НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 19 тема

• 15 538
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Ето ме пак, и аз съм болна  Crossing Arms
С Ади цял ден си правихме сополиво-кашляща компания  Twisted Evil
На всички други болни пожелавам да са здрави колкото може по-скоро!
Милейди, благодаря ти за пожеланието за бързо здраве!
Сиса, честита прическа  Grinning А снимчица ще има ли преди и след  Rolling Eyes  Blush
Реничка, отдавна не си се разписвала, година може би? Вие в коя детска градина сте записали Ели?

Заговори се за полски работи ...  Погъделичкахте ме, ей  Heart Eyes
майче, а в полския културен център случайно да имат нужда от още преводачи? Бих могла да работя дистанционно  Blush Между другото съм ходила на подготвителни кандидат-студентски курсове в полския културен център преди години. Има също така и полско училище в Белите брези - базата също е на много добро ниво! А това с детската градина е страхотно, аз не знаех че има такава в София! Ако в близките 1-2-3 години решим да се местим към София - ето го решението на проблема с Ади  Mr. Green

И да - идеята ви е чудесна да вземете татко ти при вас! Хем ще помага, хем ще се възстановява сред любимото си семейство! И най-вече децата - те определено са ключ за щастие за по-възрастните хора!

# 211
Привет и от мен. Ей много болни деца. Бързо да оздравявате всички  Hug
Ние изкарахме един много приятен дълъг уикенд във Флоренция и околностите. Много, много ми хареса и със сигурност сме решили, че ще повторим, но с нашите коли, че са по-комфортни и можем да накупим всичките неща, които си харесаме. Страхотно време, страхотни селца. страхотни гледки, страхотно вино и капучино Simple Smile
Бях впечатлена от Дуомото (Катедралата) във Флоренция. Просто очи не можех да откъсна от изяществото на всеки един детайл. И до днес не мога да проумея как с толкова примитивна техника хората са създавали такива шедьоври в огромни размери. За съжаление се отказахме да чакаме няколко часа на опашка за галерия Уфици, но другия път ще си вземем предварително билети Simple Smile
Супер шопинг направих, обаче....багажът ми не пристигна  Cry от 4 багажа, само моят не пристигна. Добре, че някаква минимална част от моитр покупки бяха в багажа на едни приятели и всичко, което купихме за Ния беше в сакът на мъжа ми, та поне за тях не ме е яд. За съжаление цялата ми козметика бяла и гримове, барабар с четката за зъби я няма, та вместо да се радвам на хлапето си цяла вечер се занимавах с пазаруване по неволя.
Преди да тръгнем бях тръгнала да се разболявам от един вирус, който витаеше из офиса, но хомеопатката ми даде някакви неща и за 3 дена забравих за какво иде реч. Ния засега също се крепи, като заменихме едночасовата схема за сополите (през час се дават разни препарати) с нормалната поддържаща схема и да видим колко време ще издържи. Тя реално не е имала сополи само леко й се беше запушил носът, но аз взимам на секундата мерки и засега май се държи.
Иначе казва "Р". Дори където не трябва. Аз така и не се научих да я казвам тази буква  Embarassed

# 212
Алекс е на детска градина от днес.Води я баща й. Във фоайето на градина ревяли пет деца  и той се почувствал много зле. Алекс била спокойна , казала ,че ще ги успокои Simple Smile

И аз съм болна. Отивам да разгледам снимките на никики Simple Smile

# 213
Слънчев ден на всички!
Прическата не мога да покажа преди, щото не съм правила снимки Confused

Dominika защо имаш полски гъдел? Учила си езика или нещо в кръвта? (може и да си казвала, но аз съм пропуснала)

Иначе казва "Р". Дори където не трябва. Аз така и не се научих да я казвам тази буква  Embarassed
  и Ники вече казва "Р" но само пред отворените гласни, пред затворените не се справя.

Вчера Ники стана на на 2 и 11м., т.е почва обратното броене и аз вече леко съм на вълна Рожден ден

nikiki - при снимките ти видях една на тризнаци, които познавам от нашата площадка - големи сладури!.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 14:52 от Sissa

# 214
никики,хубави  снимки.
Но най-много ми хареса ,естествено ,Криста.Голяма сладурка е тя ,чаровно  и артистично  детенце  и това ясно личи от снимките ,независимо от апарата ,с който си снимала. Simple Smile

# 215
  • София
Здравейте!
Децата са на градина, Калина се адаптира напълно (пупу). Харесва ми в градината повече, заниманията им са много, на нея също и харесва повече. Имат музикално във вторник и четвъртък. Пеем "Вятърко листи в гората повей..." Това и е любимото занимание.

