ДЕКЕМВРИ - №87

• 12 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Хахахахаах  Joy
Скорпиту - много ме развесели. И аз като Максимилиана много тръпна в очакване някой да ме напише в одебелено черничко.
Като цяло съм за свободата на словото, че и чак прекалявам с нея, но това си е мой .....

Маленуш - много тежки теми повдигаш - поне една седмица ще трябва да се дебатира и мъдри по тях - пък дано накрая намериш отговора.
Всъщност - че кво му е на детето - повече от един път накъде. Другите въпроси ще ги оставя на другите - да има за всеки по нещичко.

# 61
# 62
Маленуш, (забележи удебелено , подчертано , с главна буква , в началото на моя п(Р)ост)
...и тва ако не е специално внимание

Не ти се отразява добре ПМС-то
Метни се на МПС-то и си оди при мъжлето
Обуй си нови чор'погащи
и  дай на батко да ги сдращи
После кат' олабиш напрежението
Ела си пуснеш пак мнението.
Твойто гласуване ми е извесно
за'тва земи се скрий нейде на тесно
Че ще видиш фиби през крив макарон
Ей ти за теб един летящ слон

Дайв, а розови прашки имаш ли  си Joy

Даре...нищо , просто ми харесва да споменавам името ти (при това го удебелих спешъл фор ю)

Маркиз Дьо Чат, Не можах да се стърпя Joy Joy

Масата, това последното си го свих от теб

СкорпитУ, скивах краченцата ми обсъждаш а? Не са ми къси крачката  а ми е гъста вълничката.Е, виж как мога си ги люлям:

Ти така можеш ли ? А? А?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 05:34 от Mаxi

# 63
Мария , Деси , Гери , К'о да прая като вЪ обичам и трите  newsm51

Мацата са хФърли на пода ... я извади тефтерЯ и сподели за киселото мляко. Не може да не си записала рецептата.

Добро утро на тълпата  Hug  Кафе не предлагам, но мога да споделя изгрева ,който гледах, с вас   Nature Sunny

# 64
  • София
Не четеш, Даринке, не четеш!!!
Айде, моля, събуди се и виж, че още вчера съм споделила.
Да не се налага да правя забележки!

Максо, крадла с крадла такава.
Аз съм стояла по нощите да ги търся тия човеци, и да ви разнообразя малко своите мнения, а ти наготово го сграби.
Айде за тебе специално една кака

Сетих се още нещо да допълня.
За това дето се сърдите, че едно и също нещо се пита по 100 пъти.
И аз вчера щях да питам нещо, ама нали сте станали зли се борих половин час с форума.
Трябваше ми инфото дето Венчо беше дала за желязото в храните. И какво правя, пускам "желязо" от потребител"невена" в търсачката и излязоха 5423985215 отговора, ама ще ми окапят очите.
Айде взех да ровя в "Покажи последните публикации на този потребител", та разгеле намерих.
И всичко това защо?
За да не ми се карате и на мен!
Стресирана съм, и отивам да пия кафе.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 08:47 от macata

# 65
Сориииииииииии Мац , бях афектирана и съм опущила  Embarassed иначе чета Фсичко.

Joy Joy Бе питайте си бе ... и за киселото мляко си питайте , даже ще споделя как го дадох тази сутрин за закуска. Сложих няколко лъжици к.мляко и бебешки бисквити колкото поеме ... Фил е доволен , аз също.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 08:53 от Дарка не яде попарка

# 66
  • Варна
Добро утро!

Бебобо, Честит рожден ден!   bouquet   bouquet   bouquet

Да ви се похваля, преди два дни водихме Алекс на фризьор. Косичката му беше доста пораснала и влизаше в очичките. Та така постригахме го, а детето рева през цялото време. Сега си имам фризирано момченце.

Приятен слънчев ден от нас! Hug

# 67
Ха, тъкмо и аз това гледах  Grinning.
Бебобо, честит рожден ден! Много любов, късмет и здраве за теб и близките ти хора!   bouquet

# 68
СкорпитУ, и студена вода да е - почерпка е! Пък и ще му върви по вода на детето! Grinning

Ако някой успее да закваси кърма да каже, направо ме убихте с тая идея. 

# 69
  • Sofia
Кокошка пред хамбара ко-ко-ко
зове,крещи повтаря ко-ко-ко.
Къде сте ми дечица
намерих ви храница ко-ко-ко.

Ту-тук сме мила мамо пи-пи-пи
изровил някои яма пи-пи-пи
и в нея всички всички пи-пи-пи
пропаднахме горкички пи-пи-пи.

това е специален поздрав за Кокошките от скайпуващата група! онезимити зли създания!

# 70
Браво ,Тони.Аз на мойта мома една щипка немога да сложа,тъй като няма косичка а вашия момък е вече подстриган.Мечтая си за момента в който ще правя прически и ще украсявам с ластичета и шнолки главичката на моята жива кукличка.Аз съм весела,усмихната и настроена позитивно дори и към форума.Пожелавам ви го и на вас това.  bouquet

# 71
Бебобо, честит рожден ден! Много късмет!  bouquet

# 72
bebobo, честито и от мен, с най-прекрасни пожелания

маце, пък и други с интерес към някой мой пост. можеше да ме питаш на лични или тук. аз ще си отговарям. то и аз съм назад особено със захранването, така че и не очаквам да ме залеете с въпроси Simple Smile

# 73
Бебобо , честит рожден ден , бъди здрава и обичана  Hug

# 74
  • София
Привет и от мен най-накрая в темичката.
Не съм ви напуснала бе, к'ви са тези глупости? Просто бях на море...

Сега, първо да честитя рожден ден на Бебобо и на тези, които съм пропуснала.
Бъдете здрави, щастливи и обичани!   bouquet

После да кажа на Жайгарова, че направо ме смая Анитка с това "да-да" - и ние цялото семейство й се радвахме много. <ъжа ми дори не разбра, че това е връстниче на Филип и после много се учуди кк така хубаво говори "да" Laughing

Сега да покажа и Филипински в септемврийското албумче - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281439&pid=7538827
а също и в моето, където съм добавила нови снимки, което бях позабравила да правя - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198040&pid=7539203   - на който му се разглежда де.

И накрая и от мен един поздрав...те си знаят за кого!

Вышла курочка-хохлатка,
с нею желтые цыплятки.
Квохчет курочка:"Ко-ко,
не ходите далеко!"

Общи условия

Активация на акаунт