ДЕКЕМВРИ - №87

• 12 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Льонка, целувки на Тео от нас!

# 91
  • София
Добро утро и от мен.
Бебобо, честит рожден ден

Честита 9-та месечинка на Айчето, Тео и Борката.
Нели, мерси но сега ако искам палачинки кой ще ми ги направи? А? Аз не мога...

# 92
Маце, благодарско.

Хайде и нещо по-диетично за почерпка

Бебобо, честит празник. Желая ти много здраве и любов.

# 93
Честита месечинка и на Борката! /без да искам го забравих/
Маце, заповядай у дома. Току що допържих последната.

# 94
Добро утро ще се опитам да ви почерпя с кафенце тази сутрин...

дано да се е получило...

Сега по темата като гигледам тези бонбони как са били на море ме  е яд много че не го заведохме и нашия ама пусти страх, малък бил ма на сега догодина... Но всичките морски снимки на бебоците са разкошни... да ги изпапа човек...
А за зъбите да кажа ние четка си имаме ама зъби... е има вече два са се подали ама още няма площ за миене  Laughing
Паста за зъби аз съм чувала че ненедент е за бебета но не съм сигурна дали е подходяща за под годинка...
А във тази връзка вие давате ли флуор на капки, нашата педиатърка не го репоръчва но според зъболекаря ни е важен за децата и наистина прави зъбите им по здрави а аз се колебая от една страна съм против но от друга моите зъбки не са най-здравите...
И за срещата решихме ли нещо...

# 95
  • Варна
Привет!

Малките ни дечица са страхотни, сега успях да разгледам албумчето и да кача снимки. Ето ни и нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281439&pid=7558844 Забелязах, обаче че всички снимки са преди новата ни фризура, ще трябва да го снимам и да ви го покажа след това.

Аз още не съм почнала да мия зъбките, макар че имаме 6 зъбчета. Мисля от другия месец, но само при условие че намеря подходяща паста за зъби. Ако знаете такава моля да споделите.

Приятен слънчев ден!

# 96
  • София
Ох, хора, търпя критики. Не че съм много заета, просто тия две седмици се адаптирам и не остава време за писане. Като казвам "адаптирам", нямам предвид само неприятни неща - виждам се с колежки, бродя по магазините (и купувам, купувам... Blush), обядвам с приятелки и дори просто се скитам из центъра, оглеждайки хората. Ще ви призная - чувствам се добре. Явно съм активен тип човек, защото отпуската по майчинство никак не ми липсва. В момента кипя от енергия и не изпитвам угризения към бебето. Това е засега.

Я да ви питам нещо, абе бебетата ви увеличават ли постепенно количествата храна, която поемат? Моята Лилка нещо се е разяла като за световно. Не е дебела, 7900 е, обаче много е почнала да яде. Thinking

# 97
Добрю тро и от нас.

Като сме на тема зъбки - да Ви споделя, че някъде в Бг мама - четох, че Флоура може да бъде много опасен ако се дава прекалено често и по много. Проблема беше от това, че майките дават на децата си, а в детските градини в някои градове също им дават и така се натрупва прекомерно.
 Даре - това следващото е на сериозно - пробвах да намеря статията за Флоура с търсачката, но нещо явно не се справих. Ако не те затруднявам - дай една бърза инструкция как най - лесно се ползва. И от къде избирам къде по - детайлно да търси.
Разбира се и ние да се покажем - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281439&pid=7559448

# 98
Честит празник на всички,които днес имат повод.

# 99
  • Варна
Честити месечинки и годинки Wink на празнуващите вчера и днес!  bouquet Hug
Аз само набързо минавам да отчета: кърмата НЕ се кваси! Пробвах - не стана! Sad Така че не се хабете и вие Simple Smile
Тони, харесали сме си точно такъв диван като вашия! Hug Ама от Малкия сладкиш неможах много добре да го обледам - погледа ми все в Алексче се забиваше! Да го нацелуваш! Heart Eyes
Janeto, много сме, силни сме! С Валката незнам какво става, ама и аз съм на път да ставам самотна майка! Тия дни решавам окончателно! Та, сподели как е без мъж (предполагам, че е по-добре, ама ти може би знаеш повече)!
Хайде целувки от нас с бухтата - отиваме да опитваме днешната манджа, дано я хареса!

# 100
И при нас дойде Феята на зъбките и ни донесе 1 зъбче бяло и една червена точка до него.. Тръпнем в очакване на второто...

# 101
Ей - Скорпи - ЧЕСТИТО - Да е все бяло и здраво. А другите след него да не ги разберете как ще поникнат.
Брей тая ФЕЯ - ако се мерне на нашия сигур ще му изкара акъла и за това все още не идва.
Между другото и аз забелязах, че изглеждаш страшно отслабнала, но Бабчето ме изпревари.

Диве, Диве - да ти кажа и с мъж си е много добре, но ако е точния. Ти си знаеш и ще решиш най - правилно.
Даре - Новият ти ник е много шик.

И не на последно място Маце
- тези емотикончета са много сладки и щом не искаш да ти ги крадем - казвай от къде ги изрови - поне всичко да е с твое разрешение.
ООО гледам, че Шишкова ни чете - я кажи как е Викито, че съм се затъжила за сладките и бузи.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 13:29 от paloma_x

# 102
Да се изкажа и аз за  зъбите. Не мисля, че до годинка, е нужно да се мият с паста, просто трябва да се "изчеткват" от плаката, както каза Деси. Аз флуор започнах да давам, по препоръка на братовчед ми и жена му (и 2-мата са зъболекари, и имат дете на 4г, което също пие флуор). Та така, давам по 4 капки дневно, без събота и неделя (трябва да има почивки, може и примерно по 1м на всеки сезон, ама така ми е най-лесно, а и няма големи прекъсвания). По някога давам дори късно вечер, като съм забравила, защото не може да се дава с мляко и млечни продукти, та гледам да не е покрай храненията (че дори и пюретата има някакво си мляко и не смея). Та така. Трябва да си вземем и ние четка.

Клер, а за теб това много ядене, колко много е всъщност? Юлето пък започна да не си изяжда бурканчето с пюре, но това не ме притеснява.

Жането, и на мен ми стана интересно, пък нали сме и кукушарник, няма как да мине без да разнищим клюката ние. Дейв, а защо така и при вас? А от друга страна пък, не съжалявайте ако стане така - ето Клер, 3-ти мъж й е, ама е намерила точния, не е станало от 1-вия път, но не се е и отказала да търси. Така, че по-важно е вие да сте щастливи, отколкото да се тормозите с неправилния мъж  Peace

Ей го на, пак си намерихме клюка  Mr. Green

Макси, нищо не става за сега. Нямам време просто да седна да чета, че то не е лесна работа Simple Smile За сега сме на тема бизнес с риби, да видим какво ще направи моя мъж. Та някой ако иска риби, да свирка  Mr. Green

# 103
Нека и аз да споделя какво ни посъветва нашия зъболекар.Да почиствам зъбките с тампонче напоено с разредена кислородна вода.Dive за това нещо съвет не се дава и затова си позволявам само да ти пожелая най-искрено да вземеш правилното решение за теб и бухтичка(ах,колко сладко звучи-бухтичка) Hug

# 104
Е не мога да не ви дам едни задачки: http://www.hardwarebg.com/forum/showpost.php?p=1619342&postcount=3423  Joy Да не копирам тук, че е дълго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт