"Ах каква мечта, МАРТ ще стават ЧУДЕСА"

• 13 901
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
*Nikita* , моят д-р и в неделя следобяд ме е викал понякога  Laughing Когато му е по-свободно, а и за мен няма проблеми.  Simple Smile

Е,това е супер, а аз се чудя какви врътки да правя, излизам от работа и т.н....

# 211
Здравейте!

Искам да ви попитам какво си мислите за покупката на ботуши като сме Мартенки. Знам, че ще се подуем към края, кой повече, кой по-малко. Харесала съм си тези, тока е 6,5см:
 http://www.bata.cz/artikl/71496
Kато няма да има смисъл от нови есенни дрехи, поне да се компенсира откъм аксесоари, какво мислите? Утре ще ида да ги пробвам, но с тоя ток се чудя... И на чанта съм хвърлила око, ако я купя ще се похваля. Поста на Зелено човече ме убеди, че няма смисъл от харчове за дрехи, но можем да наваксаме с обувки, чанти, интересни шалове и бижута...

О, примерно заглавие за по-нататък- Мартенските мами са шик и все засмяни. Или нещо подобно.

# 212
Здравейте!

Искам да ви попитам какво си мислите за покупката на ботуши като сме Мартенки

Ами аз не смятам от нищо да се лишавам и нали съм си шопинг-манячка вече имам няколко есенно-зимни покупки.Само за боти и ботуши съм решила каквато купя или да е с равна подметка или доста нисък ток,искам да ми е удобно.А за високи имам поне 5 чифта от последната зима.А да ти докажа ,че не се притеснявам и не искам да изглеждам зле-купих си страхотно късо и вталено зимно яке.Ще го нося откопчано,когато искам да се накипря.Иначе имам още няколко ,които да редувам за целия сезон.А на това яке не успях да устоя -страхотно на Diesel,при това лимитирана серия ,само две бройки в Бс,как да не го вземеш.
 Rolling Eyes

# 213
Честно да си кажа, изобщо не съм се замисляла за ботуши.Имам си от миналата година и ще си карам с тях.А и в главата ми е по-скоро какво да се купува за бебето...

# 214
  • под кривата круша
За варненската среща-утре в 16,00 на подлеза до ВИНС-а, от страната на Морската, където е алеята към шадраванчето с жабките. И после може да седнем до езерцето или на Летния. Ако имате други идеи-казвайте Simple Smile
Аз ботуши ще си купя, каквото ще да става Heart Eyes

# 215
Мами, за ботушите гледайте не само токовете. Аз предния път ми се наложи да ходя спешно за ботуши след работа, защото ми се скъса ципа на предните.
Имайте предвид, че колкото и да е краката се подуват последнит месеци. Тези, които се взех тогава бяха високи до средата на прасеца и имаха ципове от двете страни. Накрая ги носех закопчани само до глезена, колкото да не ми паднат  Laughing
Моите изглеждат много зле, в смисъл, че на дизайн са нищо. Но аз и за това ги взех.
Така, че тези хубави ботуши не си заслужава да ги разлавите с бременните си крака  Laughing

Аз тези дни си купих боти. Но сигурно няма да мога да ги нося този сезон, защото нямат цип, а се нахлузват директно.

# 216
  • под кривата круша
А сега се сетих, че имам и едни туристически Head-топли, широки и с грайфер. Като не съм на работа ще трамбовам с тях. А иначе за ципа е много гадно, на мен така без да съм бременна ми се усмихнаха едни ботуши, заболя ме сърцето тогава.

# 217
Здравейте мами ! аз сам мама на мартенче от миналата година.. доста време ме нямаше и не можах да изпитам една малка тръпка .. абе глупости говоря честито на всички ви за радостта.... но Нефертити приеми моите честитки от все сърце .....[/color-много се зарадвах когато те видях тук
един съвет от мен не си купувайте от сега обувки... може да не можете да ги обуете както стана с мен надуха ми се много краката

# 218
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Как сте днес?

Тук в Пловдив още не са пуснали есенните обувки навсякъде, все още разпродават лятните. В момента съм по-склонна да си купя нещо по-спортно и удобно за другата пролет и лято, когато ще препускам с количката. Едва ли ще ми е тогава до обиколки на магазини, а от наличните май нямам такива обувки - всичко е на токчета. Хвърлила око на едни сандалки, ест. кожа - бяха намалени от 60 лв на 25 лв Flutter, обаче са бледо зелени с малко оранжево и бяло, та се чудя дали ще има с какво да ги нося догодина.
Ботуши имам 2 чифта, мисля да си купя едни боти (така направих и мин. бременност), с много нисък ток или на танк подметка. Миналите ми бяха нещо като комбинация - отстрани с цип, отпред с връзки, отвътре с топла подплата. Не се наложи, но по принцип имаше възможност да разпуснеш връзките, ако се надуят много краката. Супер удобни ми бяха, но ги хвърлих мин. година, вече на нищо не приличаха. Гледайте и да не се лъзгат много, щото ако паднете на леда лошо Wink
За зимно яке не съм мислила - може да си карам със старото, то се разтяга Laughing, шушлек с ластици, хем стои вталено, хем като се наложи се разтяга. Мислех да си купувам ново тая година, ама може да изчакам...Иначе имам и вталено, ще го нося разкопчано Mr. Green

