И аз не виждам снимките.

Ако не гледа филмчето с някоя от тия чавки (пускам и докато вечеря, че иначе ни побърква), то разиграваме сценки с тях или четем книжки пак с тях 

единственото дете, което си е чисто българче, е детето на нашите кумци. но пък майката е преводач към полския културен център
т.е. исках тактично да кажа, че петра или алекс няма как да попаднат вътре 
нормално - родителите все пак са чужденци или пътуват много /както и нашите хора - те практически не живеят активно в бг/ а и жената на посланика лично е предложила на нашите приятели, за да им направи услуга. + това, практически хората там нямат ищак да печелят - просто е трябвало да оправят някак своите си деца и са намерили удачен начин - използват сградата, вероятно говачът на дипломатите готви, таксата е незначителна и всъщност, изобщо не са бизнес ориентирани.
) правят точно така- имат си нещо като детска градинка за децата на служителите. Така мама и/или тати са близо до децата, но и си работят по- спокойно, за децата грижата е по- добра, а и така служителите са по- интегрирани в компанията и по- малко вероятно е да напуснат. Все пак децата си създават среда там също.
.
.
Толкова се вълнувах, а накрая пропуснах да ги видя 
ходихме съботата в патиланци и резултатът е, че днес патиланците сме ние. кейти се събуди с хрема и едва гледаща. и как няма да е така като имаше едно дете там, което му течаха сополите като река, а то само ги облизваше. за 2 часа, които бяхме там, не видях майка му да се появи.
колкото и да бутах кейти настрани, явно сме хванали бацила. за мен да водиш болно детето ти насам натам е пълна безотговорност и липса на елементарно възпитание. давай сега моето е болно, за другите ми е все тая.
..Тук посрещаме нова година, ако искате и вие можете
..Излизаш пак от там и до паркинга само търговци, не можеш да им откажеш просто и купуваш ли купуваш!
Масово хижите заключени, а до тях цъфнали хотели