ДЕКЕМВРИ - №87

• 12 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Честита 9-та месечинка на Ади! Да расте здрава, усмихната, умна и талантлива като батковците си! Hug
Макси, относно киселото мляко... и аз съм се замислила дали пък не може да се кваси кърмицата, а? newsm78 Ти май не кърмеше, или се бъркам нещо... или пък за друго някакво мляко си се замислила... ох оплетох се вече!
И да ви кажа честно тия дни, ако нямам много да работя ще взема да сквася 200-300 грама да видим дали ще се хване! Ще сложа жива закваска от млякото на дядо Мариновите кравички и ще докладвам какво е станало! Peace
Хайде лека ви нощ! Hug

# 46
Макси, мисля е най-добре да си квасиш от твоето си. Поне къщата ти е БГ и лактобацилуса ще е по-истински. Simple Smile Ако се чудиш коя марка да ползваш за закваска - ето ти идея. После да рапортуваш за резултата. http://www.vitaminwarehouse.com/shop/detail.cfm?sku=40465&rf … 75&zmap=40465

За киселото мляко - мисля нема нужда да се натискате още от сега да го давате - имат дечковците ни цял живот да го опитат, че и да го ядат. Иначе за справка, баткото съм му давала зелена Елена - прояде го почти двегодишен. В детската градина не знам какво ползват.

# 47
  • София
Аз напраУ останала без думи.
Щото моето дете кисело мляко не яде.
Ама имам друг проблем...
Ака само веднъж на ден. Нормално ли е?
Вашите по колко пъти акат и с каква консистенция  ooooh!
Ама и друго ме вълнува. Слагате ли възглавнички?
Ако да какви? С какъв пълнеж? Каква материя да е плата?!?
Щото аз на Белата съм заслала едно парче плат и и мятам едно одеало необлечено отгоре  Mr. Green
Ми с това майчинство 220 лв, кое по-напред...
Ами как се справяте със свекървите?
Моята не съм я виждала от много време, но сега ще ми се наложи  newsm78
Какво да и казвам, как да се държа с нея?
И друго... Вие секс правите ли с мъжете си?
Ако да по колко пъти на седмица?
И като споменах секса се сетих- Удрят ли ви хормоните?
Аз имам чувство, че ме гони критическата. Направо съм...
Мани, мани, че ше фана да се ма'на  Mr. Green
Абе такива едни ме вълнуват тези дни.
Моля отговорете на всичките ми въпроси.
Знам, че ме четете, не се спотаивайте...
И още мога да пиша ама се притесних, че ви затрупах с въпроси.
Аз съм една юношка бледна, незабелязана и недооценена в този форум.
Никой не започва поста си с моя ник. Нещо обидени ли сте ми  Rolling Eyes
И друго забелязах, въпреки, че мен никой не ме забелязва
но него ще го споделя друг път, че сега стана много дълго
и май ви отегчих, м?

# 48
  • Варна
malenush,
1. И Марта ака НАЙ-МНОГО по веднъж на ден, и то не всеки ден. Мисля че е нормално, защото освен кърма друго почти нищо не яде. Консистенцията и кашеста с малки парченца, миризлива и с най-различен цвят: от бледо жъличко до зеленикаво-кафяво (ако е яла спанак!).
2. Възглавничка не слагам, матрака сме повдигнали, ама едва се забелязва вече, щото тя денем много го тъпче.
3. Майчинството и мен не ме устройва и почнах да поработвам... Незнам кое по-напред...
4. Свеки е далеч и е готина. Незнам как е твоята, но май ще си е най-добре да се държиш естествено - така си си супер! Hug
5. Секс не правим. Naughty Мъжа ми не ме харесва вече - дебела съм била. А и малката се будеше, когато правехме и на мен не ми е приятно така... Blush Сега аз работя вечер, а той спи...
6. Хормоните ме удрят яко, ама и аз тях Simple Smile Истерична съм, ревлива, незнам дали и като вляза в критическата ще е така ooooh!
7. Аз поне не съм ти обидена.
8. Малко е дългичко, да...
Айде лека нощ II

# 49
Веднага се отзовавам.
На въпроса отговарям.
Мойто ака скромно в пъти.
Консистенцията променлива.
Възглавките ги пълним с к'вот сварим.
За свекито ... no coment, тая рубрика я следим из късо.
Секса в_къщи е мммммммм к'во викаш ...
Хормонален дисбаланс от всякъде.
За критическата съм ти казала , пий една студена вода и отвори прозореца.
Дано съм ти била полезна , ако не ... ме прескочи и не ме коментирай.

