НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 19 тема

• 15 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
А Кити иска кукла -зеленчук. Е такова нещо няма по магазините.

# 256
Добър ден, уважаеми зрители  Mr. Green Виждам реалити форматите сте погнали- бравос, бравос. Ние по това време къпем и започваме приспивната рутина, така че няма как да се озова пред ТВ-то, но и да можех май нещо не съм фен на тези предавания  Thinking може би, ако имам познати хора там, бих ги следила поне общо, но за момента познатите ми са стеснителни и се крият по къщята.

Подарък, както и план за самият РД, правя от сега. С подарък се виждам в чудо и тъпча на едно място  Tired Виж за самото парти имам някакви бегли идеи, които обаче куцат все от някъде, така че и там не съм много напреднала.

Дървени играчки- непрестанно ми се иска да харесам такава на Яна, но Дисни още още не са навлезли в тези води и няма дървени принцеси, нито подобни от този калибър, а нашето чадо е addicted просто, така че си караме на пластмаси, макар поне да се целя в уж по- качествените такива (кой ли пък гарантира за качеството им е въпрос). Самата аз мразя пластмасите по всякакъв вид и дори в домакинството вече замених всичко със стъкло, метал и прочие. Сега се чудя каква алтернатива има на каната Брита, макар да казват, че не отделяла нищо в течността в нея.  Thinking

buba_katinka , може би разликата е в качеството на боите и на самите материали! Надали е само пазарна спекула едното, макар всичко да е възможно в нашата мила родина.

ПП. Има, но не в БГ  Wink кукла- зеленчук имам предвид

Обувки- купих вече няколко чифта на Яна. Всяка година си налагам да не се оливам с обувките, но....За сега съм и взела едни боти от Мандарин в мола (имат не лоши 2-3 модела като за нашите деца), едни ботушки и едни полу-ботушки, но със страшно дебела подплата и непромокаем материал от магазинчето в ЦУМ. От Зара и домъкнах също едни лачени черни, но те са за сега по- скоро, както и няколко чифта балеринки, които са за вкъщи в момента, а и евентуално за на пролет.
 За момента ще се спра, че сега ми предстои разпродажба на миналогодишните обувки, някои от които дори не са носени, и ме е адски яд  Crossing Arms

Desi_slava , и при нас го има това. не се притеснявай- те все още си се глезоткат на мама, а и така ще си остане. Важното е, че когато не си там си се справя сама с храненето.

# 257
sissa сулфур йодатум - да и аз и Ния сме го взимали когато се е налагало. Май за някакви хреми лятото беше. Да ти кажа не съм голям спец, кое за какво е, защото всеки път е нещо различно. Само ми е странна дозировката, на нас винаги ни предписват по 5 гранули на взимане.
За какво са ви го дали на вас?
Аз днес даже бях при хомеопатката, че Ния ме зарази миналата седмица с ужасния хремав грип и се влача. Тя не беше цяла седмица на детска градина и днес беше голям рев сутринта. От сега, т.е. вечерта е започнала да води преговори, че няма да ходи на детска градина.
Аз говорих с учителките и Ния ще ходи само сутрин на градина. Много се поти като спи детето, а в детската е доста хладно. Вдигат ги с пижамите от леглото и отиват в тоалетната, в която прозорецът е винаги отворен. Ами сега ми е ясно, защо все й тече носа откакто е тръгнала на градина.
Бях на родителска среща миналата сряда. Умрях от студ. Даже якето си облякох по едно време.
Пообличам я добре за през деня и поне не я мисля как спи, а й следобед реално те нямат никакви занимания - основно играят. Всички смислени занимания са сутринта.

# 258
И аз гледам  Оцеляващите!От големия Братко гледам само влизането в къщата и се отказвам после! ooooh!
 Всичко е минало добре при Криста, или поне нищо не ми казаха освен, че като за първи ден й било простено  Mr. Green ! Отидох по-рано и гледах през прозореца на външната врата, миха си ръцете!Крис вървеше наперена, самоуверена и беше учудващо спокойна, но пак ревна и как не?Тъкмо ме гушна и учителката я върна в стаята да си оправила столчето! ConfusedИзлязохме от помещението и започна да крещи и да се хили!Това е то актьорското майсторство! Wink

# 259
а в нашето 'училище' има парно вече 2ра седмица  Wink

# 260
sissa ето линк към един сайт, в който можеш да намериш инфо за хомеопатичните продукти, които ви изписват. www.lekar.bg
За да ти да намери обаче трябва да ги изпишеш на български в полето за търсене без степента на разреждане. Аз поне винаги правя една проверка Simple Smile
Майчето бреей и с парно ли ви уреди Филков  Laughing Ей, много оправен мъж имаш и това си е  Joy

# 261
  • Карлово
Юка, мн мерси за сайта на Руди, има наистина интересни неща. Аз харесах и театъра, но може би са още малки за него.
Гледам Танцуващите и Оцеляващите, но с едното око. Тогава тъкмо е процедурата по къпане и приспиване на Ангел, но горе-долу съм в час. За брадъра време на остава, гледах само по нова+ влизането на мъжете и дотам.
Подарък за РД. Вчера в едни магазин  Марти си харесах една Барби с бяла рокля, че нали сме още на вълна сватба и само булки са й в главата. Още днес баба свеки ще отиде да я купи. Обаче за останалите роднини все още мисля какво ще е. За партито-при нас ще е цяла седмица, че 3-ти е работен ден, пък и на 8-ми Ангел има имен ден и ще празнуваме с роднините през уикенда, пък с приятели в понеделник. Друго се чудя как да направя. На градина трябва да тръгне на 3-ти. Обаче се двуумя. Дали да е на 3-ти и да отидем с торта в градината и да празнува и там с децата. Или да започне на 4-ти. Има вариант и да започне от предишната седмица. Но пък тогава може би ще е точно най-разстроена /евентуално/ от ходенето на градина. Та в голяма чуденка съм.