Колко парички е Бронховаксон-а? Аз първо ще ги заведа в четвъртък на лекар и тогава ще го питам, но исках да се ориентирам...

Оздравявайте бързо!!!!

# 216
и най-накрая добра новина от мен. файнали, днес капарирах така мечтания ламинат. наобикаляхме цял месец магазина и все го нямаше - нито в началото, нито се появи при следващи доставки - нищо! и днес, когато за пореден път наминавах уморено да питам дали някой ден ще присигне контейнер с тоя десен, изведнъж ме изненадаха повече от приятно. другата седмица най-накрая ще си го получим! аз доволна!
+ това, наобиколих и към фабер. май пакетно ще купуваме фаберови уреди пък да става каквото ще. нямам нервид а обикалям технополиси и други такива в стремеж да намеря същото качество с 5 кинта по-евтино. от едно място и на куп. навярно ще изчакаме да започне стройко - и без това в следващите 2 седмици яко сме на семено-депресивна вълна. тъкмо да поразчистим облаците и се хвърляме на ударен пазар. сега е моментът някой силно да препоръчаме своите си уреди и да ме разколебае в избора на марката  Mr. Green

# 217
Привет  Grinning
majceto, да ти е честита находката и да си ходкате по нея дъъълги години  Wink За марката- аз нямам какво да каже- вкъщи е сбирщайн от какви ли не марки, така че стискам палци да си се спряла на много качествени уреди  Peace

О, сърдечно благодаря за комплиментите за сватбата  Blush  Hug Аз вече не се харесвам и си намирам 100 неща, които сега не бих направила като визия, но здраве да е  Laughing Ето за пропусналите нашата голяма луда бг сватба

Отивам да разглеждам снимки, а на болничките- бързо да оздравяват и да се адаптират към градинките!

# 218
думата "Флоренция" и линкът "сватба" ме накараха малко да живна  Mr. Green напоследък съм полуумряла, чета тук и не пиша нищо, защото съм недоспала, в сатурнова дупка и не ме кефи времето. Деян пак направи ангина - тъкмо се закрепи след вируса или там каквото беше, и в последния от трите почивни дни сутринта го втресе, за 10 минути вдигна 40 градуса, така три пъти през деня... даже си позволих да извикам бърза помощ, че в почивен ден къде да ходя...не и при дежурните в поликлиниката  Mr. Green болестта му трая 1 ден, но не ходи на градина и така ще е до края на седмицата. така че се чудя вкъщи на кого по-напред да угодя, единият постоянно иска да яде,  а другият веднага измисля ,че му се пишка, ака или пие вода  Mr. Green

так исках да кажа, че почти неблагородно завидях, еххо, за малката и много съдържателна екскурзия. а аз до Флоренция не съм стигнала, има какво да се желае.
снимките от сватбата пък ми напомниха, че е било едно безгрижно за мен лято.
В момента хормоните ми са се разбеснели, имам още 7 кила за сваляне, косата ми пада, имам пъпки, а кожата ми е толкова суха, че никакви олиа не помагат. Днес закупих първите продукти, които да ми помогнат да подобря своя лук  Mr. Green

Доминика, да се оправяш бързо  Peace много мразя да съм болна, и винаги се сърдя на тези, дето са ме заразили, дори да не са виновни Simple Smile

майче, какъв е този специален ламинат? Кажи, че ми  еинтересно, аз нали се хвърлях на зелен ламинат за детската и сега се радвам, че не купих такъв. Та още имам слабост към разглеждане на каталози Simple Smile
моите уреди няма смисъл да ги рекламирам, обаче ги взех за без пари и засега се държат достойно.
а баща ти иска ли да е при вас с внуците?

сетих се за буквата Р като споменахте - на деян най-накрая му срязаха юздичката под езика, вчера. сега ще видим дали ще има ефект върху произнасянето на някои звуци, вкл. Р. Но няма да е скоро де.
Той както не говори, взе да научава буквите и за всяка буква има предмет, човек или животно. та днес прочете по този староегипетски начин думата "застраховки"/аз пък одрасках колатаSad/ - седи и си изброява. А буквата 3 и цифрата 3 естествено са едно и също, това е Байо/понеже не може да каже "з"/. Та гледа онзи ден тегленето на тото2. Изтеглят числото 35 и Деян надава радостен вик: Байоооо! Следва 17, мълчание. После числото 38, и той пак: Байоооо!
Вашите говорят, всички сте напред с лафовете, обаче ние сега започваме и ми е много смешно Simple Smile Половин час разглеждаме книжка с професиите, и накрая го питам какъв ще стане като порасне.... и детето рече"мууууу".