# 50
Май е време да се забрани Скайп чата..... Нещо активните участнички в него ги гони скуката (или критическата) и са станали заядливи.

Иначе на почти всички въпроси на Маленуш съм отговаряла - ама в други теми. Който го интересува - да си пуска търсачката.....

Sick

# 51
  • София
Дайв, мерси. Много си мила. Забеляза ме веднага  Embarassed
Знаеш ли, че имах едно гадже адвокат, който имаше вила във Виница?!?
Триетажна. Цял палат направо....
Ама то всъщност не ми беше гадже, защото аз тогава има сериозен приятел от Варна.
С него ходехме две години ама той не знаеше за този адвоката.
Че съм яла тортички в Дел сол-а и съм пила черешов сок на Виница.
Ама това е стара история. Обаче исках да ти споделя,
че и там има готини гаджета.
Искам и отдавна да те питам нещо.
Всеки ден разглеждам албумчето "Да се запознаем"
И там си сложила сватбена снимка, а си изрязала мъжа си!
Защо? Страх те е някоя от тези тук да не си го познае или нещо друго?
И мерси за вниманието. Ти наистина си ужасно мила девойка   bouquet

# 52
  • София
Аничка, мисля, че ти завиждаш, че не влезна в групичката на алтернативния чат.
И аз не влезнах, спокойно  Hug Hug!
Пращам ти две прегръдки, че да мога да те обхвана
И аз знам за търсачката, но съгласи се, много по-лесно е
да си попита човек тук.
Все някой ще му отговори.
Нали затова сме се събрали все пак.
За да си отговаряме....

# 53
  • София
Дари ти също си много мила
въпреки, че нищо не си споделила.
Но пък затова ми даде сила
и знаеш, че си те обичам мила!

# 54
  • Варна
Ха ха ха, Маленушче, моЙто мъж на пазара да го вържеш връзката ще вземат, него НЕ! Joy Не ме е било страх от вас, ама понеже като я слагах снимката и него го нямаше да го питам дали може и затова го резнах! Пък други снимки тогава нямах на компа и така - сватбена  Embarassed. По повод адвоката.... имаш ли му още координатите, че си търся любовник, пък той ми е тука наблизо, а аз с малката не мога много да шаря из града! Ако си струва момчето, де! Wink
Айде лека нощ III, че тука една статия я пиша 2 часа вечееееее, ама пусто любопитство...