# 219
Здравейте мацки Laughing Докато смогна да се включа и май дошло време за нова тема Wink
Ставате ли през нощта да се храните? Аз две вечери подред не мога да спя, въртя се, гледам ТВ и към 2-3 часа съм примряла от глад и нападам хладилника,ще стана като слон ако продължавам така ooooh!  badscale А пък какво обоняние имам, булонката ми пасти да яде hahaha Подушвам какво готви съседката отсреща през улицата newsm53

# 220
Относно ботушките: може изобщо да не се наложи да пазарувате нови, не при всички се подуват краката. Е, поне при мен беше така - без проблем си ползвах ботичките от предходната зима Simple Smile

# 221
Ох, през нощта все още не ми се е случвало да ставам за храна, но до тоалетна редовно.
Обаче ме гони страшен апетит, сутрин още със ставането ми стърже коремът/а преди не закусвах изобщо/, огладнея ли - трябва на момента да хапна, иначе ми става лошо...май вече съм качила м/у 3-5 кг., което множко ми се вижда. Но се успокоявам с това, че с 1-вата бременност качих 20 кг. и си ги свалих всичките, така или иначе не мога да гладувам.

# 222
  • София
Мале, като ви чета - май съм оперирана от суета  Embarassed Все ми е едно с какво ходя, особено откакто родих, сега също  Rolling Eyes Все гледам за него да има прилично количество и качество дрешки и обувки. А май не трябва съвсем да се запускам  Thinking
През нощта не ставам да ям, но аз си лягам късно - към 0-1ч и тогава хапвам нещо малко пред компютъра, докато чета форума  Blush

# 223
Здравейте майчета,

Отдавна не съм писала, но то като се почна една работа тука при мен в офиса и нямам време, а пак вечер да не говорим колко ми е уморено и нямам търпение да се излегна голяма мързелана съм станала Laughing

Да ви споделя днес ме пуснаха да си ходя по рано, защото всички ме видяха, че съм много разтроена (хич немога да се прикривам). Преди две седмици си правих пълни изследвания и онзи ден бях при лекаря за резултатите, и така оказа се, че имам положителна токсоплазмоза и ме накара пак да се изследвам. Тази сутрин пак ходих и пак същото положителна, много се притеснявам незнам как да се успокоя, само плача цял ден.
Лекарят по ЗК ми е в отпуск и днес ще ходя от 17.00 часа при частният си лекар направо ще ми се пръсне сърцето, пък и мъжлето го няма( в командировка е ) и ми е много зле че съм сама точно сега  newsm45

За гърдите и мен си ме болят много и така като гледам май нямат и намерение да спират да ме болят

С апетита за сега съм добре не ми се яде много, храня се нормално и съм качила само 1.5 кг

За Пловдивската среща съм навита , но по принцип събота и неделя ми е удобно само слетобед

Лек ден на всички и много усмивки  bouquet

# 224
Анабел,миличка,нали тази токсоплазмоза се лекува?Аз нищо не разбирам,но прочети в интернет статии...и стига плачи,отразява се на бебо...а и не си сама,всички сме с теб и стискаме палци всичко да се оправи Praynig Hug
Аз 2 дена си бях в къщи заради обгазяването в Пловдив-колкото и да разправят че е безопастно-не им вярвам,стоях си на затворени прозорци.
Мен гърдите ту спрат да ме болят,ту почнат... newsm78а зърната супер чуствителни и ги пазя с ръце от душа като се къпя,че боли.
Не помня дали ви се похвалих за новите дрешки от Германия(мама беше 1 мес.там):дънки,черен панталон,2 блузи и 1 туника-всичко за 30 евро!!! Тук няма да ми стигнат само за дънки и блуза в магазин за бременни...така че-готова съм за есенно-зимно дебелеене Joy

Абе мацки,бая корем съм  направила,в рейса ми отстъпват място-направо щтръкна последните 2 седмици...вие как сте?

Знам че е рано да усещам бебока,постоянно си мисля че си въобразявам,но който и да питам всички казват,че това е бебето,ще се опитам да ви го опиша- първия път 3 дена усещах трепкане-както трепка клепача,после няколко дена нищо,а сега се усеща като мехурчета-все едно ми къркат червата и ще изпускам газ,все едно имам швепс в корема hahahaИли полудявам или тва е бебо(дано)?!

Общи условия

Активация на акаунт