Необходимо ли е през няколко дни да разискваме едни и същи неща.Влизам във форума да се разтоваря или да науча нещо ново и пак откривам темата за киселото мляко. Нели извинявай душко, знам че си обидчива , за това не се сърди (пък ако искаш ме игнорирай) , ама всяка една от тук присъстващите поне по веднъж е споделила как , по колко и какво кисело мляко дава. Да не говорим , че се пускаха схеми и таблици за киселите млека ... кое с колко % живи булгарикус-а е вътре и кое е най-подходящото за деца. Достатъчно е било само да го прочетеш и запомниш или пък да напишеш в търсачката на форума "кисело мляко" да отбележиш търсене в отчетни- родени 2007 и ще ти наизкочат 23579283679269 поста с тази тема. Сигурна съм ,че ако сега никой не ти беше отговорил пак щеше да се разсърдиш.
И сега ако може да споделите за киселото мляко ... и да се приключва.
ПП. Честито на празнуващите

Ивче, твоята Юлинка изглежда така сякаш всеки момент ще стане и ще тръгне! 

Не иска да спи сама, а татито още не сме го пратили в дугата стая и като трябва да стана или трябва да го прескоча, или на се изнижа отдолу (защото до мен е стената). И то това май повече ме уморява. Снощи заспах чак в 2:30, защото тъкмо се унеса и - рев. В 5ч пак била ревнала, но явно съм спяла мн дълбоко, и баща й я преместил при нас. Какво им става на тези деца, защо така се будят 

. Надявам се с баба си да се разбират добре и да свикне бързо с нея.