НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 19 тема

• 15 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
и аз съм в мир със себе си относно килата. вече съм -6 от времето преди бременността с камен, че и с петра. всички дрехи ми хлопат, което намирам за чудесно, а и с късата коса ми е супер лесно, удобно и свежо.

10х за уредите. пералня и хладилник няма да купуваме - пералнята няма да е вградена в кухнята, защото е изнесена в друго помещение, а хладилникът е нов, да му се не види, и нямам очи да крънкам филков да го сменя. иначе новата кухня ще е с дупка за голя, хладилник с 2 /или 3/ врати и там сега ще се помещава настоящият.
а за плот и фурна какво препоръчвате - самсунг или фабер  newsm78

# 226
Привет!
nikiki  - благодаря за комплиментите. АЗ пък мога да отбележа, че Криста е наистина напориста -това дете е невероятно подвижно! Стискам палци за гинеколога, това ми напомня, че и аз трябва да си направя цитономазка, че мина вече година от послединят път.

килограмите - още се боря с 3-4 кг. - няма отърване от тях и взех драстични мерки - тръгнах на тае бо. Два пъти в седмицата ще се потя здраво, та дано помогне.

Като говорих за килата се сетих, онзи ден мерих Ники и отбелязах, че е ударила вече метър. Как са вашите скорпионки? Питам за сравнение за момиченцата, защото виждам вече разлика между половете.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 15:26 от Sissa

# 227
цитонамазка   Peace

къв плот, котлони ли? а за самия плот си сложи гранит, вечно е, слгаш горещо, режеш - и пак е вечно.
Деян не се вбебенява, не е искал да суче или да ползва памперс, но иска някои неща да му ги правя аз, да го събувам например. Но и това не винаги.

# 228
у нас е старо строителство - ако сложа гранит, ще пропадна при комшиите  Mr. Green

цитонамазка + други важни медицински неща - така съм оствирила всичко по себе си, че някой ден ще умра и хората ще се чудят от какво точно. много лошо от моя страна. несъмнено трябва да си обърна внимание  Peace
...
а къде е сердика? милейди?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 20:01 от majceto

# 229
то няма нищо общо какво строителство си.

чакай още веднъж да го напиша - цитонамазка   Laughing тъй де.

# 230
Сори за грешката,но така го чувам - така го пиша Embarassed

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 15:37 от Sissa

# 231
Леле развеселихте ме с тая цитонамазка... Grinning..и аз не знам как да го напиша (преписах  Blush го от на ТИТИ последния пост).. Laughing, но по-важното е , че ми я направиха днес!
........цитомазка + други важни медицински неща - така съм оствирила всичко по себе си, че някой ден ще умра и хората ще се чудят от какво точно. много лошо от моя страна. несъмнено трябва да си обърна внимание  Peace
Майче недей така, то и аз съм последната дупка на кавала, това да отделя време за себе си не го умея просто! Blush Затова днес хвърчах като луда да взимам направления в последния момент(13:09), да не си изпусна часа(13:15) който си записах/чаках месец,  лекарката в другия край на града, един дъжд, не мога да си извикам такси, задръствания......но успях! А от прегледа разбрах , че съм с възпаление на единия яйчник (от там болките) и растяща раничка на шийката...та октомври ме чака и това, дадох повече от 70лв. за лекарства и такива работи!
Сис И аз благодаря за Криста, да такава си ми е тя!
Ето един разговор на Криста със себе си от преди малко, но не мога да го коментирам : "Кажи чао! чао! ....няма гоооо, той избяга...защо съм вкъщи..." - отваря после вратата и се провиква по стълбите  "БАБУУУУ къде е салама!"  Laughing  newsm78

# 232
Никики, разсмя ме.

# 233
# 234
  • Измир
Добър вечер И от мен!  Hug

Пропуснала съм важнИ неЩа покрай преместването нИ!
Майче моИте съболезнованИя!
МИлейдИ, много съжалявам  Sad  успех през февруарИ!

ЧестИтИ ученИцИ! Laughing

СевИма ходИ на ДГ с голяма охота, прИспособИ се.
Апартамента е почтИ обзаведен вече, Изцяло от ИКЕА  Crazy. Кухнята я напълнИх със сбор от уредИ Самсунг, Уърпул И АЕГ. За детската стая чаках оферта от слИвенска фИрма, но мИ дойде доста солено И я отказах. Сега е празна, но в Неделя Ще ходИм пак до ИКЕА, та може от там да я сглобя.
Бебето расте. ВИдяхме го на 4Д И много мИ прИлИча на СевИма Heart Eyes

АмИ това е от нас! Бързо оздравяване на болнИчкИте  Hug

ПП И нИе мИнахме през перИод на отхвърляне на таткото. Беше много тежко, не даваше на мъжа мИ да я докосне И само го гонеше от вкъЩИ. Незнайно как И  от какво се променИ, едИн ден СевИ се хвърлИ в прегръдкИте на татИто И всИчко се забравИ. Странна работа са тезИ мънИцИ!

# 235
Времето е ужасно днес и Ники май е настинала. Нослето и е запушено и през ноща един-два пъти се прокашля. Дано се размине Praynig

exxo чудесни снимки от Италия сте направили - архитектурата е възхитителна! А Ния пръска чар и обаяние както винаги. Чета, че се справяш до сега само с хомеопатични. Нещо профилактично ли даваш или при първи признаци? До колкото разбирачм си доволна!? Исках да те попитам хомеопатичката с boiron ли работи? Въобще, всичко което споделиш, като мнение и впечатление по въпроса ще ми бъде интересно.

olgarita - радвам се да чуя, че ти и бебка сте добре! Чеситто обзавеждане- сподели със снимки.

# 236
Sissa хомепатката се казва д-р Угринова в медицински център "Фитолек". Пусни търсачаката и ще го намериш. Има карта и телефони за предварително записване.
Работи с Боарон. Лекар е по образование и то педиатър.
При първи признаци и се обаждам по телефона и завеждам Ния или себе си, зашото и аз се лекувам с хомеопатия. Доволна съм засега, но по-адекватна представа ще имам напролет, когато ще е минала една цяла зима пълна с вируси и детска градина Simple Smile

# 237
моята фурна е веко и съм много доволна от нея, а котлоните са ми горение, доволна съм, но ако бях я избрала с дисплей щеше да е по добре

# 238
exxo - благодаря ти за информацията. Аз лекар чак в София няма да търся, защото тук има няколко специалисти в областа за които събрах мнение из форума. Когато Ники беше на година я водих при хомеопат, но по скоро профилактично, отколкото да я лекувам. Сега смятам да пробвам първо с хомеопатия, пък дано не се стига до джи пи то, че нашето е як фен на антибиотиците  Naughty

# 239
Сисса извинявай, ама с тези сходни никове ви обърках. Естествено, че няма да се вдигнеш от Варна за хомеопат Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 10:12 от exxo

Общи условия

Активация на акаунт