ДЕКЕМВРИ - №87

• 12 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Честно да ви кажа изумявам се вече , аз ли не съм добре или ...

Необходимо ли е през няколко дни да разискваме едни и същи неща.Влизам във форума да се разтоваря или да науча нещо ново и пак откривам темата за киселото мляко. Нели извинявай душко, знам че си обидчива , за това не се сърди (пък ако искаш ме игнорирай) , ама всяка една от тук присъстващите поне по веднъж е споделила как , по колко и какво кисело мляко дава. Да не говорим , че се пускаха схеми и таблици за киселите млека ... кое с колко % живи булгарикус-а е вътре и кое е най-подходящото за деца.  Достатъчно е било само да го прочетеш и запомниш или пък да напишеш в търсачката на форума "кисело мляко" да отбележиш търсене в отчетни- родени 2007 и ще ти наизкочат 23579283679269 поста с тази тема. Сигурна съм ,че ако сега никой не ти беше отговорил пак щеше да се разсърдиш.

И сега ако може да споделите за киселото мляко ... и да се приключва.

ПП. Честито на празнуващите   bouquet

# 31
# 32
  • Варна
Привет!
blo, не е задължително мантуто - прави се само ако бебето няма белег от БЦЖ ваксината на рамото. Като идеш на консултация обърни внимание на твоя педиатър, да не би да е забравил да провери случайно. И ние ще водим Марта другата седмица на манту, дано се размине само с пробата! Praynig
Ех, момичетаааааа, направо ми закапа мед на сърцето като четох думите ви за нашата бухтичка! Много много много благодаря - направихте ми деня по-хубав! Hug Hug Hug Гледах албума, гледах и от него все едни слънца греят - страхотни симпатяги са всичките! А Филип на Дарка с тоя поглед направо ми стрелна сърцето! Heart Eyes Ивче, твоята Юлинка изглежда така сякаш всеки момент ще стане и ще тръгне! newsm49
Що се отнася до алкохола (виното, бирата, ментата) за заспиване на кърмачетата - при нас не действа.... опитах всичко Joy
Целувки от нас, кукли и малки куклЕта!

# 33
Разглеждах снимките и съм очарована от малките младежи и госпожички, усмихнати, закачливи с едни изразителни очи, големи са сладури!

Поздрави и на Анитка за постижението! Калина все още само намамва и набабва, само ма-ма още й се вижда прекалено кратко. Тези дни отново се плюнчи като гейзер, сега май ни излиза някой от големите странични зъби и всичко което може се навира в устата. Много ми е жал, но какво да се прави, ще се покаже и този зъб. Пробвахме хомеопатичното дентокинд но при нея нямаше ефект.

Като гледам другите бебчовци на нашата възраст, Калина е с кило назад - 7 300 кг е все още, хем не е злояда и каквото й дам почти винаги си го изяжда. Явно ще е от фините, ще видим нататък.

Бебобо, преди няколко дни се чудих как сте, че отдавна не беше писала, радвам се че сте добре, а Дамян много е пораснал! Гушни го от нас и дано нямате повече изпълнения с паданици. Simple Smile

# 34
Ивенце  Hug
А всички дечица са чудни  Heart Eyes

За срещичката, може и ние да дойдем, ама вярно може би друг ден, ще е по-добре, а?
А ставането нощем - и при нас е така Sad Не иска да спи сама, а татито още не сме го пратили в дугата стая и като трябва да стана или трябва да го прескоча, или на се изнижа отдолу (защото до мен е стената). И то това май повече ме уморява. Снощи заспах чак в 2:30, защото тъкмо се унеса и - рев. В 5ч пак била ревнала, но явно съм спяла мн дълбоко, и баща й я преместил при нас. Какво им става на тези деца, защо така се будят  newsm78

Нони, къде се намира този хотел? Да не е точно до плажа? Ние ходихме в Синеморец преди 2г и много ни хареса, макар, че бяха доста разбити улиците, но вече може би и там е доста застроено.

# 35
Даре - много остро бре душо. То всеки има право на мнение, но може би тона дойде малллко по - остър.
 Embarassed Мен малко ме е срам с тази стена - явно ще я катери баткото, а не таткото.
Септемврйиските ни гарджета са страшни сладури. А  майките им колко са се променили ...

Целувки

# 36
Дари, ще те помоля да не ме коментираш и щом е проблем за теб и те натоварват постовете ми, просто да ги подминаваш. Нямаше да дублирам въпроса ако знаех колко много те е натоварил.
Рорина, Муниека, благодаря.

