Къде спортуват нашите деца?

• 259 485
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Там, където ме обичат
Сами искат, поне моите. Даже са пристрастени.
Моите не Sad

# 1 666
  • Sofia
И моите... no Голяма агитация пада,но нищо...след време ще съжаляват...опитаха много спортове,но нищо не ги впечатли за дълго.Дъщерята я водих на нар.танци-3мес.,худ.гимн.-6мес.,тенис-6мес.,фиг.пързаляне-6мес.,плуване-3мес.
Синът-футбол-1год.,плуване-2мес.,карате-3год.,борба-3мес.,фехтовка-1год.
Сега почти сме го навили за волейбол,но не се знае....

# 1 667
И моите... no Голяма агитация пада,но нищо...след време ще съжаляват...опитаха много спортове,но нищо не ги впечатли за дълго.Дъщерята я водих на нар.танци-3мес.,худ.гимн.-6мес.,тенис-6мес.,фиг.пързаляне-6мес.,плуване-3мес.
Синът-футбол-1год.,плуване-2мес.,карате-3год.,борба-3мес.,фехтовка-1год.
Сега почти сме го навили за волейбол,но не се знае....
Не се сърдете ,но си помислих ,че след време ще искат така да си сменят и работата през 3 месеца,6 месеца,1 година....На децата им омръзва като срещнат трудности. По-добре е  да не  си сменят спорта всяка година.Но и насила хубост не става. Според мен не сте си намерили  спортния педагог.

# 1 668
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А как успявате да накарате децата да спортуват? Или те сами го желаят? Моите тренираха айкидо, но по някое време им омръзна. Сега малкия ходи да рита просто ей така с приятели, но за нещо организирано не иска и да чуе.

А вие спортувате ли ? Децата взимат пример...

# 1 669
Някой има ли информация дали и тази година ще има безплатни тренировки по плуване за деца в Спартак? Миналата година разбрах късно, имаше някаква програма, по която децата се записваха, сега не намирам подобна информация...

# 1 670
  • Там, където ме обичат
Някой има ли информация дали и тази година ще има безплатни тренировки по плуване за деца в Спартак? Миналата година разбрах късно, имаше някаква програма, по която децата се записваха, сега не намирам подобна информация...
И мен ме интересува, ако някой знае, моля да сподели Praynig

# 1 671
Здравейте, темата е огромна и едва ли ще мога да прочета всичко. Затова искам да помоля, ако някой е ходил в този спортен център, да напише отзиви, най-вече за треньорите дали са внимателни с децата и въобще дали нещата са на ниво. Ето сайта, тука изглежда доста добре направено http://www.fitkids.bg/

# 1 672
Ние ходим там с най-малкия ми син и съм много доволна. Най-добре отидете да видите какво ще хареса детето, има доста спортове. Ние сме ходили на гимнастика най-вече, но сега мисля да ходим и на хип-хоп, че моят Коко е доста артистичен. Има и карате, а за момиченцата също имаше някакви танци. Клубът е много чист, много поддържан, нищо общо с повечето детски клубчета с незаинтересувани каки и замърсени играчки.

# 1 673
На Стадион Академик - тенис на корт.

# 1 674
  • София
Здравейте, темата е огромна и едва ли ще мога да прочета всичко. Затова искам да помоля, ако някой е ходил в този спортен център, да напише отзиви, най-вече за треньорите дали са внимателни с децата и въобще дали нещата са на ниво. Ето сайта, тука изглежда доста добре направено http://www.fitkids.bg/

не съм ходила лично там, но само добри отзиви чувам от приятелки водили децата си там.
Ние ходиме на балет и художествена гимнастика / а скоро и на плуване ще ходиме / и ни е предостатъчно:)

# 1 675
  • София
Bunnie, къде сте на ХГ? Ади също ходи, както и на балет, по-точно танци  Peace

# 1 676
  • София
Здравейте! Някой да има инфо за лятно тенис училище в Борисовата градина? Питам за синът ми-първокласник.Отдавна тенисът ни е мерак.Благодаря!

# 1 677
  • София

в детската градина имат. и са много доволни.

# 1 678
  • София

в детската градина имат. и са много доволни.

А, ясно  Peace Знаеш ли от кой клуб им я водят? Ние сме в Нюанс (НСА)...

# 1 679
  • Пловдив
Здравейте ,моят син ходи на шах.Той се занимава с него още от 4 годишен,но само любителски.Отначало бях малко скептично настроена,но той ходи с желание и това много ме радва Laughing
Даже вече беше и на тридневен турнир в  Пловдив,на който се представи отлично имайки впредвид,че е още новак в школата.

Общи условия

Активация на акаунт