# 55
маленуш,
Аз напраУ останала без думи. - Аз имам много , да ти метна неколко...???Щото моето дете кисело мляко не яде. - И мойто , но това не ми пречи да си питам , нал' тъй?
Ама имам друг проблем...- винаги съм готова да разрешавам хорските проблеми
Ака само веднъж на ден. Нормално ли е?- А ти по колко пъти дневно акаш? Тва да не ти е самосвал баси?
Вашите по колко пъти акат и с каква консистенция  - 1-2 според зависи , консистенцията варира , от полутечна , до твърда , пак според зависи , което не зависи от мен немога да променя, на аромат е силно и натрапчиво леко зашеметяващо  (прекаляват с есенцията струва ми се)
Ама и друго ме вълнува. Слагате ли възглавнички?- Тц
Ако да какви? С какъв пълнеж? Каква материя да е плата?!?-  Ти възглавници не си ли виждала, мисля , че по собствена преценка се процедира в случая
Щото аз на Белата съм заслала едно парче плат и и мятам едно одеало необлечено отгоре  
Ми с това майчинство 220 лв, кое по-напред...
Ами как се справяте със свекървите? -Това какво беше newsm78
Моята не съм я виждала от много време, но сега ще ми се наложи  - и аз като теб , с тази разлика , че не ми се налага , няма и да ми се наложи
Какво да и казвам, как да се държа с нея? - По- малко думи , научи я да те разбира само с поглед, избягвай тесните затворени пространства насаме с нея , ако тя влезе , ти излез.
И друго... Вие секс правите ли с мъжете си? Как да ти го кажа...
Ако да по колко пъти на седмица? Слува се...
И като споменах секса се сетих- Удрят ли ви хормоните? Удрят е слабо казано , някоя по силна дума за това няма ли.... newsm78
Аз имам чувство, че ме гони критическата. Направо съм... Си да , но не се притеснявай  свиква се
Мани, мани, че ше фана да се ма'на  А ти тук ли си ..извинявй не съм те видяла
Абе такива едни ме вълнуват тези дни. А уикендите как са?
Моля отговорете на всичките ми въпроси. - Това се опитвам да направя , но някой са силно подвеждащи..
Знам, че ме четете, не се спотаивайте...  Whistling
И още мога да пиша ама се притесних, че ви затрупах с въпроси.- О, не се притеснявай , аз мога още да отговарям, поне нещо смислено да свърша
Аз съм една юношка бледна, незабелязана и недооценена в този форум.- Аз съм те оценила преди доста време, оценките в края на срока
Никой не започва поста си с моя ник. Нещо обидени ли сте ми  - И това ще се промени
И друго забелязах, въпреки, че мен никой не ме забелязва
но него ще го споделя друг път, че сега стана много дълго
и май ви отегчих, м?  Не ,напротив , чувствах се, като на викторина
Ще има ли поощрителни награди?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 01:47 от Mаxi

# 56
  • София
Момчето е такова един път!!!
Значи вика: Ей, Мимееееееее, душата ми взеха тези твои розови прашки  Joy
И аз хън, мън, му викам: Бе аз нямам розови прашки бре! Де ги видя?!?
А той... Мииии, представих си ги  Joy
Ако сериозно търсиш, свързвам ви. Той малко недоскиФ и далтонист пада ама да не ти пука!
Няма да смесваме любовта със секс я  Joy

# 57
# 58
  • София
И понеже не успях да отговоря на другарката с ник : Макси ще го направя сега!
Въпреки, че поста и беше последен подред искам да се запише, че не е такъв за мен!
Всъщност аз съм виден психолог. И стоя тук и ви подпитвам. А вие... А вие?
Вие сте ме чЕкали!!!
Та Максункинс, въпреки, че това може да ти навее асоциация за скункс' , искам да ти кажа, че аз всъщност тайничко чета всичко, което ти пишеш.
И също така тайничко се надявам и аз да съм на твоето място.
Затова и гласувах за Криска с - (минус)
просто защото исках да ви стигна.
Прости ми  Praynig
И ако може нека да сме приятелки?
Аз не искам много от теб... един бейби кук, няколко чорапогащника и 2-3 фиби!!!
Съгласна ли си?!?

# 59
Преди няколко години, един колега ме нарече комунист щото се опитах да накарам мързеливите да работят докато замествах шефа..
Наречете ме и сега ако щете, но аз ви лозунгувам "ЗАБРАНЕТЕ ЧАТА", колкото и комунистическо да звучи! Ако не знаете какво означава лозунгувам, и аз не знам... Питайте друг! Мен ме гони критическата, нищо, че едва гоня 30  Mr. Green

Малка Мушмула такава.. Кви са тез неудобни въпроси?
Акита, възглавници, секс, свекърви.. Все мръсни и забранени неща!?!?
Да не ти е дошло? newsm78
Тук се говори само по темата! ДЕКЕМВРИ 87... К и с е л о    м л я к о... Д а р и н а...

Иначе ми хареса отговора на Максовцата - "Какво да и казвам, как да се държа със свекървата? - По- малко думи , научи я да те разбира само с поглед, избягвай тесните затворени пространства насаме с нея , ако тя влезе , ти излез."

И на края, не мога да не изкоментирам Дарина - No coment!  animal085

п.п. Айдееееееее........ Ново 200 за Крисуна и тайната на Маленуш.. Лоша Маленуш!

Общи условия

Активация на акаунт