Къде спортуват нашите деца?

• 259 142
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Sofia
Имате ли идея къде в София се провеждат тренировки по тенис на маса?

# 1 786
  • София
http://www.ttnsa.freehosting.bg/index.html - в центъра
Има в Дианабад, Надежда (стадион Локомотив), в Гео Милев (Скай сити).
Тук намерих пълен списък, май - http://www.tabletennis.bg/zaliSofia/zaliSofia.html

# 1 787
  • Там, където ме обичат
Ако само търсите къде да поиграете, в Южния парк съм виждала маси. Трябва ви само мрежа и хилки.

# 1 788
  • София
Маси има на много места.
Дамата ясно е написала "тренировки". Peace

# 1 789
  • Sofia
Ironic,

Много изчерпателна информация, искрено благодаря!   bouquet
А лични впечатления имаш ли?

# 1 790
  • София
Лични за съжаление нямам.
За тази в центъра знам, че бивш съученик на дъщеря ми е ходил /майка му сподели на една РС/. Другите ги открих с помощта на Google покрай нея, защото не знаех кои квартали са ти удобни. Simple Smile

# 1 791
  • Там, където ме обичат
Маси има на много места.
И аз ясно съм написала "Ако само търсите къде да поиграете"  Peace

# 1 792
  • София
Маси има на много места.
И аз ясно съм написала "Ако само търсите къде да поиграете"  Peace
Което не е отговор на въпроса, ама нищо важното е раздумка да става.
П.П.Извинявам се на останалите за спама!  bouquet

# 1 793
  • София
Здравейте,

Да има някой скорошни впечатления от басейна на бул. Прага, бившата баня Мадара?!
От Септември мисля да запиша дъщеря ми на плуване, че ни е най-близо.Ще съм благодарна на всякаква информация в тази връзка.
  bouquet

# 1 794
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте,

Да има някой скорошни впечатления от басейна на бул. Прага, бившата баня Мадара?!
От Септември мисля да запиша дъщеря ми на плуване, че ни е най-близо.Ще съм благодарна на всякаква информация в тази връзка.
  bouquet

Дъщеря ми ходеше там, но я отписах засега, т.к според мен водата е доста студена, тя определено измръзваше много, въпреки, че не е спирала да се движи във водата. Има добри треньори, но е доста натоварено, обикновено са 10-тина деца в един коридор, групите са 3 според напредъка.

# 1 795
Понед, сряда и петък сутрин има плуване за деца на Дианабад.
В  09,00 сутринта е прекрасно, прекрасно време за това занимание, това влязох да ви кажа, във възторг съм, свежо утро, малко хора на басейна, струва си усилието да пътуваме по един час в посока с градския траспорт.
Ако някой прояви интерес пишете ми ЛС, за да ви дам кооринати нашия треньор.

# 1 796
Мами, можете да ми кажете нещо за школата на Илиана Раева, някакъв контакт ако имате и информация. Благодаря ви предварително.

# 1 797
  • София-в сърцата на моите деца
В  09,00 сутринта е прекрасно, прекрасно време за това занимание, това влязох да ви кажа, във възторг съм, свежо утро, малко хора на басейна, струва си усилието да пътуваме по един час в посока с градския траспорт.
А каква е таксата? newsm78

# 1 798
И за колко големи деца става въпрос?

# 1 799
Без да звуча менторски, бих искала да споделя впечатления и мнение от професионалисти за плуването, тъй като мъжът ми е тренирал професионално, както и доста мои приятели (един от тях в момента е един от много добрите треньори в България, участва на олимпиадата в Барселона преди години). За плуването е много важно детето първо да има понятие вече от дисциплина и следване на указания, освен това до към 10-11 годишна възраст най-добър резултат се постига в индивидуална работа или ако е в група - с ежедневни тренировки поне по два часа. Не става дума за професионално трениране, а за научаване. Плуването в група 1-2 пъти седмично е много неефективен подход към научаване.

Общи условия

Активация на акаунт