С Ади цял ден си правихме сополиво-кашляща компания
На всички други болни пожелавам да са здрави колкото може по-скоро!
Милейди, благодаря ти за пожеланието за бързо здраве!
Сиса, честита прическа
А снимчица ще има ли преди и след 
Реничка, отдавна не си се разписвала, година може би? Вие в коя детска градина сте записали Ели?
Заговори се за полски работи ... Погъделичкахте ме, ей

майче, а в полския културен център случайно да имат нужда от още преводачи? Бих могла да работя дистанционно
Между другото съм ходила на подготвителни кандидат-студентски курсове в полския културен център преди години. Има също така и полско училище в Белите брези - базата също е на много добро ниво! А това с детската градина е страхотно, аз не знаех че има такава в София! Ако в близките 1-2-3 години решим да се местим към София - ето го решението на проблема с Ади И да - идеята ви е чудесна да вземете татко ти при вас! Хем ще помага, хем ще се възстановява сред любимото си семейство! И най-вече децата - те определено са ключ за щастие за по-възрастните хора!

от 4 багажа, само моят не пристигна. Добре, че някаква минимална част от моитр покупки бяха в багажа на едни приятели и всичко, което купихме за Ния беше в сакът на мъжа ми, та поне за тях не ме е яд. За съжаление цялата ми козметика бяла и гримове, барабар с четката за зъби я няма, та вместо да се радвам на хлапето си цяла вечер се занимавах с пазаруване по неволя.
За марката- аз нямам какво да каже- вкъщи е сбирщайн от какви ли не марки, така че стискам палци да си се спряла на много качествени уреди 
/ - седи и си изброява. А буквата 3 и цифрата 3 естествено са едно и също, това е Байо/понеже не може да каже "з"/. Та гледа онзи ден тегленето на тото2. Изтеглят числото 35 и Деян надава радостен вик: Байоооо! Следва 17, мълчание. После числото 38, и той пак: Байоооо!
Чесно казано, моето двуумение изчезна докато разглеждах снимките. Ники като видя Яна реши, че и тя трябва да е булка
(вече официално е малка жена).