Къде спортуват нашите деца?

• 259 493
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
В началото на октомври писах за тренировките по айкидо, които посещава синът ми (второкласник) в базата на басеин Спартак. Към днешна дата мога да кажа, че сме много доволни, детето продължава да ходи с желание. Пиша тук, защото треньорът много би искал групата да нарасне, за да стане по-интересно и полезно и за самите деца. Сега групата е от 4 деца - три от децата са с жълт колан, едното е начинаещо. Групата е за възраст 7 до 14 години. Заниманията са във вторник и четвъртък от 9,30 до 10,30, защото децата са втора смяна на училище. Първият срок заниманията бяха следобяд. Цената е 40 лв за 8 посещения.
Ако някой проявява интерес, моля да ми пише на лични, за да дам координати на треньора и да кажа името на клуба.

Би ли ми пратила инфо на лични? Дъщеря ми е с жълт колан и прекъсна айкидото в първи клас, вече е в 5-ти и иска да продължи. Благодаря ти!

# 1 651
  • София
В началото на октомври писах за тренировките по айкидо, които посещава синът ми (второкласник) в базата на басеин Спартак. Към днешна дата мога да кажа, че сме много доволни, детето продължава да ходи с желание. Пиша тук, защото треньорът много би искал групата да нарасне, за да стане по-интересно и полезно и за самите деца. Сега групата е от 4 деца - три от децата са с жълт колан, едното е начинаещо. Групата е за възраст 7 до 14 години. Заниманията са във вторник и четвъртък от 9,30 до 10,30, защото децата са втора смяна на училище. Първият срок заниманията бяха следобяд. Цената е 40 лв за 8 посещения.
Ако някой проявява интерес, моля да ми пише на лични, за да дам координати на треньора и да кажа името на клуба.

Би ли ми пратила инфо на лични? Дъщеря ми е с жълт колан и прекъсна айкидото в първи клас, вече е в 5-ти и иска да продължи. Благодаря ти!

Днес бяхме за първи път и ще ходим пак - излязохме доволни и щастливи от тренировката. Ние не търпим треньори, но явно в случая не е така  Grinning Благодаря ти, че сподели с нас къде ходите на айкидо  Simple Smile

# 1 652

Днес бяхме за първи път и ще ходим пак - излязохме доволни и щастливи от тренировката. Ние не търпим треньори, но явно в случая не е така  Grinning Благодаря ти, че сподели с нас къде ходите на айкидо  Simple Smile

Радвам се, че съм била полезна  Grinning
Надявам се да има и други желаещи.

# 1 653
А как успявате да накарате децата да спортуват? Или те сами го желаят? Моите тренираха айкидо, но по някое време им омръзна. Сега малкия ходи да рита просто ей така с приятели, но за нещо организирано не иска и да чуе.

# 1 654
  • София
Сами искат, поне моите. Даже са пристрастени.

# 1 655
Сами искат, поне моите. Даже са пристрастени.

И моите така Hug

# 1 656
  • софия
Ние ходим от детската градина на плуване и сега в първи клас продължаваме пак при същата треньорка.Някой път не иска да ходи, но аз просто му обяснявам,че спортът е жизнено важен от стоенето пред компютъра.

# 1 657
И аз им обяснявам, ама не става. Големият обаче се промени, тръгна на фитнес, аз малко насила го накарах, че беше с наднормено тегло, малко да се стегне. Той взе, че се пристрасти направо - програми, диети и т.н. Отслабна с 10 кг и доста заякна. Но малкия какво ще го правя, не знам. Макар, че напоследък, подпитва батко си за фитнеса, а батко му го подкокоросва да тръгвал с него. Ще видим дали ще стане.

# 1 658
Някой да има информация за клубове по спортна стрелба в София?Синът ми има желание да опита този спорт,но нямам никаква представа къде да търся.

# 1 659
И моето дете иска да опита стрелба, но все още сме на етап проучване. За съжаление, нищо ясно не намерих. На Славия има някакъв клуб, но е за по-големи деца и изобщо не разбрах дали действа. Има стрелбище и на Герена, но за тренировки не знам...
Някъде в Дианабад около метрото също имало стрелбище, но не знам нищо повече.

# 1 660
Мога да помогна за стрелба с лък, за повече пишете на лични
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002405565066

# 1 661
Здравейте,
в кв.Редута има група по  карате за деца от  6 до 12 г. Тренировките се провеждат в събота.
В момента се набират още деца ,ако някои се интересува може да ми пише.

# 1 662
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Някой да има информация за клубове по спортна стрелба в София?Синът ми има желание да опита този спорт,но нямам никаква представа къде да търся.
Има в Стрелкови клуб ''Левски'' . Тренировките се провеждат в стрелбището на Гео Милев в Областната дирекция на МВР,под зала ''Фестивална''. Но по принцип този спорт е подходящ за деца с възрастова група над 10 г.  Peace
стрелбище и на Герена, но за тренировки не знам...
Това стрелбище е за бойна стрелба,не и за спортна. Води се към ''Левски''.

# 1 663
Благодаря за информацията.Синът ми е над 10 години,значи ставаме.

# 1 664
  • Русе
  Днес в зала Локомотив- Русе  от 17 часа са контролните на националният ни отбор по акробатика преди отпътуването им за световното първенство по акробатика във Флорида. Играят смесена двойка, женска тройка и мъжка двойка - Русе, четворка младежи - ЦСКА, четворка юноши - Лом.

Общи условия

Активация на акаунт