НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 19 тема

• 15 544
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Милейди, жив и здрав да ти е рожденника
Вода в предишната градина носехме всеки месец по галонче, там им наливат в определени часове, винаги в 4ч след слетобедната закуска им сипваха вода
Тити аз Нур още май месец я изключих от държавната градина, сега ходи в частна, ходи силно казано, но съм доволна
А това което писах за храната си е за държавната градина, и много често следобед даваха сухи пасти, вафли, и други боклуци, през деня ги тъпчеха с бисквитки, зрънчовци и други нещица за да им слушат  Sick
...че им дали нещо в чашки ,но тя не го яла...
Една бисквита счупена на две и залята с нишесте в алпака чашите. Сиреч бисквитена торта  Mr. Green

Laughing Laughing
това аз много го обичам,  Crazy
Децата явно са прескочили антибиотика, но аз щеси го купя, че са ми нестабилни още а там не ща да ме изненадват, колко лекарства съм накупила, ужас, през ден по над 100лв отиват,
Ние ще пътуваме за Ливан, нямам търпение, там днес било 33гр, много хубаво още лятно време,

# 181
Клара  - каква страхотна възможност да удължиш лятото....остава да са здрави. Пък нали знаеш по добре с лекарства и здрави отколкото обратно Wink

# 182
  • София
Здравейте!
При нас нищо ново.Много ми е мързеливо днес.
Клара , приятно изкарване

# 183
добро утро,
Колко деца днес се радват че няма градина, а има ли такива които се сърдят че днес не са на градина  newsm78
Докито каза че Нур имала проблем с третата сливица и като сме се върнели ще я подложим на лечение с някакви хомеопатични хапченца, и наистина Зейна и Нур почнаха да кашлят заедно, но Зейна сега почти не кашля а нур все едно сега почва с кашлицата, и хремата и изобщо гърлената и част често се влошава и трудно се лекува
Надявам се наистина да съберем много слънце и топлинка като заминем

# 184
  • Враца
След 5 дни ходене на градина, вчера се прибрахме съ сополи, вечерта леко покашляше, а сутринта се събуди наакана до ушите Sad
Започнах смекта, сока на хип, компот от дренки, слагам нисита кремче в носа, но ме притеснява, че като се оригва Embarassed има някаква ужасна миризма. Утре май ще се обадя на педиатърката да видим какво ще каже

# 185
  • Gabrowo->Sofia
Мда, и Ваньо вече е със запушен нос след 5 дни в градината. Днес сутрината изгубихме доста време докато намерим аптека, в която да ни приготвят капките.
Колко деца днес се радват че няма градина, а има ли такива които се сърдят че днес не са на градина  newsm78
У нас 1 бр. в чуденка. Първо пита с прискърбие "днес няма ли каки и батковци?", после не иска да излиза на разходка, за да не идем в градината..... и сам не знае какво иска Simple Smile
Клара, на вас леко пътуване и приятно изкарване.

# 186
  • София
Здравейте!

Не знам дали има деца, които се радват, но аз много се кефя на трите почивни дни. Аз и преди ви казах, никога през живота си не съм работила толкова много.

# 187
Ние се завърнахме снощи от Родопи, беше прекрасно..уф още ми е криво, но нямаше как да останем още!Времето бе много рисково през деня жега и пек, вечер буря, дъжд и без ток из хижите..Като цяло навъртяхме 1236км. , всеки ден бяхме на различно място, прекрасно беше, но като всяко хубаво нещо и това свърши! Heart Eyes
Майче, Милейди една силна Hug  от мен!
Бубка за третата сливица не винаги се маха!На Криста "Огромната" е наследена от баща й, но той все още си е с нея и честно казано съм изумена, как (от близо 5г. сме заедно) не се е разболял нито веднъж?Ако му има нещо, то то е хрема и нищо друго!
Болни дечица ако има да оздравяват (вкл. и моето)..За Криста какво да кажа, врънка ме днес цял ден да ходим на колата  Crazy , еми как? ConfusedИначе вече 5-ти ден необяснимо повръща, ако яде по тежка храна!Не е болна, няма сополи, не кашля, няма Т, няма разстройство, но повръща!След вчерашната пауза(цял ден без да повърне) днес на два пъти успя да ме стресне!Пуснахме изследванията за детската градина и засега кръв и урина са в норми, остава да излязат акото и "тиксото" - дано всичко да е наред! А относно детската градина определено има желание, повтаря ми постоянно "Гадина, гадина", ще я видя!Това за което съм се запалила (от сега) Party е да я запиша на  модерни танци , предложиха го от градината и мисля да се възползвам, че тази нейна енергия няма край! Wink
По-късно ще пусна и малко снимки! Hug

