Къде спортуват нашите деца?

• 259 213
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Русе
  мамаБоби, този форум е за да могат майките да споделят личния си опит и мнение. Реклами доколкото ми е известно не е позволено да се правят тук.

# 1 711
Интересното е, че детето на мамаБоби все още не посещава това място, което тя рекламира усилено.
Да допълня също, че обикновено чрез подобна реклама се постига антиреклама.

# 1 712
Дъщеря ми иска да тренира бокс, проблем ли е,че е на 12 ? Thinking Thinking

# 1 713
Интересното е, че детето на мамаБоби все още не посещава това място, което тя рекламира усилено.
Да допълня също, че обикновено чрез подобна реклама се постига антиреклама.

Люлин,интересното е че вие сте опозиция на всеки и на всичко,но това е синдром на българина,за жалост.Ходихме на няколко мероприятия и говорих лично с учителките,но.... оттук нататък няма да изпадам в подробности,а и няма да водя измислен спор.

Професията ми не е рекламен агент.

На светлия празник няма дори отговор на поздрава!Така е ......

Весели почивни дни на всички.

# 1 714
Само да помоля без лични характеристики базирани на нямам идея какви наблюдения.

# 1 715
  • София
На светлия празник няма дори отговор на поздрава!Така е ......
Само да вметна, че тази тема категорично не е за честитене на празници и отговори на поздрави. Нека говорим по същество.  Peace
Някой виждал ли е вече програмата за безплатните спортове за ученици за това лято?

# 1 716
Търсих програмата в сайта на Столична община, но повечето от заниманията са за "Младост".
sofia.bg - спортна дейност, превенции.
Дано качат още занимания.  Peace

# 1 717

Някой виждал ли е вече програмата за безплатните спортове за ученици за това лято?

Плуване в 33 и 20 училище, мисля беше другото. За 33 съм напълно сигурна. Моя син вече го записах. Децата са на три групи и от 08.06.2012, три пъти седмично: петък, събота, неделя.

# 1 718
  • Там, където ме обичат
Понякога ходят да тичат в парка.

# 1 719
  • София

Плуване в 33 и 20 училище, мисля беше другото. За 33 съм напълно сигурна. Моя син вече го записах. Децата са на три групи и от 08.06.2012, три пъти седмично: петък, събота, неделя.

Няма как да е 20-то. То няма басейн. Вероятно става дума за 22-ро. Peace
Иначе по темата: моите карат ролери или колела.

# 1 720
  • София
Въпрос към плуващите - кой басейн, за който се слиза на Жулио Кюри /метрото/ и къде точно се намира? Вече няколко пъти виждам деца с дъски да слизат на тази спирка?  newsm78 newsm78 newsm78

# 1 721
 Плуване на ,,Приморски" Всяко лято има някакви безплатни програми,
но за тази  година не съм чула.

# 1 722
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми къде да запиша синът ми на тенис-8 г. в Борисовата градина.Начинаещ е. Търся за летните месеци.Видях едно тенис училища Анди и тенис център Карлсберг,но нямам отзиви. Благодаря!

# 1 723
Въпрос към плуващите - кой басейн, за който се слиза на Жулио Кюри /метрото/ и къде точно се намира? Вече няколко пъти виждам деца с дъски да слизат на тази спирка?  newsm78 newsm78 newsm78
Дианабат сигурно. Оттам не е много далеч, а друг басейн в района не знам.

# 1 724
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми къде да запиша синът ми на тенис-8 г. в Борисовата градина.Начинаещ е. Търся за летните месеци.Видях едно тенис училища Анди и тенис център Карлсберг,но нямам отзиви. Благодаря!
За начинаещи питайте на кортовете на ЛС /на гърба на стадион Васил Левски/ или на кортовете на Академик http://www.tennis-akademik.com/, ако локацията ви е важна. За училище Анди мога да споделя само хубави неща - Адриан работи със сърце и ентусиазъм, но уроците са /по-скоро бяха в Студентски град/. Преди няколко години ползваше базата на Спортна София, може пак да е там. Информацията ми не е много актуална.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:21 от Ironic

Общи условия

Активация на акаунт