Къде спортуват нашите деца?

• 259 423
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 695
Спящата благодаря ти за предложението. Ще се обадя да попитам, дали ще има градски лагер при Лъвчетата, че синът ми иска да си остане тук в София, не му се ходи по хотели .
Някой има ли представа, дали на стадион Васил Левски има футболни тренировки през лятото за деца или някъде около центъра?

Благодарна ще съм за всеки съвет.

# 1 696
  • София
hanna_lena, мисля, че има детски футбол и на ст. Раковски, но не знам да организират градски лагери (Лъвчетата имат от няколко гг., не вярвам тази г. да  е по-различно  newsm78Peace

# 1 697
Спящата, благодаря ти най-сърдечно за помоща. Тези дни ще звънна при Лъвчетата, да попитам за летния градски лагер и да се запишем евентуално.  Ще търся и други възможности тук за центъра, но не мога да си представя, че за центъра ще има подобен вариант.
Поздрави

# 1 698
hanna_lena , писах ти лично за тренировките по футбол.

# 1 699
  • Sofia
От днес моя син започна да тренира футбол на Славия

Имам запитване към майките,чийто деца тренират футбол...При лошо време,дъжд,сняг..къде тренират,на открито или в зала...Защото се оказа,че на Славия нямат предвидена такава затворена и миналия ден в силния дъжд са тренирали на открито...дойде си мокър до кости..Не мога да го проумея.... Close

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 00:15 от AnMary

# 1 700
Doli, Винаги навън се тренира.

# 1 701
  • Sofia
Не ми допада ,ама  кой ме пита...а и сина голям мерак има засега...

# 1 702
  • София
Здравейте! Някой да има инфо за летния тенис лагер на Малееви? Доволни ли сте,какво правят в обедните часове,когато е най-горещо?   Благодаря!

# 1 703
Не ми допада ,ама  кой ме пита...а и сина голям мерак има засега...

Ако сега не ти допада незнам как ще я карате през другите сезони.
Зимата е дълга, пролет и есен - дъждове и винаги се тренира навън.
Много са малко местата където има възможност децата да тренират на закрито и то само при най-големите студове.
Положителната страна е, че момчетата се каляват и спират да боледуват. Помисли и върху това. Laughing

# 1 704
  • Sofia
Дано се закали,че от 2-та тренировка под дъжда вече е настинал  yu5

# 1 705
Как става записването за футбол на Славия? Ние сме набор 2005!

# 1 706
  • Sofia
Отивате на място в ден и час,когато имат тренировки и се записвате във възрастовата група

# 1 707
Здравейте,

ето какво има още като възможности за лятото да се движат децата и да се занимават.Ние с записахме дъщерята.Проверила съм кой,какво,надявам се моето гардже да остане максимално дълго,защото екипа е доста добър.
http://delikato-bg.com/блог/61/

Записали сме се и за морското им предложение
http://delikato-bg.com/блог/63/

Дано да съм ви полезна

# 1 708
МамаБоби, във всяка една тема за лятото рекламираш този център.
Лично аз вече те разбрах. Мерси!

# 1 709
МамаБоби, във всяка една тема за лятото рекламираш този център.
Лично аз вече те разбрах. Мерси!

Уважаема Люлин,

Моето мнение е, че форумите са за споделяне на полезна информация за всеки родител.Винаги се радвам да общувам с майки, които търсят най-доброто за децата си.Явно и вие сте една от тях,както и аз.Благодаря !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт