ДЕКЕМВРИ - №87

• 12 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден бебобо! Много усмивки, любов и незабравими моменти със семейството ти пожелавам!

# 76
Честит празник, Бебобо! Пожелавам ти дълги години щастие с Дамян и татко му!

Вещичка, на мен не ми е странно, че Анита казва комбинации от различни звуци, в които влага смисъл, защото батко и беше същия, а и аз съм проговорила много рано. За сметка на това, с прохождането ще бъдем на опашката. Да се оплача колко лоша майка съм според моя син /нали рано проговори, какви неща знае да казва вече!/. Вчера съм плакала цял следобед, защото Деян ми каза "Затова ли ме роди, за да порастна голям и да ми се караш?" А само му направих забележка да не лапа четката за зъби на Анита /която купих само, защото тя искаше да лапа неговата/ и са еднакви, той пак недоволен, че неговата е драконче, нейната-кенгуру. В такива моменти се чувствам безпомощна и не знам какво да правя, и се чудя къде греша.
По този повод, миете ли зъбките на "малките деца"? Знам, че някои майки започват още с поникването на първото зъбче. Аз не съм почнала, но като доближавам четката до зъбките, все едно ги мия, тя се радва.

# 77
  • СОФИЯ
Честит рожден ден Бебобо!Много здраве и много усмивки!

Леле Жайгарова какви неща ти говори само твоя син Shocked Ние зъби на малкия не мием.И скоро май няма и да мием.
А форума пак започна да ми харесва! bowuuПак започна да се пише с рими,пак се включват с повече думи и тези от кокошкарника.Така е по-забавно да знаете!

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 15:30 от Галчоо

# 78
Бебобо, честит рожден ден!

Ама много мА кефите с вашите бръщолевения ( Mr. Green), ма мноУ! И така сте се улисали, че никой не поздрави Нони за новата работа  Naughty
Нонич, да ти е лека работата, да дават много пари, и да имаш повече време за сем., а и форума да не забравяш Simple Smile

Марина, аз също не съм мила зъбки, а знам, че е хубаво да се започне от сега, ама...
Ей ви нова тема, за миенето на зъби не сме говорили  Mr. Green А по повод на приказките... то какви ще ги чуваме. Аз като малка съм викала "че да не съм ви карала да ме гледате/раждате" и т.н. По-добре да не се трогваш толкова, като порасне ще се усети, че не е хубаво така да ти говори, лошо е, ако на 20 и ... год ти ги говори тези неща. Вероятно някога ще ни кажат, и че ни мразят, което едва ли ще е така.

Вещунке, Фил, голям мъж станал, че и плувец  Hug

# 79

Бебобо - newsm59

Нонич - Успех на новата работа! Сигурна съм, че Ема ще бъде ок, макар и без теб вкъщи! На мен също ми предстои да се връщам на работа през октомври и отсега ме стяга под лъжичката, а като дойде моментът не знам какво ще правя  Grinning

Вещичка - снимките са супер!!! Фил е супер сладък, голям е пухчо Simple Smile и колко е смел, как се радва като сте го къпали в морето - браво! Сияна не плака като я топихме, но и не беше особено възхитена, явно и беше малко студена водата, а и тя си е пъзла Simple Smile Дано догодина да покаже по-голям ентусиазъм, но кой знае  Joy

# 80
Честит Рожден Ден на Бебобо! С пожелания за много щастие!   bouquet

Нони, честита нова работа.  newsm10

Зъби ние не мием, все още. Моичкият не хареса усещането от четката за зъби /от тези, къдета се слагат на пръста/, а и пасти за зъби намерих само за над 1 год.

# 81
Честити рожден ден на рожденичката.  bouquet

Нони - прости ни - ние си те обичаме и следяхме сагата с двете работи. Много се радвам, че се нареди както ти искаше - УСПЕХИ и много готини и разбрани колеги ти желаем.

Вещи - Фил е много красив и весел. Нека да е все така. А мамка му стига се е крила зад тези очила.