# 262
Микки, направо с торта да отидете според мен. Ние миналата година на яслата ревахме всяка сутрин и вечер до рождения и ден. После след него спря - направили са тържество, пели и песни, подарили и символичен подарък и тя беше на седмото небе. Та тогава мина голямата криза.
И ние имаме проблем с нашата градина - изчезна ни една пижама, а вчера занесе една кукла и май и нея няма да намерим. Не ми го побира акъла как има родители, които ще видят чуждо нещо в къщата си или в децата си и няма да го върнат. Аз и на улицата ако намеря нещо и разбера на кого е го връщам.

# 263
аз пък не мога да разбера как бащите пушат в двора на градината и си хвърлят фасовете в тревата.

# 264
  • София
....За сега съм и взела едни боти от Мандарин в мола (имат не лоши 2-3 модела като за нашите деца)...
Милейди, златна ти уста. Отивам, нали съм по 8 часа там, тъй или иначе. Тенкю, тенкю, тенкю.

# 265
Елспет, всеки път се оглеждам аз да видя една мацка там, ама на- все работиш явно  Crossing Arms Дано ти харесат, а и да са останали изобщо, че народа здраво грабеше онези дни, пък после ще ми се радваш  Wink  Hug

# 266
exxo - благодаря ти, точно от това имах нужда за да не досаждам излишно. Иначе  го изписа за хрема, при преглед всичко си беше ок, само нослето леко течеше. Каза да си почине 3 дни (след тридневният прием)и после пак три дена, ако нослето не е спряло. След това на контролен преглед. Все по добре е и ще видя до сряда как е и тогава ще почна пак (дано не се налага).
За РД също си харесах една дъска за писане от сайта на Руди - последно време Ники много рисува, че си мисля че ще е добро попадение стига да я намеря във Варна. Иначе мисля да организирам парти в яслата с торта и програма. А с роднините на ресторант тази година.

Аз пък немога да разбера, като пресичам на зелено как жени с детски столчета в колите се стремят да минат върху мен и Ники.

# 267
  • Gabrowo->Sofia
Аз пък немога да разбера, като пресичам на зелено как жени с детски столчета в колите се стремят да минат върху мен и Ники.
Сиса, щото са крайно несъобразителни и лоши шофьори. Аз скоро се скарах с един шофьор (мъж), който паркира на тротоара, на 40 см. от мен и Ваньо. Отговора му беше, че нямало къде другаде, освен това жена му, която се вози с него била бреммена. Е, добре, де, казвам му аз, тя като е бременна не е болна освен това ако жена ти беше на тротоара с вашето вече родено дете така ли щеше да паркираш почти върху тях? .... идея нямаш как ме изгледа, изобщо не му беше хрумвало, че друг тъпак може да постави жена му в моята ситуация....

# 268
diddi - не знам какво да кажа, изпадала съм в подобна ситуация и много (ама) много се уплаших, защото за един миг нямаш изход, притиснат си в пълния смисъл на думата между стената (в нашия случаи) и паркиращата кола.

# 269
Привет от нас!
За играчките - фен съм на магазин Pippo - той е за еко играчки. Има доста нестандартни неща и най-вече са доста арт, затова си ги купувам. (Е, давам и на децата да си играят с тях).  Laughing Последно купих на Мина за 20.00 лв. едни печати (кеффф, обича печатите), на които са нарисувани принцеси, каляска, цветя, замък (направо удар в десятката!!!). Печатите се слагат в една тетрадка и после идеята е да се оцветяват вътре с молив (рисуването е любимо занимание). Мастилото е на водна основа и лесно се мие с вода (щот се печата и по дрехите, и по сестричката). Също взех един огромен тенекиен пумпал от тях (20 лв), като се завърти -пее, на Галка тенекиена музикална кутия (10 лв.) и дървена книжка с едно жабче (15 лв.), което се пъха в една дупчица, има нарисувани животни, квакаме. Много са им стилни нещата. Имат страхотно разнообразие от пъзели. Също- кукленски къщи, обзавеждане. Има и каталог за поръчки. Може би са леко по-скъпи от на Руди, но са доста по-красиви.
На детска градина няма да ходим и тази година. Скоро сменяме жилището и квартала - от догодина на новото място.
За да осигуря забава на Мина я заведох в читалището с идеята да я запиша на нещо. Каквото и да е , само да взимат толкова малки деца. Сега чакаме да видим ще го бъде ли курсът по актьорско майсторство. Е, нали се сещате, няма да играят "Хамлет". Ще учат стихчета, ще се набляга на правоговора. Да видим. Мина знае "Аз съм българче" и обича да го рецитира, дори на хора, с които току-що се е запознала, за да и ръкопляскат. Може пък да има сценични заложби?

Общи условия

Активация на акаунт