Къде спортуват нашите деца?

• 259 087
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 770
karamelka89 - На стадион Васил Левски, зала 4Б, ако не се лъжа - АВС таекуон-до клуб - имат занимания, подходящи за тази възраст.

# 1 771
  • Русе
 От 10 до 12 - акробътика в зала Локомотив, от 19 до 20 - плуване в Норд.

# 1 772
Мога да препоръчам, тъй като видях въпроси по-назад, за тенис и плуване местата, където водя големия ми син.

На тенис ходи вече трета година в Малееви и съм много доволна и от групите, и от летния лагер. Дисциплината, благодарение на Юлия Берберян, е желязна. И тук, както и навсякъде, важи правилото, че колкото по-често се тренира, толкова по-добри са резултатите. Но Гого за жалост ходи миналата учебна година само по веднъж седмично, сега от есента ще видим ще успеем ли да сместим поне две ходения.

На плуване ходи на басейна на хотел Park Inn, който е точно зад кортовете на Малееви (срещи Токуда). Там случайно попаднах на един батко Стани, при който заведох детето на индивидуален урок за проба, и толкова си допаднаха, че само за 4 ходения виждам огромен напредък. Преди това (преди две години) ходи едно лято в комплекс Fair Play в групите, но не бях много доволна нито от учителя, нито от напредъка на детето. Сега съм много доволна, виждам и как го тренира (плувам докато той има урок), а големият плюс е, че басейнът е празен по времето, по което ходим ние Simple Smile

# 1 773
  • BG
На плуване ходи на басейна на хотел Park Inn, който е точно зад кортовете на Малееви (срещи Токуда). Там случайно попаднах на един батко Стани, при който заведох детето на индивидуален урок за проба, и толкова си допаднаха, че само за 4 ходения виждам огромен напредък. Преди това (преди две години) ходи едно лято в комплекс Fair Play в групите, но не бях много доволна нито от учителя, нито от напредъка на детето. Сега съм много доволна, виждам и как го тренира (плувам докато той има урок), а големият плюс е, че басейнът е празен по времето, по което ходим ние Simple Smile
Би ли споделила цени и с деца на каква възраст работи?

# 1 774
elmyra duff, цената е 20 лв за индивидуален урок, който продължава поне час, може и повече ако детето има сили. В група е 16 лв. Аз го водя индивидуално, когато успеем в смените на Станимир, т.е. без уговорен час. Ако се падне да има още 1 дете (повече от две не са се събирали досега) плащам кат оза група. Иначе аз плащам 8 лв за ползване на басейна, като пак няма ограничение на часовете. Басейнът е малък - 16-17 метра дължина, но е дъблок стандартно - 1.30-1.60. Кърпи има на място. Ако още нещо те интересува, питай.

# 1 775
  • BG
Благодаря!

# 1 776
  • Там, където ме обичат
elmyra duff, цената е 20 лв за индивидуален урок, който продължава поне час, може и повече ако детето има сили. В група е 16 лв. Аз го водя индивидуално, когато успеем в смените на Станимир, т.е. без уговорен час. Ако се падне да има още 1 дете (повече от две не са се събирали досега) плащам кат оза група. Иначе аз плащам 8 лв за ползване на басейна, като пак няма ограничение на часовете. Басейнът е малък - 16-17 метра дължина, но е дъблок стандартно - 1.30-1.60. Кърпи има на място. Ако още нещо те интересува, питай.
Мен ме интересува. Аз искам да ходя да поплувам, какво е работното време, има ли хора в делничен ден, има ли кафе, чиста ли е водата, съблекалните, тоалетната. И къде се намира?

# 1 777
Мен ме интересува. Аз искам да ходя да поплувам, какво е работното време, има ли хора в делничен ден, има ли кафе, чиста ли е водата, съблекалните, тоалетната. И къде се намира?

Работното време не зная какво е, ние ходим около 10.00 ч. Можеш да се обадиш в хотела да попиташ. Писала съм по-горе, че се намира точно зад тенис кортовете на Малееви, срещу болница Токуда. Хотелът е 4 звезди и чистотата се поддържа на ниво, вкл. и в басейна. Когато съм ходила, не е имало повече от 2-3 души в басейна, често сме сами със сина ми и треньора. Кафе като заведение няма в спа центъра, но правят кафе от машина на бара, има безалкохолни и две масички със столчета. Има иначе в хотела, но там не съм ходила, тъй като басейнът е с отделен вход.

# 1 778
  • Там, където ме обичат
SZA, благодаря, смятам да го проверя. И през уикенда ли цената е 8 лева?

# 1 779
Вчера минах през колодрума в Борисовата. направили са много готини бабини за байкърчетата. Много се изкефох, защото беше много добре обезопасено и децата усещаха адреналина.

# 1 780
  • София
Може ли някой да ми каже къде има лека атлетика за деца в София. Герена ми е много далече, предполагам, че има , но не ми върши работа.
В Славия или на НСА дали има ? Или нещо в по-южната част на София.

# 1 781
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 1 782

Не зная, но предполагам, че да.

# 1 783
  • Там, където ме обичат

Не зная, но предполагам, че да.
Така и не успях да отида до там.
Но по принцип цените на басейните в събота и неделя са по-високи. Peace

# 1 784
Някой има ли информция за басейн "Октомври"? Знам, че сега не работи мо ме интересува кой тренира там, някой клуб? Сина ми е на 5 години и искам да го запиша.
И още....на "Арена армеец" има ли някакви клубове?

Общи условия

Активация на акаунт