НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 19 тема

• 15 534
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
karitta при всички фирми за почистване много зависи кой екип ще дойе. Има такива, които са много свестни, има и страхотни мърлячи.

# 91
Майче, как са нещата при вас? Мисля, че съм виждала любимата баба на снимчици като си пращала! Дано да има възможност да се радва още дълго на правнуците си! Стискам палци и с баща ти всичко да е наред!  Praynig
Клара, дано сте се разминали с антибиотика и болките вече да отшумяват! Дано и Зейна е вече добре!
Sissa, съжалявам за близките ти!  Sad
buba_katinka, дано и твоят дядо се оправи!  Praynig
Днес е Кръстов ден - хубав празник! Нека се помолим за много здраве и лошите неща да останат назад!
МилейдиHug
karrita, наистина е късмет на какви ще попаднеш.
exxo, радвам се, че сте овладели положението и предполагам утре Ния ще е пак на градина.
Успех на всички дечица, които тръгват на градина утре! 
Били, успешен първи втори учебен ден на Ванко! А с Гошко има ли развитие?
Сердика, къде си, миличка!? Липсваш ми!  Heart Eyes
Лека вечер!

# 92
  • Пловдив
Милейди, прегръщам те силно HugНе губи надежда.

Майче, надявам се близките ти да се оправят.

За съжаление има много болни дечица, на които пожелавам бързо оздравяване.

Дано утрешният първи учебен ден е успешен за всички дечица.

Аз утре пристигам в София по работа, което означава ранно ставане, но пък за сметка на това Росен е щастлив, че няма да ме има и баща му ще го води на ясла и ще го прибира после

По - хубава, успешна и спокойна седмица желая на всички   bouquet

# 93
  • Gabrowo->Sofia
Искам да пожелая на всички успешна и добра седмица. Няма начин да загърбим тъгата от миналите дни, но пък дано следващите носят само добри вести.

А ние днес открихме първият учебен ден. Вчера се прибрахме с Ваньо, тази сутрин обиколихме по график за бележка от личната лекарка, за цвете за госпожата.... и неочакво за мен без драми влезе при децата....

# 94
Здравейте и честит първи учебен ден на всички ученици, учители и на нашите малки ученичета в детската градина!

Ади днес тръгна на градина. С голям рев. Беше се вкопчила в мен, влезе с крокодилски сълзи - все едно никога не е ходила на ясла. Дано в близката седмица свикне с промяната и дано и хареса в градината и да си намери другарчета!

Милейди, слава Богу, че си попаднала на добър лекар! Нямам думи за останалите, идиоти - 2 седмици си била в критично състояние  #2gunfire Нека оттук-нататък животът ви тръгне по старому, пък февруари-март пак ще му мислите  Hug Сега ти пожелавам щастливи дни със семейството, луд шопинг и много шоколади  Grinning И най-вече до дни да си в същата форма, както преди месец-два!

Майче, и при теб положението не е весело  Sad Виждам, че си реалист и си достатъчно силна да се изправиш пред действителността! Може би е тъпо това, което ще напиша, но рано или късно всичко си има край  Confused Бъди все така силна! Ако все пак може да стане чудо - пожелавам ти да ви остане време с баба ти да те научи да плетеш  Hug На баща ти желая да попадне на добри и свестни лекари и бързо да пребори болестта! Дръж се, миличка!

Сисса, моите съболезнования! В последно време много добри хора си отиват! Но това е живота - идва и си отива! Желая ти да пребориш тъгата и мъката, радвай се на детето си и се оглеждай в неговите усмихнати очи - там е смисъла!  Hug Hug

Клара, аз бих дала антибиотика - не е шега работа възпалението в ушите!

бубе, желая здраве на дядо ти и по-малко тревоги за теб!

Успешна седмица на всички   bouquet

# 95
Да се включа и аз.
Честит първи учебен ден на тези, които днес почват училище.
Кити днес е на ясла. За да е весело се събуди с гноини сополи. Беше обещала, че няма да плаче - е не плака докато влезе. В градината са всички деца, които познава само групата и госпожите са нови. А госпожите не са нашите - сборна група е. Та влезе, огледа се, каза си името и се наде вой - мама и тати. Дано устиска и да се разминем само с сополи, които въобще не ми се вярва.

# 96
и утре половината група със сополи?

# 97
Чеситта нова седмица - дано тя бъде по добра!

Чеситито на всички ученици - да е успешна и ползотворна новата учебна година! И на техните майчици, който ще минат през тревогите и радостите на училищният живот с тях Hug

Благодаря за съпричасността и като ирония на съдбата в деня на смъртта на моите близки на малкият им син се е родило момиченце, което е дълго чакано дете, след многогодишна борба с безплодието - незнам ирония ли е това?!?

buba_katinka  - не се видяхме, защото точно тогава ми се обадиха и ми казаха лошата новина Sad, но искам да кажа на тук присъстващите, че в Морската се засякахме с Кити, която е невероятно чаровно дете и впреки че не съм я виждала повече от година веднага познах сладките тръпчинки от километър.

Dominika  - пожелавам бързо приспособяване към градината.

Клара - за съжаление за ушите бих се присъединила към мнението на buba_katinka  и другите за вземане на спешни мерки, вероятно от многото истории за увреден слух. Но лекаря, ще ти каже днес и чакам да се включиш.