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 18:48 от тити

# 219
*MILADY*   благодаря, че пусна снимките - НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА БУЛКА СИ!  bouquet Чесно казано, моето двуумение изчезна докато разглеждах снимките. Ники като видя Яна реши, че и  тя трябва да е булка Joy (вече официално е малка жена).

majcetoЗа   - уреди- аз лично съм фен на gorenje, но в къщи миалната и пералнята са AEG - много доволна съм и от двата уреда. Въпреки, че е хубаво на външен вид всичко да е една марка, не мисля че има такава, коята да предлага всичко качествено. Успех в търсенето

# 220
ламинатът не е специален някакъв, марков или скъп. дори не знам кой е производителят. просто шарките многo ми легнаха на сърцето. изглежда като тънки бамбукови пръчки, наредени една до друга. светъл е, но пък нюансите са меки, преливащи се и непретенциозни, и ще мога да сменям цветовете на мебелите и стените както си искам /което е важно за мен, щото не ме свърта да гледам червена стена повече от година/. уви, имам концепция само за дневната и кухнята, така че двете детски стаи ще чакат официалното си подобрение за когато му дойде времето. а за зеления ламинат - спалнята горе е със зелен подо. не ме дразни, но не ме и възхищава. без/раз/лично ми е  Peace
за уреди - май съм фен на самсунг, но ако се хвърля на предпочитаната марка, това ще означава, че трябва да пазарувам от 2-3 магазина, а не от един, както ми се искаше  Rolling Eyes
за татко - не, не е фен да остане в софия, но се надявам да го склоня. той сам вижда, че не е работспособен в момента. ако се върне в русе, това означава да е сам през по-голямата част от деня докато мама е на работа. а ако е тук, поне ще си има мен за компания. и децата. и камината. и люлеещия се стол  Mr. Green

тити - не ти завиждам сама с 2 бебета. а деян вбебенява ли се покрай малкия?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 20:41 от majceto

# 221
здравейте,
Майче браво за ламината,
всички болни да се оправят, моите са добре вече но още кашлят
Криста е много сладка на снимките, а какъв голям поход сте си спретнали, каква красота е била там, и въздуха сигурно е бил като елексир
тити и аз съм като теб в депресия, чувствам се пъпчива и дебела, надявам се да съм в предрожденна дупка и да се оправя след рд
Времето тук е чудно, топло слънчево,  децата са обградени от хора и аз почивам, сега отивам да пуша нергеле

# 222
Днес ми е прекрасен ден!Благодаря за Криста, Деси да, много е артистична и интересна, а когато започне и да и се разбира повече какво приказва сигурно често ще ме слага в джоба си! Grinning
 Сис Ники е прекрасна, ах тези очички, много се радвам , че успяхме да се засечем (макар и набързо) ..Страхотни сте и двете! Hug Heart Eyes
 Утре сутринта съм на генекологичен преглед стискайте ми, МОЛЯ, палци! Уверена съм и вярвам , че ми няма нищо, подкрепете ме и вие!  bouquet

Да се похваля : Излязоха и последните резултати от изследванията на Криста - всичко на 100% е наред с нея..много съм щастлива! Laughing

# 223
Никики, браво. Дано скоро д ане се разболявате.
И аз съм в дупка - дебела съм, вчера се подстригах много и сега не се харесвам, татко си тръгва днес и аз си поревах порядъчно - резултат червени и подпухнали очи.
Детето е добре, надявам се. Само се отговаря - снощи пак е била без шапка на вън и аз питам - защо не си сложи шапката, а отговора беше - аз търсих и чантата смъкнах ама я няма. По повод на това, че татко си тръгва - аз плача и тя пита - мамо какво стана, аз отговарям мъчно ми е за дядо ти, искаш ли да остане да живее при нас, а тя казва - не, искам мама и тате. Аз пак - ама и аз искам моя татко, а тя - аз не, моя е тук.
Майче, за уреди е мога да ти кажа. Моите не са нищо особено, то и кухнята е още старичка. Тепърва ще я правим.
Всички болнички да оздравяват.

# 224
Аз пък се чувствам във форма - намирам се за неотразима. Flutter
Шегувам се ,но не съвсем. Sunglasses

Пералня  AEG - много я харесвам .Не е от най-тихите ,но вади прането почти сухо  и работи бързо ,а за мен това е  важно.За миялна машина - Bosch.

Общи условия

Активация на акаунт