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 23:51 от nikiki

# 188
Eхоооо къде сте всички? newsm78

# 189
Част от нас са тук, ама не им се пише никак  Confused

Добре сте се завърнали от Родопите и бързо оздравяване- както и на всички други болни  Hug

# 190
Част от нас са тук, ама не им се пише никак  Confused

Добре сте се завърнали от Родопите и бързо оздравяване- както и на всички други болни  Hug

Благодаря за пожеланието, тя Криста е добре, вече втори ден не е повръщала..аз проверявам през час  Crazy резултатите й онлайн, но все още ако и "тиксо" не са готови!Чакам с нетърпение да почне детската, че нали от 15-ти е започнал "учебния план", а тя нашата Крис и без това е малко по назад от другите.... Confused..
Милейдинка  Hug прегръщам те силно! Hug Heart Eyes
Ето и малко снимки от "планинския ми телефон" http://prikachi.com/galleries.php?gal=1871

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 22:18 от nikiki

# 191
Здравейте.
Ние бяхме в Павликени за почивните дни. Всичко беше ок като изключим сополите на кити. Тъкмо бяха минали и в петък след обед да ги изкарат на вън без шапки. Резултата - отново сополи за нас. Бях бясна. Сега пак се борим с тях. Има две шапки в шкафчето и една качулка на анурака. И нищо не и сложили. Ами може ли дете на 2 г. и 10 месеца да се сеща за тези неща. Те за какво са там - за паметници ли.  Просто ми иде да ги разпердушиня. Но я взел Димитър и нищо не им казал. А вече аз да се карам е безсмислено. Само помолих, за кой ли път, да и слагат шапка като ги извеждат.
Никки, иска парола. Радвам се, че сте изкарали добре.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 09:43 от buba_katinka

# 192
  • Карлово
Само хубави неща ви желая! Болните да оздравяват!

Днес забелязах, че Мартина прави преразказ по чуно по картинка. В сми, че беше седнала да "чете" на Ангел книжка, разлистваше я и му разказваше приблизително това, което пише на съответната страница, ориентираше се по картинките. Как бързо растат децата!

# 193
Алекс се разболя на третия ден. Прибрах си я със сополи и кашлица.
През почивните дни я държах на топло в къщи и днес не я пуснах на детска градина.
Разглеждам сайтовете и отзивите за частните градини ,но някак си  не съм обнадеждена , там ситуацията  също  не изглежда добре с две -три изключения.Впечатленията ми са само  на база прочетеното в интернет.

Алекс отдавна разлиства книжки и разказва истории  по картинките ,а понякога и без картинки. Историите не са лоши - в последно време действащо лице е хакер  Simple Smile     

# 194
Здравейте Simple Smile
и аз тези дни не съм се вясвала тук  Rolling Eyes

Ади от днес пак е вкъщи - естествено болна! От вчера започна много рядко да кашля. Тази сутрин кашлицата вече е доста силна и рано-рано бяхме при педиатърката. Веднага и изписа антибиотик, тъй като скоро Ади беше с остър трахео-ларингит и може много бързо тази "безобидна" кашлица да се усложни. Хубавото е, че антибиотика ще го пие само 3 дни и то веднъж дневно е приема. Отделно изписа едни прахчета, които усилват имунната система - особено за деца, които често имат проблем с дихателните пътища. Прахчетата се казват Бронхо Ваксом и се пият 10 дни по 1 прахче. После се прави 20 дни почивка и пак 10 дни прием. Действа като ваксина.

Никики, иска парола. Браво на вас за огромния преход! Това си е почти колкото от България до Полша в километри и то с автомобил  ooooh! Как сте го постигнали - чудя и се мая!

микки, ами нали е кака - сигурно и доставя голямо удоволствие да се грижи за малкото братче  Grinning Напоследък и Ади си чете сама книжки - почва с Имало едно време .... зайко-байко, или Пепеляшка и дотам  Mr. Green После само разглежда с интерес картинките и от време на време се чува: Дааа, ти имаш много красива рокля, мацка си  Joy

Общи условия

Активация на акаунт