половин буркан!!!!!!! ooooh!. Направо не знам, все кисело ми се яде- а преде изобщо не поглеждах,  даже по 1 шоколад изяждах на ден, а сега какво стана.Дали е проблем?
Е хайде до утре.
зелено човече имаш поща в лс от мен  получи ли я ? Grinning и си включи скайпа и ми дай разрешително Peace

Добре дошли на новите мами   bouquet

# 173
Катерина78 ами не взимам хапове, защото ме е шубе, а и все като кажа на доки и тя ми казва,че е нормално и ще отмине, да не стоя гладна. А аз честно казано не знам кога съм гладна  Embarassed обикновено като разбера, вече е късно  Crazy Луда работа!
Момичета макар да е рано според мен за такива сериозни попупки като колички и легла, да прияная и аз съм започнала да проучвам въпроса, но то толкова много има,че да се побърка човек! Естествено все скъпите ми харесват, ама като се замисля, едно време с какви колички са ни дундюркали нас и някак.. ме възпира да дам толкова пари. То това само за мое удобство, пък и едва ли имат такава разлика,че чак да се оценява на 1000 лв. Не знам де някакъв среден вариант може би, в най-добрия вариант до 500,макар пак да е много за 6 месеца. По добре да му взема други удобства на бебо за тия пари. Иначе ако ми я подари някой няма да я върна  Grinning признавам Simple Smile

# 174
  • София
annimm , защо да е до 6м? Аз още си ползвам количка  Laughing И на мен ми се виждат много 1000лв за количка, може би защото ги нямам  Simple Smile  hahaha
dianaknikolova, и аз нападам туршиите отсега  Crazy

# 175
Зелено човече, виж тук все още се интересуват от тебе Обърках се

# 176
Веселче, видях ти количката Пег Перего Танго случайно в един чешки сайт и обърнато в лв излиза около 900, а ако търсиш специално най-ниска цена може и още да спестиш. Със сигурност ще ти излезе на сметка от Италия.  Peace

# 177
Elwing ами не съм толкова на ясно, но тези за новородени ми изглеждат малки за пораснали бебета, може да бъркам, но ми се струва че така или иначе ще трябва да се купуват повече от една Simple Smile  и да 1000лв.са си много пари Simple Smile доста неща ще се накупят на бебо :/0

# 178
Извинете ме, Любима иска количката от Италия, не Веселче. Къса ми е паметта. Embarassed. Пардон.

# 179
  • София - Рим и обратно
Извинете ме, Любима иска количката от Италия, не Веселче. Къса ми е паметта. Embarassed. Пардон.
Няма нищо, разбрахме те Mr. Green
Всички колички, които гледа в Италия една позната за нейното бебе бяха по-евтини, но то е ясно, все пак са си техни марки. Тази мисля, че беше от порядъка на 450 евро или нещо такова. А като приспаднем и ДДС  Whistling Не е като 1200 лева де.

Току що си закупих мазило против стрии за бременнии Matern Program. Що е то, незнам. Някой ако е ползвал, нека сподели. Сега ще се намацотя Flutter

Общи условия

Активация на акаунт