# 37
Дайв, много хубава снимка. Дари, кога успя Филип да завъди такава коса? Чудесни са всички дечица (възпрях се да не напиша бебета).
От вчера Калина само лае по нас- ломоти бау- бау- бау... Баба и се ласкае, че и казвала баба, а баща и твърди, че по този начин ми казвала, че съм кучка  Mr. Green. А нощното кърмене май отдавна не ме буди. Някак успяваме и двете да продължим да спим. Виж, като се събуди просто така, да си пообщува с нас, няма начин.
Нели, кисело мляко като закуска не съм давала, по- скоро съм и давала да опита на върха на лъжичката. Млякото е местно, 3,6%.

# 38
  • София
Нели, бях писала за млякото и аз, ама моя опит е еднократен, несполучлив и по тази причина не е меродавен.
Мляко розова Елена с 1 бисквита закуска. Три лъжици и край. Но идеята на Муниека първо да се размекнат бисквитките с вода или чай ми се струва доста добра идея.

# 39
Даринкоуууу, не се коси душко, чукча не читател , чукча писател. А и друго си е  да ти отговорят лично, някак по запомнящо се е .
Аз например много обичам да видя името си в удебелен черен цвят в началото на нечий пост, най-вероятно не съм единствена.  Laughing

А сега добро утро и от мен

# 40
Момичета, пийнете по един коктеил за здравето на Ади, днес е на девет месеца, 8700 кг, 71 см. Вече е живяла толкова извън мен, колкото в мен!

# 41
Честито на принцесата на Рорина.. Да е жива и здрава, бели зъбки да поникнат и крачета да си купи скоро...  Hug
Рори, твоя коктеил да не е Студена вода..  Joy /шегувам се, разбира се/..
Благодаря за почерпката!

Такааааа...
По повод на кавгата.. Не може кавга без мене.. И странното е, че тоя път моето име не е замесено...  newsm78
И аз да се изкажа.. И мен ме дразнят еднообразни, повтарящи се до безобразие въпроси, които се разискват през страница, две и най-вече ме дразнят тези, които четат избирателно и почти никога не са в час! И сега да не започнете да искате поименно изброяване... Не визирам никой конкретно, дразня се като чета еднакви неща просто.... Даже не се старая да запомням кой се дъни с такива питанки, но ако искате списък и тук мога да се постарая...  Whistling Peace

Паломче, почувствах, че твоето име също трябва да го удебеля... Понякога по-острия тон е необходим, за да бъде чут някой.. И явно Дари има причина да пише именно с този тон! Освен това смятам, че така е по-добре, отколкото да има завоалирано лицемерие в темата и ненужно спазване на учтив тон, когато от ушите ти излиза пара заради написаните от някой глупости...

Макси, готина овчица си! Една такава вакла, ваклааааа........ Краченцата ти са малко късички, но пък мутрата ти е неповторима... Овча, дет се вика! hahaha

Цветуно, представям си те как се изнизваш от семейното ложе по терлици..  Joy

# 42
  • София
Ехо привет. Днес е много хубав ден за мен. Да се похваля - напускам работа и се кефя много - от първи октомври почвам нова работа, а това още повече ме радва. Единствената мъка ми е Ема - не искам да я оставям, ама няма начин. С тея гадни кредити не се живее лесно  Cry. Надявам се с баба си да се разбират добре и да свикне бързо с нея.
Цвети този хотел е точно на плажа - той е най-големия в Синеморец, а относно улиците - ми сториха ми се скоро асфалтирани, дори и тротоари имаше  hahaha.
Да са живи и здрави месечинковците големи.
Муни наистина на 17 е деня на София може и да е лудница вече в МОЛ-а, а и децата тогава не учат, та дай да помислим за друго местенце. А ще бъде ли тогава такава жега  newsm78.

# 43
Аз искам да питам нещо..

Кажете ми моля ви какво кисело мляко да давам на Крисуна , че се чудя тук... newsm78
Марката има ли значение?
Или да си квася от мойто , ама не си знам масленоста...както и да е  , да не ви натоварвам с моите проблеми...

Адитооо, честити 9 месеца  да е здравичка , добричка  и все така сладунка Heart Eyes

# 44
Някой? Нещо? ...

Нели , изобщо не те коментирам , казвам това което мисля директно и честно в "очи", не с лични съобщения както правят някой особи. Ти си знаеш за кого говоря. Не може да ми казваш какво да чета и какво да не чета. И не, не ме натоварват постовете ти. Просто обидно е , че над 50 жени са писали ,писали по темата , а явно някой не си прави труда да прочете. За това говоря, а не че нечии постове ме натоварват.

Скорпс, Мунито може да ти помогне със списъка. Същите питанки бяха и за ФМ през бременния ни период.  Mr. Green

Дуце мО, Идна си ми мИрИносова  Heart Eyes

Мушмулата ми се губи ... каде си мО , ти отношение няма ли да вземеш по актуалните теми...

Чиги, на мама си се е метнал , къдравелко. Ма много са ни хубави всички  Heart Eyes

За Адито   bouquet и голяма да порасте.

Общи условия

Активация на акаунт