# 82
Като казахме работа...след месец и аз се връщам (добре, че взех отпуска да съм си още малко с бебка). Вижте какво казват хората http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=117953&sc=nl - трябва да е детето до майка си до 1г. , ама като трябват пари, има ли избор човек. А Клер, каза, че сега повече щяла да пише, и като я гледам как се е заразписвала... Клер, кажи нещо, явно тая новата шефка яко ви е стегнала  Mr. Green

# 83
  • София
Ей момичета благодаря ви  Hug. Наистина ще имам нужда от подкрепата ви. Днес говорих със свекърва ми и малко се попритесних, ама съм сигурна, че ще се наредят нещата. На мен ми се иска сутринт да идва у нас, за да не вдигам Ема и да си спи детето, а тя ми заяви, че не можела рано да става  Shocked. Но ще почне да може избор няма.

Бебо честит рожден ден (макар, че аз ли съм сляпа, защото не я видях в списъка с рожденници). С пожелание за много късмет и весели моменти с малкия голям мъж!!!   bouquet  bouquet  bouquet

А Филип много ме на кефи, на фона на мойта която само плачеше във водата  Laughing.
Никой нищо не казва за срещата - ще има ли, няма ли да има, къде ще има  newsm78.

# 84
Благодаря ви за поздравите момичета Grinning Ние сме малко на моренцето, но все пак се включвам за малко да ви почерпя Grinning До скоро

http://i9.tinypic.com/7yqc8s1.jpg

# 85
  bouquet Malenush ,abe az vse se vkliuchvam mai kogato nikoi nqma  Laughing ,sigurno Beloslava e s drug rejim ,be Macooo  i ei ma na tuk ,a vas pak vi nqma ...

# 86
Obache davi kaja macki smqh se sas sulzi s vas,trudno mi e da se vkliucha,che nqmam svekurva ,nqmam muj... Laughing egati skukata pri men.Chudeh se kakvo shte komentiram  newsm78 ... Vijdam ,che ima i predlojeniq za liubovnici moje bi tam da se vkliucha i az ... Laughing

# 87
janeto, Жане ли си Яне ли си, добре дошла!  bouquet
Ако си Яне си адашка на щерката....  Heart Eyes
Предчувствам, че ще е весело с теб... Ни свекърва, ни мъж.. За първото поне ти завиждам! Crossing Arms
Включвай се по-често! Hug

# 88
Mмм какво щях да казвам...а да

Честит рожден ден на бебобо Все хубавини да ти се случат

Маце  ,

Жането - Янето, къде е мъжа ти ,как така нямаш мъж, може ли малко по-подробно, тази информация не ми е задоволяваща.  Mr. Green - Приятно ми е : Макси видна форумна любопитка , плюс това аз водя картотеката на отдела Wink

Цвети, с оная работа кво стана?

Mмммм.да не пропусне нещо и някой...най-вероятно ще .....

Маленуш...

# 89
  • Ilkeston
Здравейте!
Честит рожден ден ,Бебобо! Да си жива и здрава, и много обичана!  bouquet
Честита нова работа,Нонич!Да получаваш големи заплати и да ни черпиш някой път!  Mr. Green
Разгледах най-накрая всички снимки с бавния ми нет. Всички са страхотни малки дечица(Иве Wink-супер оформление за пореден път). Да са ни живи и здрави,а колко са ни и умнички  Hug
Аз "мия" на Иван зъбите още с появяването на първия. Ползвам бебешка четка и я стерилизирам,заедно с другите приспособления. Доколкото си спомням от прочетеното-трябва да се "изчеткват"(ако мога така да се изразя) още първите зъбки,за да се премахне събиращата се по тях плака. Правя го сутрин след закуска и вечер преди да си легне. Той много се кефи и даже иска да ръфа четката,но мен ме е страх да не се откъсне някой косъм и да го глътне.
Исках да ви попитам има ли таблетки за стерилизация в БГ. Сигурно ги има-при вас има по-голямо разнообразие на всичко,но да си питам все пак,защото не съм прочела никой досега да е ползвал.
Иван нещо кашля,дано не се е заразил от баща си,който беше грипав тези дни. Давам витамини,хомеопатии и т.н.,ама да видим дали ще се опазим. Ето сега пак се закашля-ужасно е,направо ми се къса сърцето  Sad Утре ще ходим на преглед,дано се е оправил до тогава.
Лека нощ! newsm46

Общи условия

Активация на акаунт