Къде спортуват нашите деца?

• 259 093
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
В Inergy в Борово преди две години беше 11 лв в група. При Мазнейкова е по-евтино със сигурност.

При Мазнейкова преди две години беше 9лв. за 60мин.

# 1 816
  • София
В Inergy в Борово преди две години беше 11 лв в група. При Мазнейкова е по-евтино със сигурност.

При Мазнейкова преди две години беше 9лв. за 60мин.
Е, имам спомен, че в Спартак беше 12 лв. преди 2-3 години. Вече съвсем се зачудИх newsm78 newsm78

# 1 817
Тези 11 лв. за 1 час ли е?

За един час с треньор в група, да.

# 1 818
Сина ми в момента ходи на тренировки по футбол в ДФК "Звездичка".
Имаше силно желание за този спорт още 5 годишен,но тогава не беше сформиран клуба,а за колективен спорт трябваше да е навършил 9 г.Тогава го записах на наземна гимнастика в спортната зала зад х-л"Аква"( безплатно).
От миналата година е записан на футбола.Има треньори по детските градини и училищата към момента и аз съм доста доволна от начина на обучение на децата.Отнасят се с внимание и сериозност към тях.

# 1 819
Моите големи синове от 2 години ходят на хокей, но сега лятото са в почивка. Те са в отбор "Левски-София". Тренировките се провеждат в Зимния дворец събота и неделя. Удобно е и децата са много доволни.

# 1 820
  • Пловдив
Моят син ходи 2години на плуване в ДГ имат басейн.Много научи,но по-скоро при първата учителка.Сега тя се отказа и той не иска да ходи,а и тя нищо ново не им показва-ходихме на открит урок.

# 1 821
В Inergy в Борово преди две години беше 11 лв в група.
Тези 11 лв. за 1 час ли е?
За един час с треньор в група, да.
Дъщеря ми ще плува там за 3-та година, цените миналата година бяха: 18 лв. на час еднократна тренировка, 16 лв. с карта за 10 посещения и 12 лв. с карта за 10 посещения, но само ако се проведе тренировката до 15 ч.!!  Peace Това го направиха, за да намалят малко струпването в по-късните часове. Ние плувахме от 15 ч. 3 пъти седмично. Много се зарадвах на това намаление, защото така или иначе я водех преди пиковите часове. Сега още не сме ходили, нито съм звъняла на треньорката, но се надявам, че и тази година ще ползваме това намаление, че ще плува и малкия и вече картите ще са 2, а на нас не ни стига една за месец.

Morgana, ако имате възможност да ходите преди 16 ч. мисля, че това е най-удачният вариант щом ви е близо. Ние също сме съвсем близо, много е удобно и сме страшно доволни. Плува без прекъсване, включително и най-студените зимни дни, седмици и мисля, че точно затова не ми и боледуваше! Peace Намислила съм тази година докато плуват двамата аз да влизам във фитнеса, а в събота да ходя на водна аеробика там.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 10:22 от Сиси ♥♥

# 1 822
  • София
Сиси, мерси за информацията. За съжаление, аз съм до 16 на работа и няма да може преди това да се плува. Освен събота и неделя? Тогава много ли е лудница?

# 1 823
Morgana, в събота плуваме обикновено в 13.30, след това е по-натоварено. Но часовете зависят и от избрания треньор. Можеш да звъннеш да питаш цена на нормална карта за 10 посещения колко точно е, да не би да съм те подвела, че сега се сещам, че освен 160 лв., плащахме по едно време по 140 лв. Ние ще ходим чак след 10-ти, затова ето телефон, за да се информираш за актуалните цени - http://www.inergyfitness.com/bg/pages/contacts.html Може и за друг да е полезно! Наистина малко по-скъпо е на фона на останалите, но си има предимствата! Peace

# 1 824
  • София
Сиси, мерси! Ще им звънна през септември когато видя каква ще е смяната на училището и ще преценим  Laughing

# 1 825
Имаше силно желание за този спорт още 5 годишен,но тогава не беше сформиран клуба,а за колективен спорт трябваше да е навършил 9 г.Тогава го записах на наземна гимнастика в спортната зала зад х-л"Аква"( безплатно).
От миналата година е записан на футбола.Има треньори по детските градини и училищата към момента и аз съм доста доволна от начина на обучение на децата.Отнасят се с внимание и сериозност към тях.
здравейте, може ли малко повече подробности за наземната гимнастика

# 1 826
здравейте, може ли малко повече подробности за наземната гимнастика
[/quo
Здравейте! Да кажа само,че е в Бургас.
Тренировките се провеждат в спортните зали на Лукойл в ляво от стадион Лазур.Те са ниски червени сгради,като се влезе в двора се пада втората в дясно.Вътре,първата врата в ляво е офиса на треньорите(то си пише).Ако не се лъжа бяха 3 дена в седмицата-вторник,четвъртък и петък по един час.Отиваш там и питаш за държавните тренировки(безплатните).За съжаление немога да се сетя името на госпожата. smile3538 тя е една на средна възраст с много чуплива,кестенява коса.По принцип като се влезе в залата(насреща) те винаги тренират в другия край,последни.
Дано да съм успяла да ти помогна. Simple Smile

# 1 827
Здравейте,
искам да запиша дъщеря си на някакъв спорт, но предпочитам да е в нашия квартал или в центъра, защото имам бебе и ми е трудно придвижването.
Тоест търся подходящи места в Хаджи Димитър или центъра -
спортни танци, плуване, тенис, някаква аеробика или гимнастика - просто да има къде да се движи през зимата.
Благодаря предварително!

# 1 828
  • Там, където ме обичат
Здравейте,
искам да запиша дъщеря си на някакъв спорт, но предпочитам да е в нашия квартал или в центъра, защото имам бебе и ми е трудно придвижването.
Тоест търся подходящи места в Хаджи Димитър или центъра -
спортни танци, плуване, тенис, някаква аеробика или гимнастика - просто да има къде да се движи през зимата.
Благодаря предварително!

На стадион Спартак има програми по аеробика.
Някъде около ИСУЛ има клуб за танци - спортни, латино и т.н. Не си спомням името. Може би е на Волгоград или нейна пресечка.

# 1 829
  • София
Само да допълня, че на Спартак аеробиката не знам от колко гг. е  Peace В МД спорт на Васил Левски напр. не пускат под 12 гг. За детска аеробика знам само в НСА, ама това не е центърът...

Общи условия

Активация на акаунт