Къде спортуват нашите деца?

• 259 457
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 680
Stella Maria, благодаря за отзива. Свързах се с Фиткидс и още тези дни мисля да отидем. После ще споделя как е било.

# 1 681
Интересувам се от спортна гимнастика за 6г. момче в София,може да е писано в темата,но не можах да намеря.Благодаря предварително!

# 1 682
  • София
Спортна гимнастика има на Герена-http://www.kolimechkov.com/BGindex.html. Този клуб има и страница във FB

# 1 683
Да споделя, че онзи ден ходихме във FitKids близо до Плиска. Децата участваха в групата по активни игри, което много им хареса. Това е една комбинирана гимнастика с тичане, бягане, скачане. Освен това има упражнения за координация, разпознаване на цветовете, броене. Въобще много интересно и полезно за малки деца. Водещият е един симпатичен японец, който говори перфектно български и децата страшно го харесаха. Първото занятие ни беше безплатно, така че може спокойно да се пробва и после човек да прецени дали ще запише детето. Има и хубави спортове и за по-големи деца - бойни изкуства, танци и разни артистични занимания. Мястото наистина е хубаво, чисто и направено с много грижа. Дори водиха децата да пият вода по време на занятието, което много ме впечатли.

# 1 684
  • София
Здравейте! Някой да има инфо за лятно тенис училище в Борисовата градина? Питам за синът ми-първокласник.Отдавна тенисът ни е мерак.Благодаря!

На Спортното представяне пред НДК ни дадоха информация за Български Тенис център Carlsberg
Борисова градина. На брошурата има телефон 02 8780517 и имейл за контакт bntc@bgtennis.bg
Организират и летен тенис лагер, както и групи за най-малките, за начинаещи и напреднали.
Имаме талон за безплатен едночасов урок. След като го ползваме ще споделя и лични впечатления. Laughing

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 15:06 от Муци

# 1 685
  • София
Благодаря, Муци,ще чакам отзиви и впечатления.

# 1 686
  • гр. софия
Здравейте! Някой да има инфо за лятно тенис училище в Борисовата градина? Питам за синът ми-първокласник.Отдавна тенисът ни е мерак.Благодаря!

На Спортното представяне пред НДК ни дадоха информация за Български Тенис център Carlsberg
Борисова градина. На брошурата има телефон 02 8780517 и имейл за контакт bntc@bgtennis.bg
Организират и летен тенис лагер, както и групи за най-малките, за начинаещи и напреднали.
Имаме талон за безпалтен едночасов урок. След като го ползваме ще споделя и лични впечатления. Laughing

И аз ще чакам отзиви, за което предварително благодаря! Praynig

# 1 687

Имаме талон за безплатен едночасов урок. След като го ползваме ще споделя и лични впечатления. Laughing

И аз съм на опашката за отзиви.

# 1 688
  • София
Ами ще ви разочаровам с личните впечатления.  Sad Не успяхме да се възползваме от ваучера, защото оствих за последния момент да уточним  и никой не вдигна телефона за да си запишем час, а нямаше как да отидем на място.

Обадих се в Про Спорт ( пак от спортното мероприятие имаме инфо). Също провеждат лятно тенис училище, от 9.00 до 17.00 всеки ден с предварително записване.  Мисля, че казаха за една седмица с храната 120 лв или 30 лв на ден.  Има и възможност за транспорт от точка до точка.
Та това е може вариант.

А, иначе побързайте, ако сте решили да се записвате на подобни летни лагери. Оказа се (за моя изненада  Heart Eyes) че повечето места вече са заети. Peace

# 1 689
  • София
Муци, тениса в Борисовата градина ли е? А може ли тел или имат сайт?

# 1 690
Такива летни лагери правят почти всички тенис клубове, цената е около 120 лв. И при Малееви, и други клубове - тази опция я има.
А някой да е водил детето на тенис на стадион Септември? Издирвам отзиви.

# 1 691
  • София
Savina, предполагам за Проспорт ме питаш?!
Заниманията им не са в Борисовата градина. В Студенски град, до НСА са.

Ето сайта
http://www.tcprosport.bg/Camps.aspx

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 19:40 от Муци

# 1 692
  • Там, където ме обичат
А някакви възрастови ограничения или по-скоро разпределения по възраст, за начинаещи питам?

# 1 693
здравейте момичета,

моля да ми помогнете със съвет за намиране на футболен летен градски лагер или нещо такова свързано с футбола. Синът ми е на 11 г. и иска през лятото да ходи всеки ден да играе някъде футбол. Моля за съвети и предложения. Ние живеем в цетъра на София.

Предварително благодаря

# 1 694
  • София
Басейна Спартак?  newsm78 (това за футболен летен лагер)

Общи условия

Активация на акаунт