# 98
  • София
Добро утро Simple Smile

Sissa - много съжалявам за близките ти...не знам дали е ирония, някои хора вярват, че когато в едно семейство има смърт и раждане в един ден, умрелите дават силите си на новороденото детенце, то да е живо и здраво....може и така да е, в деня в който аз съм се родила също е починала прабаба ми....аз на косъм съм оживяла... не знам има ли нещо вярно, но за мен има някаква логика, ако вярваш в такива неща....

Иначе - днес и Филип тръгна на градина, влезе без рев...да видим как ще изкара деня....много ми е притеснено...казаха, че ако има нещо ще се обадят, но някак не вярвам...иначе ще си го взема към  три и половина....

# 99
Добро утро, момичета  Hug Благодаря ви за подкрепата и за всички мили думи  Hug  Heart Eyes За сега всичките ми молитви са насочени към моето възстановяване, колкото и да е егоистично може би. Направила съм си планове да се разсейвам с разни приятни занимания през идните месеци и така....Сега при нас започва сезонът на рождените дни и се надявам това да ме отвлича от мислите ми  Rolling Eyes

Майче, не знам какво да ти кажа, миличка  Confused Сила и поне крепи колкото е възможно положителната си нагласа за добър завършек на нещата. С риск да стана банална, но пак ще повторя, че съм насреща за каквото и да се сетиш. Ако можем поне с лекарите нещо да помогнем тук?

Sissa, моите съболезнования за близките ти   Sad А за другото- май често се случва така. Моят малък братовчед се роди точно няколко часа след смъртта на бащата на вуйна ми, а той се бори толкова дълго с болестта си,  само за да може да види внука си  Confused Хората идваха вкъщи и казваха едновременно "Моите съболезнования и Честито". Животът е безмилостен на моменти....
Да им е честито малкото момиченце все пак и да компенсира поне до колкото може болката им.
В такива моменти наистина не знам какво би било редно да се каже...

Dominika, пожеланието ти много ме развесели и ми допадна  Heart Eyes Благодаря ти  Hug С шоколадите вече напредвам сериозно- два за един ден вчера  Whistling

buba_katinka, а как така ви взеха със сополи на градината?

Пожелавам на всички ни слънцето да изгрее в дворчетата ни и най- накрая да си организираме среща, за да си побъбрим за хубави неща   bouquet

ПП. Честит първи учебен ден на малките ученици в училища и в градинки   bouquet

# 100
Честита нова учебна година ва всички ученици!
И за нас е първи ден на градина. Малката рева много, и ме стиска и не ме пуска   Cry. Направо ми толкова свито. поне има няколко деца от яслата, които познава. Но съм сигурна, че ще реве сигурно две седмици. А лошото е, че едната г-жа не е нейната, а по заместване, което значи, че тъкмо ще свикне с нея и ще дойде истинската и пак рев.
лека седмица на всички и по-добри новини!

# 101
Ния и тя ревнала днес. Първата грешка беше, че аз се качих горе, ама майка ми ме помоли да ги закарам, че валеше. Втората била, че са я накарали да яде и тя като ревнала "Искам мама". После върнах лентата и се сетих, че Ния още в колата ме питаше "Мама, нали няма да ям". Утре ще я нахраним в къщи и ще ходят заедно с още едно детенце, което е свикнало с детската градина.

# 102
  • София
Здравейте , отново и от нас !
*MILADY*   Hug
Майче , стискам палци!
Sissa, моите съболезнования за близките ти   !
Клара , как сте?
Ние сме добре.Аз все още съм в болничен до 23.09.На 24.09 съм на преглед и ще видим тогава какво ще правим.
Алекс е на градина от четвъртък.Много е доволна.Събота и неделя даже беше сърдита , че няма да ходи.Дано да е все така и да не се разболява.
В сряда я водихме на контролен преглед за третата сливица.Първият ни беше началото на май месец и тогава я спряхме от ясла.Положението много се е подобрило от тогава и докторът каза да я пускаме на градина.Операцията за сега се отлага.Май месец беше с почти трета степен големина и силно възпалена трета сливица.Сега е със втора степен и напълно здрава.Ушите и носа са в перфектно състояние.Викат ни на преглед пак месец ноември , за да види след като е ходила на градина и боледува евентуално до тогава , дали е тръгнала пак да се влошава или сме го израснали.Дано да нямаме проблеми пак.
Честит първи учебен ден на всички ученици   bouquet
Лек ден !

# 103
А, не тити. Тя цялата група е със сополи от миналата седмица. А пък и нямам друг избор - болнични не ми дават за едни сополи, от работа не ме пускат, мъжа ми също.
Ами взеха я - тя е с трета сливица, а там сополите са почти постоянни. Не текат, а си стоят някъде вътре и само и хъхри носа. Аз понеже вече знам как и се променя дишането и започнах да пръскам през 10 мин стеримар и така изкарах малко. А съм сигурна, че е настинка - тук рязко застудя и веднага и се отрази.

# 104
честит ви първи учебен ден! аз съм ужасно щастлива, че за нас не е  Laughing може и егоистично да звучи, ама така ми е добре с детето наоколо.
каррита, миличката кари...надявам се да свикне бързо, такава добра душичка е тя  Heart Eyes
а мен днес успяха да ми вдигнат кръвното ужасно много и то близки хора  Twisted Evil пфу, яхнала съм метлата, ама в това дъждовно време не знам накъде да излетя. отивам да разхвърлям гардеробите и да сменям летните парцалки със зимни такива.
пожелавам ви хубава и усмихната седмица!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт